- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на анонимните любовохолици XD
Или с 2 думи - повечето от вас знаят колко и как болят любовните рани, а в един такъв период би било добре човек да излее болката си, та дори да не е нещо кой-знае какво. Частният форумен кабинет за психотерапия отвориБЕЗ излишни коментари, спам, обиди и т.н. Да се опитаме наистина да си помогнем (:
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Мога ли да се оплача как той е един тъпак и ми иди да го пребия.. как ми се прай на 6 без 15 и много му знай руската уста.. ?![]()
![]()
ааа
мога ли?!![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
въй да, можеш![]()
не, сериозно, feel free.
защо избяга?..❞
Може ли да се оплача как един мърльо ме нарани супер много и уж много ме искаше и аз много него а после дори и не ме заряза като хората а направо си тръгна с другата мацка....не бяхме тръгнали официално но бяхме на път..както каза една фр ако някой непознат ни види двамата ще си помисли че сме гаджета..знаете прегръдки ала бала......и разбрах за новата чак по фейсбук![]()
Може ли да кажа как харесвам едно момче, а то е обърква? В един момент ме гледа и се усмихва а в друг не ме поглежда!
Искам да се оплача от всички бивши!!
Особено от някои по - специални, които естествено си засичам постоянно! (к'во като живея в София?? .. явно е прекалено малка за мен!) .. :
Ебаси късмета!!! Тъкмо ми поразмине и ХОП или ще ги засека, или ще ми пишат! .. ;х
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Даа,+1.Или не знае кво иска или се прави на големия играч. ;хПървоначално написано от Supernaturalfan
Първоначално написано от ItsMeBitchezz
момчетата, които се държат така нямат достойнство ;д най-вероятно никога няма да се усети, а ти се дръж гордо и с високо вдигната глава - към следващия (:
моят съвет е - започни наново.. смени обкръжението, запиши се на разни места и ще се запознаеш в много хора, които си заслужават XDПървоначално написано от Hilary_
на бившите - един среден и така![]()
Първоначално написано от againstyou
не можете да бъдете сигурни, right? от личен опит знам - не знаят какво искат XD а най-често не се правят, ами са си ударени по рождение XD
защо избяга?..❞
аз неа се оплаквам :Д ако не ми изнасят жените - ставам гей. :Д
REGGAE BOOM <3
optimism ;D
защо избяга?..❞
Подобно като при ItsMeBitchezz. Всички като ни виждаха след това ме поздравяваха, че съм си била хванала гадже. А официално нямаше нищо между нас. И тъкмо, когато бях готова да му призная чувствата си и да стане всичко официално разбрах, че си хванал гадже. Почуствах се ужасно. Бил е с мен, докато са били скъсали. Използвал ме е само за утеха. А той ми беше първата любов! Не мога да го нарека тъпак, мухлю, идиот, кретен или нещо подобно, защото аз го обичам още! а оттогава изминаха 8 месеца. И гадното е, че гаджето му ми е близка приятелка. Ие баси и момчетата, как може да са такива. Ходят с една, мислят за друга, спят с трета, флиртуват с четвърта---ужасни са!!!! И все пак не можем без тях!Това накратко е моята история! Дори не знам защо я споделих, ама както и да е. Успех на всички в любовта и внимавайте, че е много коварна!
Искай това, което другите не искат. Искай това, което другите не могат. Искай това, което другите мислят че имат. Искай надеждата и приятелите и няма вече да ти трябва нищо!
Де да беше обкръжението .. случайно по улиците ги засичам!Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
Един среден им е малко ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бъдете оптимисти и много много да не ви пука! И никога не позволявайте от дадено момче/момиче да ви зависи цялото щастие!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Винаги са ми били интересни хора като теб. Толкова ли ненавиждаш бившите си? Нали знаеш, че плюенето по тях е плюене по самата теб, нуждите ти, изискванията ти, вкусовете ти?Първоначално написано от Hilary_
а аз искам да се оплача от един страхливец!Един ден ме зяпа,усмихва се,опитва се да привлече вниманието ми,а на другия се държи все едно не ме познава!!!Побеснява когато флиртувам с друг,но същевременно НЕ прави НИЩО,за да съм негова!Разбира се не вижда нищо лошо когато той се закача с други...Вие какво ще кажете?
Обичам го и НЕ ме е срам да го призная!
Харесваш ли го?
С други думи - пука ли ти?
страхливец е, казваш.. ако държиш на него - покажи му, че го искаш![]()
защо избяга?..❞
Като цяло няма фаида да се оплаквам .....
Но наистина жените незнаете какво искате
И после обиждате като не стане на вашата тфа е в общи линии![]()
All under heaven........
Много съм объркана..![]()
Не съм сигурна дали го харесвам, а това, което повече ме изнервя е, че не мога да разбера какво чувства той.. Дали ме смята за приятелка, или ме харесва..
Най-много ги мразя такива ситуации![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Първоначално написано от Evie
Питаи го ! има лесно![]()
All under heaven........
Evie, да не би и ти да се страхуваш да го разпитваш? :РПървоначално написано от BeHappYs
защо избяга?..❞
Ами да, донякъде.. проблема е, че сме приятели от скоро и ми е някак странно. А и никога не си говорим на такава тема, че да го питам кой харесва например.. Просто имаме наистина много общи неща и не искам да провалям всичко, ако не ме харесва.![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Е, аз ще се оплача, че през лятото имах перфектната връзка, макар и само за 3 месеца...Всеки ден се смеехме, споделяхме, спортувахме (спортът е важен и за двама ни ;д), общи компании, партита, блябля. Иии да кажем някъде след като 'навършихме' месец, му пратиха новини, че е приет да учи в Англия.. Решихме да се задържим въпреки това и точнооо преди да замине скъсахме. Защо ли?
Амиии.. накратко: Обадиха му се по телефона и го викаха някъде.. Той предпочете да ме изпрати до вкъщи и да иде да спи... Питах го просто от любопитство кой е... Не съм от ревнивите. Каза ми, че 'мъжка' компания го чакала еди-къде си заедно с най-добрия му приятел. Е, да де, ма аз нямах ключове (наште ги нямаше явно) и живея точно до 'еди-къде' си. Както си се разхождах самичка, минах през 'еди-къде си' и видях неговия приятел с банда мърши, с които се бях скарала 2-3 месеца по-рано... Ден по-късно рабрах, че се забивал с една от тях зад гърба ми -тя била луда по него. Найс, а? Скарахме се. Той замина. И до ден днешен не си говорим. ;д Като си помисля, че бях готова да му кажа, че го обичам... Задник.
П.П. Малко дългичко стана... Сори ;д. Т'ва се случи преди 3 месеца. Мдаа, и още го дъвча.. Може би, щото до сега все на идиоти попадам и си доказах, че мога да имам и нормална връзка без караници.
И аз се присъединявам,ама засега няма да се изказвам по темата,че ще стане цял роман![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
смятай ако почакаш още после ще е в няколко томаПървоначално написано от Biskfitka
![]()