- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на анонимните любовохолици XD
добрем оплаквам се от бившия си, който се оказа обратен ... и понеже беше мн озлобен към мен след като скъсахме той викна хора да ме бият, а аз почнах да му вадя кирливите ризи.. а преди бяхме приятели и въпреки , че мина почти година след края ни и аз имах други момчета, всеки ден се сещам за него и за раната, която ми нанесе.
Като цяло няма фаида да се оплаквам .....
Но наистина жените незнаете какво искате
туко-що се оплака
И после обиждате като не стане на вашата тфа е в общи линии
това, че понякога не разбираме жените и не знаем как да получим от тях това, което искаме, не означава, че те са кучки и етц
REGGAE BOOM <3
Едва ли ти може да незнаеш какво искаш от тях и може би неможеш да ги разбереш , но аз нямам такъв проблемПървоначално написано от antifashionshit
Затова несе оплаквам както се изрази по - нагоре едно момиче просто ще стане не 1 том а 3 тома !
И никъде несъм ги нарекъл "КУЧКИ" ! няма и да ги нареча .....![]()
All under heaven........
BeHappYs, ти от РусИ ли си ? Или айде да не е РусИ, ами като цяло северна България да кажем ?![]()
Аз кво да споделя... допадахме си уж, аз не бързах да си изливам душата, показвах интерес, ама се спирах, когато той показваше, че не знае кво иска. Гледах, че се закачаше и с други момичета и не си правих надежди, нито продължавах да се бутам. На един купон се забихме и от тогава се промени коренно. Аз гледах как се държи той и се държах по същия начин. Почна да ми се надува, да ми се сопка, спря да ме отразява и се "обвърза" с една 15 годишна (той е на 21)..
Много се радвам, че така се получи. Още повече, че явно е и голям интригант. Почвам да си мисля, че го е яд, че не му тръгнах подир гъза, понеже си личи, че е от момчетата, които обичат женското внимание и с колкото повече се закача и ги филмира- по-добре..
Първоначално написано от antifashionshit
Абе не знам...;д;д;дПървоначално написано от error92
Харесах си едно момче сега,писах му,отговори ми,после 2 пъти се разминавахме малко в фб-тоо,въпреки че като види ,че съм му писала можеше да отговори и тая вечер му писах и ми отговори ама ддз...може просто да си е такъв,обаче...не знам не знам ;д
Отделно и бившия не знам дали си обичам още,толкова сбъркана работа..
На всичкото отгоре и приятелчето с привилегии искам само за мен да си е ;д не съм влюбена в него,ама кво пъъкк...;д а той с толкова много...уф![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Без мене не може ...
Влюбих се , прекарвахме си страхотно , появи се бивш , обичайните клиширани идиотизми като "Ти си страхотен ,ама искам да си останем приятели " , "Нямам чувства към теб " ,после дълго време игнор .
Тежко беше доста време .Преживях я , продължавам напред![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Имаш го проблема и още как. Не ни разбираш, затова и мислиш, че не знаем какво искаме.Първоначално написано от BeHappYs
Ако си бил наранен жестоко въобще не е плюене по теб. Защо да е по самата нея, когато са тръгнали тя го е мислила за перфектен примерно, но после си е показал рогата. Заблудата отначало е много голяма, а после идва и разочарованието. Ако се разделите мирно и кротко по свое желание-ок, но един да прави мръсно пък после пак да го уважаваш? Мен лично, ако някой ме прецака за нещо, не само в любовен план.. автоматично пада в дъното на очите ми. Да дадеш на някаква си патка или някакъв тъпанар всичко и накрая голям, дебел, космат... не е особено приятно. В живота ще видиш много, много идиоти и определено те не са тези от класа-един дебил, олигофрен.. един пърди.. друг гърди.. десети псува и удря момичетата по задника.. и т.н. Много гадно е да те предаде наистина близък човек.. много близък. Буквално съм делял залък хляб с един и накрая, когато му поисках нещо.. получих.. казах вече - онова косматото.Първоначално написано от PinkPan7her
PinkPan7her, дружке, тук за мен не си права. Разбира се без грам лоши чувства и помисли.
Нейна е вината, че не е успяла да го прецени. За мен "любовта е сляпа" е глупост, винаги виждам както позитивните страни, така и негативните на човека до себе си и това, че държа на него, по никакъв начин не замъглява преценката ми.Защо да е по самата нея, когато са тръгнали тя го е мислила за перфектен примерно, но после си е показал рогата.
Иначе съм съгласна - ако някой ме е прецакал толкова брутално, естествено, че няма да ми е във Favourites листа.
Но приятелите и партньорите си избирам внимателно и съм ги преценила. Случвало ми се е веднъж с човек, когото мислех за приятел. Оттогава решетото стана още по-ситно.
Затова и ме отблъсква плюене по бивши - защото плюеш по липсата на собствената си преценка, по вкуса си, по човек, на когото някога си държал.
[quote="djipsito"]BeHappYs, ти от РусИ ли си ? Или айде да не е РусИ, ами като цяло северна България да кажем ?![]()
Не моме нито от РусИ, нито от северна българия ....
Клониш нанякъде, но аз няма да ти отвърна жеста![]()
All under heaven........
Не винаги може да прецениш даден човек правилно. Има хора-маска след маска и с всяко сваляне на преградата се открива нещо ново. Едни познати са братя повече от 30 години и накрая изведнъж по-големия брат се издъни.. всеки може да преценява грешно или правилно, но никой не може да чете мислите и никой не може да прецени, отгатне какво ще стане след ден, два.. година.
Първоначално написано от PinkPan7her
Въобще неме познаваш момиче.... това ще ти кажа а относно проблема въобще го нямам аз този проблем ! Но няма смисъл да сядам да се оплаквам във форума за моите случки да ти докажа ,че наистина съм прав .....Цялата вина е във вас - просто вярвате на Свалячи и Е.ачи повече от колкото на нормалните момчета ! Вързвате им се на акъла и после като ви зарежат заради едното е.ане и ревтуните и после ви идва на акъла какво сте загубилиСлучките при всеки са различни аиди малко да не ви спада реитинга "не всички жени сте така" ,но всички лесно се лъжете повярваи ми !
![]()
All under heaven........
Аз също ще си се оплача едно хубавичко..
Ходих с едно момче да речем година. Всичко беше прекрасно до 4-тия месец. Оттам стана пълен ад. Държеше се на моменти отвратително с мен, обиждаше ме, правеше ми скандали за почти всичко, дразнеше се на приятелите ми, на хобитата ми, ревнуваше ме от въздуха едва ли не..с 2 думи боза. После следваха извинения безброй, обещания, тишина за една седмица и всичко пак от начало. Въпреки всичко това, когато се разделих с него се държах човешки, предложих варианти-ако иска да не ме вижда известно време за да му мине и т.н. Той поиска да запазим контакт. След 2 седмици когато осъзна,че няма да се върна буквално ме намрази без дори да съм се държала лошо или пренебрежително. Сега мрази всичко и всички (минаха 3 месеца)заби се със 4-5 момичета, не спира да ме обижда и да измисля гнусни истории за мен и приятелите ми в училище...шах и мат съм казвам ви..игнорирах, говорих, приятелите ми с бой го заплашиха..нищо не помага! Абсолютно всички са на моя страна, но това победа ли е?
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Един въпрос. Как за бога да забравя бившото ми гадже.. ходил съм с други но тя ми е постоянно в главата плс помощщщщ....![]()
![]()
![]()
ESL !!!
BeHappYs, тя е права.. към една жена трябва се отнасяш с разбирателство, изслушване, споделяне и ще разбереш какво иска. Не са виновни само жените за разпадането на една връзка. Лъжат се момичета на по 12-13.. пробвай да излъжеш жена на 20-25+ улегнала в акъла. Няма защо да се ядосваш и да се държиш грубо. Тук сме за да си комуникираме културно.
bitchwolf, тотален игнор и не обръщай грам внимание. Каквото ще да бърбори - все едно не съществува. Когато ти кажат неговото име кажи "Кой беше тоя?".![]()
Не ги ненавиждам. Смешно е да мразиш някой, когото си обичала!!Първоначално написано от PinkPan7her
Съжалявам за времето ми изгубено с тях, защото сега разбирам, че не съм била оценена, а те са всичко онова, което не съм мислила, че могат да бъдат .. не омраза - разочарование!! ;]
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пиши грамотно, ако можеш де ;дПървоначално написано от BeHappYs
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
занимавай се с много странични занимания ;дПървоначално написано от abvd
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Искам да се оплача, че гаджето ми е възможно НАЙ-РЕВНИВОТО СЪЩЕСТВО на ВСЕЛЕНАТА! ....
А аз не му давам поводи за ревност.
![]()
I'm inlove with a criminal...
Ти пък за 3 правописни грешки ли се хващаш "BrainlessROCKBABY".....
браво на теб и все търсене на кусури в правописните грешки... , но неследя като теб копче по копче на клавиатурата ....
Irti - ти пък 12 -13 с такива въобще несъм се занимавал през живота си на тази възраст незнаех за какво служи П.шката и П.тката, ако ме разбираш ! Хаха и точно 19 до 22 г момичета ти говоря не за ЖЕНИ все още неса станали жени смятам ....
И другото което е умея да ги изслушвам несе бои повече от колкото можеш да си представиш ... просто бърборите тъпотии без да мислите пред някакъв саит или форум или ФБ или к`фото и да е там много сила ви дава и кураж да пишете неща, които в реалния живот може би неса така ! малко повечко преуевеличени може би , може би ...
Ще ти дам реален случаи поради твоята невярност в моите думи ......
Така едно момиче ме харесва .... и прави всичко възможно да ме има , но неме харесва заради същността ми (което се подразбира с повечко разговор и изслушване и определяне на характер , държание, дадена ситуация и тем подобни). От друга страна 2 момчета от моята компания я харесват .... Така с единия съм много добър приятел с др не чак .. На добрия ми приятел му казах НЕ Я ХАРЕСВАМ ! и неискам да имам нищо общо с нея ..... А другото момче се крие и постоянно я зарибява с колата я вози СМС си и праща пише и при нея стои по цял ден( тя работеше сервитиорка ) а тя само ги въртеше тях 2мата и бяха пред дилема да се скарат 2мата ..... заради 1 момиче ! И една вечер случаино излезнахме всички заедно (имаше повод) и тя взе да лети в небето , направо била харесвана от 3-4 ма аз съм бил 1вия хахахахахх и рекох да я сваля малко на земята и казах точно няколко приказки .....
С мен да не се занимава ... 2 момчета и ходят подир гъзът а тя ги разиграва и 2мата единия да се крие от други и така обратното...
И в същото време тя започна да ми прави мръсотии... ( бил съм приказвал и правил интриги , което не е в моята част щом казвам всичко на масата пред всички едва ли съм интригант )а 2мата ми приятели замалко да ми скачат на бои.... макар че трудно щеше да им е , но след няколко вечери и на тях направила мръсотии усетили се и ме извикаха и ми се извиняваха ! затова ти говоря че НЕЗНАЕТЕ какво искате ! и струва ли си 10г приятелство да се разваля заради еи такива момичета ????
И тази случка е 1/ 1000 дна от това което мога да ти разкажа аз !
И за сериозно момиче мога да ти разкажа бях с нея повече от 4 г всичко беше много добре ! и тя го оценяваше ( няма да ти говоря подробно) ..... но накрая и тя се излъга на моят наи - добър приятел които говори небивалици и зарибява момичета наред ! без да му пука дали са заети или не.
Все се намира по- един такъв да ви лъже ! а ако почнеш да ми казваш че ме е оставила защото неставам ЩЕ ТИ КАЖА ГРЕШИШ ! затова вече несме заедно 2 г и правеше всичко възможно да се върне ! но нестава така .....
др. случка харесах си 1 момиче на 21г е излизах с нея 2месеца някъде навсякъде ходихме .... направи ми впечатление ,че все аз я търся което неми хареса много много ... и няколко пъти ме излъга !
Така говорил съм си сериозно с нея (все пак несъм някое дете да се чудя какво да и кажа ) .... Разбра че я харесвам и тем подобни излзиаше с мен , но ме лъжеше по странен начин .... имам в предвид че излизаше и с др момчета .. абе няма проблем , но чувството беше Ако съм аз с нея добре , ако ли не друг ще е ... всеедно неи пукаше и спрях да я търся ! И тя тръгна с др момчес което ходеше 1 месец и преди няколко вечери ми каза ..... ГОЛЯМА съм ИДИОТКА и .... след малко се връща и я попитах защо ... тя каза ми еи така знаеш и повече нищо неми каза ! и от тогава почти неми говори ....
на принципа ОПОЗНАЙ ЧОВЕКА после ГОВОРИ !
![]()
All under heaven........
//разделът е отвратителен.
твърде далеч от "любов";
Може ли и аз да се оплача от един ...... човек, дето толкова много исках и се надявах нещата да се получат, а накрая май нищо няма да стане. Хах, по едно време даже си мислех че проблема е в мен и в държанието ми, но явно много правилно съм реагирала на всичко... явно просто не си е заслужавало![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Може ли да се оплача как един мърльо ме нарани супер много и уж много ме искаше и аз много него а после дори и не ме заряза като хората а направо си тръгна с другата мацка....не бяхме тръгнали официално но бяхме на път..както каза една фр ако някой непознат ни види двамата ще си помисли че сме гаджета..знаете прегръдки ала бала......и разбрах за новата чак по фейсбук
На мен ми се случии същотор ама абсолютно същото и даже като се засечем ме подминава, а наистина изпитвах нещо при това доста силно е мина една година и чувството отмина и май беше първото такова чувство, въпреки че не вярвам много в това чувство тъпооооо. Питам всички момчета ли станаха такива боклуци всъщност като се замисля не мога да сложа всички под общ знаменател все едно момчетата да кажат, че всички момичета са к...и. Ee както и да е някои неща никога не се променят...
ПУКА МИ и още какПървоначално написано от PinkPan7her
Обичам го и НЕ ме е срам да го призная!
Показвам му го до колкото мога и все пак за да стане нещо трябва желание и от двете страни..нали?Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Обичам го и НЕ ме е срам да го призная!