.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    искам да се оплача, че жоро е голямо прасе
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на elysunny
    Харесваше ме. Не го исках. Харесваше ме. Дадох му шанс. Обичаше ме. Имаше шанс. Обичаше ме. Не го исках. Обичаше ме. Не го исках.
    една голяма пауза
    Харесваше ме. Харесвах го. Спря да ми говори. Спрях да му говоря. Харесваше ме. Харесвах го.
    Държи се дистанцирано. Гоня го да говорим.
    Не ми говори. Едвам се сдържам да не се разкрещя /иначе не говоря/.
    Не знам какво иска. Обичам го!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Аз ще се оплача от себе си, че напоследък бързо ми минава мерака за връзка, но е временно и краткотрайно...дължи се на това, че не намирам каквото търся, мамкаму !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Харесваше ме. Не го исках. Харесваше ме. Дадох му шанс. Обичаше ме. Имаше шанс. Обичаше ме. Не го исках. Обичаше ме. Не го исках.
    една голяма пауза
    Харесваше ме. Харесвах го. Спря да ми говори. Спрях да му говоря. Харесваше ме. Харесвах го.
    Държи се дистанцирано. Гоня го да говорим.
    Не ми говори. Едвам се сдържам да не се разкрещя /иначе не говоря/.
    Не знам какво иска. Обичам го!
    Много е добро!

Супер фен Аватара на elysunny
    за съжаление обаче е реалност. не е добра реалност

Защо винаги попадам на някакви странни типове?Все има драма и все ми липсва нещо...как успявам винаги да се захвана било то с побойник,някой на който му се носи лоша слава,друг който пък е абсолютен перко...Не може ли един път да съм с някой нормален,с който да нямаме проблеми,да няма криминално минало или разни сериозни проблеми,да е от добро семейство и тн?
    Винаги си намирам белята и става от играчка плачка...И защо все гледам да е някой с егати възгледите за разни философски проблеми,та да не кажа,че това ми прави най-голямо впечатление...а в последствие мисля какъв човек е той.

Сигурно ми е писано да съм сама,защото накрая се оказва,че аз наранявам другите.

Супер фен Аватара на djipsito
    Ще ме побърка... Не ходим, ама се караме като женени с деца... Аз го искам, той ме иска, ама не ме приема квато съм и се почват скандалите, щото съм инат и си държа на мойто до дупка... А той не иска да разбере, че не винаги е прав. Да спре да се замисли малко...

Супер различни сме..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Може ли някой да ми обесни как да забравя едно момче.От точно 2 месеца съм в нещо като депресия не спирам да мисля за него за прекарасните ни спомени и плача..... преди 2 месеца когато се видяхме за последно,всичко започна да отихва малко по малко и да боли още повече..Много други момчета ме харесват,но аз някак си нямам симпатии към тях...напоследък доста го сънувам това момче един път даже мисля,че се разплаках в съня си....не знам какво да правя!! Не знам дали е било любов не съм се влюбвала преди ,но за първи път ми разбиват сърцето и боли толкова много!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и аз ще се оплача! как първо мъжете (с държание на путки) обещават нещо и след това не изпълняват! как ми заявяват, че ще излезем и после имат време за всичко останало, освен за мен..
    и не ми пука.
    щото съм си аз, и съм си готина, и съм си сингъл и съм си аз!!!!!!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от ItsMeBitchezz
    Може ли някой да ми обесни как да забравя едно момче.
    Бъди активна, колкото и да не ти се прави нищо. Насилвай се ако трябва, просто колкото да се занимаваш с нещо и да си отклоняваш мислите за него. Конти се, лакирай се, прави си прически, слушай ритмична музика, гледай комедиини серияли...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен
    И аз ще се join-на към темата, писна ми от тия жени, не можеш да ги разбереш, няма оправия с тях и това си е. Ерген май е най-добре!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    И аз ще се join-на към темата, писна ми от тия жени, не можеш да ги разбереш, няма оправия с тях и това си е. Ерген май е най-добре!
    Аз мога, за теб не знам

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от error92
    Аз мога, за теб не знам
    То Господ не може....

Град
    Варна
    Аз мога, за теб не знам
    То Господ не може....
    Господ го няма, поне при мен

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    Чакайте бе, къде се засилихте да си мислите, че на по 18-19 години и вече имате ПРЕКАЛЕНИЯ опит и сте си по-добре ергени, че и сте били и с кой знае какви 'жени'...Ай сифич
    Everything happens for a reason

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Evelynn
    Чакайте бе, къде се засилихте да си мислите, че на по 18-19 години и вече имате ПРЕКАЛЕНИЯ опит и сте си по-добре ергени, че и сте били и с кой знае какви 'жени'...Ай сифич
    Къде се засили да мислиш изобщо...ич не ти се отдава

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    Я пак пробвай

Град
    Варна
    Я пак пробвай
    Колкото и да пробвам няма да ти се отдаде, нибой са

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    И на теб май няма да ти се отдаде с опитите да се правиш на остроумен. Дечко

Супер фен
    Хахаха, щом съм стигнал до този извод, като цяло сте загуба на време, играете си с нас и т.н. Пиенето има повече предимства като се замислиш....

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    Айде, пък и пиене сега.. Това е от най-безсмислените неща на света, редом с пушенето

Град
    Варна
    Преди малко разбрах че си женско даже, с глупавите ти писаници те надцених и реших, че си някой 20 годишен момък, който е крайно разочарован от всичко и не му се живее вече [пък то било просто кифла]

Супер фен
    Айде, пък и пиене сега.. Това е от най-безсмислените неща на света, редом с пушенето
    Не е безсмислено пиенето, пушенето е вредно и гадно, но пиенето е друга бира... На мен лично ми помага пиенето, няма лошо да удавиш мъката...

Фен Аватара на Evelynn
    Град
    United Kingdom
    Преди малко разбрах че си женско даже, с глупавите ти писаници те надцених и реших, че си някой 20 годишен момък, който е крайно разочарован от всичко и не му се живее вече [пък то било просто кифла]
    Просто кифлата би ти казала да идеш да си играеш с някой друг на твоята възраст и нисък мисловен капацитет, но не искам да се занимавам с пубери. Със здраве

Град
    Варна
    Просто кифлата би ти казала да идеш да си играеш с някой друг на твоята възраст и нисък мисловен капацитет, но не искам да се занимавам с пубери. Със здраве
    Знаех си, че и кифла като казах те надцених \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си