- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на анонимните любовохолици XD
искам да се оплача, че жоро е голямо прасе
![]()
REGGAE BOOM <3
Харесваше ме. Не го исках. Харесваше ме. Дадох му шанс. Обичаше ме. Имаше шанс. Обичаше ме. Не го исках. Обичаше ме. Не го исках.
една голяма пауза
Харесваше ме. Харесвах го. Спря да ми говори. Спрях да му говоря. Харесваше ме. Харесвах го.
Държи се дистанцирано. Гоня го да говорим.
Не ми говори. Едвам се сдържам да не се разкрещя /иначе не говоря/.
Не знам какво иска. Обичам го!
Аз ще се оплача от себе си, че напоследък бързо ми минава мерака за връзка, но е временно и краткотрайно...дължи се на това, че не намирам каквото търся, мамкаму !![]()
![]()
Много е добро!Първоначално написано от elysunny
Защо винаги попадам на някакви странни типове?Все има драма и все ми липсва нещо...как успявам винаги да се захвана било то с побойник,някой на който му се носи лоша слава,друг който пък е абсолютен перко...Не може ли един път да съм с някой нормален,с който да нямаме проблеми,да няма криминално минало или разни сериозни проблеми,да е от добро семейство и тн?
Винаги си намирам белята и става от играчка плачка...И защо все гледам да е някой с егати възгледите за разни философски проблеми,та да не кажа,че това ми прави най-голямо впечатление...а в последствие мисля какъв човек е той.
Сигурно ми е писано да съм сама,защото накрая се оказва,че аз наранявам другите.
Ще ме побърка... Не ходим, ама се караме като женени с деца... Аз го искам, той ме иска, ама не ме приема квато съм и се почват скандалите, щото съм инат и си държа на мойто до дупка... А той не иска да разбере, че не винаги е прав. Да спре да се замисли малко...
Супер различни сме..
Първоначално написано от antifashionshit
Може ли някой да ми обесни как да забравя едно момче.От точно 2 месеца съм в нещо като депресия не спирам да мисля за него за прекарасните ни спомени и плача..... преди 2 месеца когато се видяхме за последно,всичко започна да отихва малко по малко и да боли още повече..Много други момчета ме харесват,но аз някак си нямам симпатии към тях...напоследък доста го сънувам това момче един път даже мисля,че се разплаках в съня си....не знам какво да правя!!![]()
![]()
![]()
Не знам дали е било любов не съм се влюбвала преди ,но за първи път ми разбиват сърцето и боли толкова много!
и аз ще се оплача! как първо мъжете (с държание на путки) обещават нещо и след това не изпълняват! как ми заявяват, че ще излезем и после имат време за всичко останало, освен за мен..
и не ми пука.
щото съм си аз, и съм си готина, и съм си сингъл и съм си аз!!!!!!!
Бъди активна, колкото и да не ти се прави нищо. Насилвай се ако трябва, просто колкото да се занимаваш с нещо и да си отклоняваш мислите за него. Конти се, лакирай се, прави си прически, слушай ритмична музика, гледай комедиини серияли...Първоначално написано от ItsMeBitchezz
Първоначално написано от antifashionshit
И аз ще се join-на към темата, писна ми от тия жени, не можеш да ги разбереш, няма оправия с тях и това си е. Ерген май е най-добре!
Аз мога, за теб не знамПървоначално написано от Cybershot
![]()
То Господ не може....Първоначално написано от error92
Господ го няма, поне при менПървоначално написано от Cybershot
![]()
Чакайте бе, къде се засилихте да си мислите, че на по 18-19 години и вече имате ПРЕКАЛЕНИЯ опит и сте си по-добре ергени, че и сте били и с кой знае какви 'жени'...Ай сифич![]()
![]()
Everything happens for a reason
Къде се засили да мислиш изобщо...ич не ти се отдаваПървоначално написано от Evelynn
![]()
Я пак пробвай![]()
Колкото и да пробвам няма да ти се отдаде, нибой саПървоначално написано от Evelynn
![]()
И на теб май няма да ти се отдаде с опитите да се правиш на остроумен. Дечко
Хахаха, щом съм стигнал до този извод, като цяло сте загуба на време, играете си с нас и т.н. Пиенето има повече предимства като се замислиш....Първоначално написано от Evelynn
Айде, пък и пиене сега.. Това е от най-безсмислените неща на света, редом с пушенето
Преди малко разбрах че си женско даже, с глупавите ти писаници те надцених и реших, че си някой 20 годишен момък, който е крайно разочарован от всичко и не му се живее вече [пък то било просто кифла]![]()
Не е безсмислено пиенето, пушенето е вредно и гадно, но пиенето е друга бира... На мен лично ми помага пиенето, няма лошо да удавиш мъката...Първоначално написано от Evelynn
Просто кифлата би ти казала да идеш да си играеш с някой друг на твоята възраст и нисък мисловен капацитет, но не искам да се занимавам с пубери. Със здравеПървоначално написано от error92
Знаех си, че и кифла като казах те надцених \Първоначално написано от Evelynn
/