- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Клуб на анонимните любовохолици XD
Тц, стига се карахте за глупости, нали идеята е да си излеем мъката в темата...
По-скоро нападна @Evelynn...
Прав си, просто ме издразни, че си избива комплексите и пуберските проблеми на неточния човек, хах : )
За темата ако почна да си изливам мъката няма спиране![]()
Само едно е сигурно противоположния пол си мисли с оная си работа, хич не ми отричайте. То си ви е заложено..за жалост
Everything happens for a reason
Всъшност само си изливах мъката, от такива като нея
![]()
Аз не мисля с оная си работа, има много по-важни неща според мен, от използването на оная работа... Не всички сме под един знаменател мамкаму.....Първоначално написано от Evelynn
ВсъЩност вземи да се върнеш в 1 клас да се научиш на правилен правопис.. и много знаеш аз каква съм, че от такива като мен да се оплакваш ахаха
Всъшност личи си още от първото ти мнение по тази тема[Ш
]
Има много редки изключения, признавамПървоначално написано от Cybershot
![]()
И да ти кажа кел файда като цяло, защото никоя не го забелязва/оценява като че ли. Понякога съм се замислял, пък защо не започна и аз да мисля с другата глава, да приличам на повечето идиоти, но мерси, това не е за мен...Първоначално написано от Evelynn
Както вече казах прибързваш малко.. След още малко време няма да мислиш така. Просто не си срещнал подходящо момиче. Има време..
Била съм и на твоето място, затова говоря от опит![]()
И както споменах преди, намерил съм временен заместителПървоначално написано от Evelynn
![]()
Не си прав, но щом смяташ, че замества нещо.. be my guest![]()
за едно нещо да съм съгласен с тебПървоначално написано от Evelynn
![]()
Поне на мен лично ми помага, донякъде...Първоначално написано от Evelynn
Евала, еrror92![]()
Помага..това вашето е моментно самозаблуждаване, че проблемите, грижите или там каквото ви е на главата ще изчезне, ще се оправи или поне ще се притъпи.. Еми сори ама..нищо добро не мога да кажа относно алкохола, цъПървоначално написано от Cybershot
![]()
Помага донякъде или ти се иска да помага донякъде ?Първоначално написано от Cybershot
Не знам на какви попадаш и какво е ставало, но ти си си проблема и ти си си решението ! Още по-малко, че заради разни женски да си тровиш живота ?Не си заслужава !
![]()
Стига сте се карали беаз искам сериозно момче да си го оценявам,ама няма
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Има, просто не си го срещнала.Първоначално написано от Biskfitka
По темата, аз като че всичките бивши си ги нося в сърцето и си пазя нещо за тях. Ама най-гадната раздяла беше с последния ми приятел, доста време мина вече, разделихме се април месец, но на мене още ми пука и си страдам тихичко от време на време.
Момчетата могат да бъдат големи идиоти, лъжци, играчи и какво ли още не разбрах. Но, разбира се, са останали и свестни момчета, вярвам безрезервно в това. Всеки сам си избира какъв да бъде.
ТУК ДОЛУ ВСИЧКИ СЕ РЕЕМ!
Е и аз търся такова момиче, ама нещо са на привършване май май.....Първоначално написано от Biskfitka
мерси, че ми помагате по социология![]()
има момчета, има, но се крият^
запознах се с един г-н, само че е лапе, смис с 1 година по-малък е, идиот, буквално, но адски мн ми харесва бе ;д само дето се прави на дръж ми шапката -.-
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Да се оплача и аз..
Толкова съм разочарована от него.. Когато мислех, че всичко е наред той изведнъж спря всякакъв контакт с мен.. как може да е такъв глупак? Не мога да повярвам.. какво преживях, но сега ми мина..
Очаквам новата любовНо като гледам няма да стане толкова лесно колкото очаквам. Каквото стане - стане. Ще си се забавлявам.. и ще чакам.. Или пък по-добре да забравя за това, защото точно когато най-малко очаквам любовта ще ме сполети!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ще се оплача и аз от липсата на мозък у някои индивидиМразя да намеквам нешо, а да не ме разбират
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Тук ще кажа само едни думи на приятеля ми преди време:Първоначално написано от smilelady
"Не знам дали само аз съм така, или наистиа всички момчета, но не разбирам от намеци. Като искаш нещо, ела ми го кажи."
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тва е вярно.. Понякога имам чувството, че единствените намеци, които загряват са сексуалните...Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Грешно тълкуват понякога, тря се опитваме да мислим като мъже.
Първоначално написано от antifashionshit