Цитирай Първоначално написано от ItsMeBitchezz
Може ли да се оплача как един мърльо ме нарани супер много и уж много ме искаше и аз много него а после дори и не ме заряза като хората а направо си тръгна с другата мацка....не бяхме тръгнали официално но бяхме на път..както каза една фр ако някой непознат ни види двамата ще си помисли че сме гаджета..знаете прегръдки ала бала......и разбрах за новата чак по фейсбук

момчетата, които се държат така нямат достойнство ;д най-вероятно никога няма да се усети, а ти се дръж гордо и с високо вдигната глава - към следващия (:

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
Искам да се оплача от всички бивши!!
Особено от някои по - специални, които естествено си засичам постоянно! (к'во като живея в София?? .. явно е прекалено малка за мен!) .. :
Ебаси късмета!!! Тъкмо ми поразмине и ХОП или ще ги засека, или ще ми пишат! .. ;х
моят съвет е - започни наново.. смени обкръжението, запиши се на разни места и ще се запознаеш в много хора, които си заслужават XD

на бившите - един среден и така

Цитирай Първоначално написано от againstyou
Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan
Може ли да кажа как харесвам едно момче, а то е обърква? В един момент ме гледа и се усмихва а в друг не ме поглежда!
Даа,+1.Или не знае кво иска или се прави на големия играч. ;х

не можете да бъдете сигурни, right? от личен опит знам - не знаят какво искат XD а най-често не се правят, ами са си ударени по рождение XD