Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Цитирай Първоначално написано от Hilary_
Един среден им е малко ..
Винаги са ми били интересни хора като теб. Толкова ли ненавиждаш бившите си? Нали знаеш, че плюенето по тях е плюене по самата теб, нуждите ти, изискванията ти, вкусовете ти?
Ако си бил наранен жестоко въобще не е плюене по теб. Защо да е по самата нея, когато са тръгнали тя го е мислила за перфектен примерно, но после си е показал рогата. Заблудата отначало е много голяма, а после идва и разочарованието. Ако се разделите мирно и кротко по свое желание-ок, но един да прави мръсно пък после пак да го уважаваш? Мен лично, ако някой ме прецака за нещо, не само в любовен план.. автоматично пада в дъното на очите ми. Да дадеш на някаква си патка или някакъв тъпанар всичко и накрая голям, дебел, космат... не е особено приятно. В живота ще видиш много, много идиоти и определено те не са тези от класа-един дебил, олигофрен.. един пърди.. друг гърди.. десети псува и удря момичетата по задника.. и т.н. Много гадно е да те предаде наистина близък човек.. много близък. Буквално съм делял залък хляб с един и накрая, когато му поисках нещо.. получих.. казах вече - онова косматото.

PinkPan7her, дружке, тук за мен не си права. Разбира се без грам лоши чувства и помисли.