- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от малко помощ
Здравейте
Имам малък проблем, но нека да започна от начало.Така, харесвам едно момиче от доста време, но някак съм доста притеснителен или с други думи по-чувствителен и някак ми е доста трудно да си говоря с нея, но с годините май това се поправи от само себе си, сега ми е малко по-лесно но въпреки всичко пак ми е остава трудно.По принцип това е само с нея, говорил съм с много други момичета, но някак нещата с другите се получавам много по лесно и за това може би ме и харесват (от това което знам).Но по тема, има парти на което и двама с това момиче ще бъдем и наистина ми се иска на него да заявя че я харесвам (по един начин), искам да я поканя на бавен танц каквито и ще има но.... да си призная честно аз съм "пълно дърво".Та, ако може някои да ми даде съвети свързани с бавните танци и как да я "поканя" (по един начин).
Благодаря предварително
Покани я по-непринудено. Просто и кажи: Хайде да танцуваме!
Иначе... потренирай малко вечерта преди партито.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако верно си 92 направо ме е срамимаш мисленето на 14-годишно пишлеме
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Мислиш ли,че и тя те харесва? Показва ли го по някакъв начин? Как се държи с теб? / това е важно в случая/
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Наистина много добър въпросПървоначално написано от Azoria
Ами, първо тя е от онези момичета които са затворени в себе си, но с нея се говори сравнително лесно (изключвам това че на мен ми е трудно) и май до сега само сме говорили по-малко, най-често сам се опитвал да я разсмея.А на въпроса дали ми е показвала че ме харесва май отговорът е ''не''. ^^ Но ми се струва че не се страхува и от моята компания така че е малко относително.![]()
Ти си гей !
Това момиче изобщо знаеш ли дали обича да танцува, имате някакви отношения (по- специални прегръдки)
Ти направо ме уби с тези гейски думиВсе едно момиче (не аз- такива лигавни не ми опират) говори за перфектния бал
![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Тцтц... в същото положение съм ,само дето аз съм момичето...Първоначално написано от Infinity92
Не знам ,човек,ако ти кажа какво си мисля...![]()
Шегата настрана , заговаряй я на по-деликатни теми ,любов например. Накарай я да си каже как показва чувствата си,какво харесва в момчетата... такива неща.![]()
Показвай повече заинтересованост към нея,не се притеснявай да си говориш спокойно с нея по-често.![]()
Е да то е ясно, че аз мисля такаПървоначално написано от Infinity92
![]()
А ако наистина искаш така да й признаеш просто разбери любимата й бавна песен и помоли да я пуснат и така. Всичко ще дойде от самосебе си
(и все пак е много лигаво)![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Тцтц... в същото положение съм ,само дето аз съм момичето...
Не знам ,човек,ако ти кажа какво си мисля...![]()
Шегата настрана , заговаряй я на по-деликатни теми ,любов например. Накарай я да си каже как показва чувствата си,какво харесва в момчетата... такива неща.![]()
Показвай повече заинтересованост към нея,не се притеснявай да си говориш спокойно с нея по-често.[/quote]
Честно казано това го пробвах но.....
Тя е вечно, ВЕЧНО обградена от нейните приятелки, а една е доста груба,
но знам че ако й кажа да си гледа работата губя всякакви шансове >![]()
Е да то е ясно, че аз мисля така![]()
А ако наистина искаш така да й признаеш просто разбери любимата й бавна песен и помоли да я пуснат и така. Всичко ще дойде от самосебе си
(и все пак е много лигаво)[/quote]
Най-после имаш прозрение??![]()
Пък относно песента отдавна я знам, и отдавна съм го подготвил това![]()
Ами тогава я покани да пиете по едно кафе някъде. Не е голямата работа.Първоначално написано от Infinity92
![]()
Ами тогава я покани да пиете по едно кафе някъде. Не е голямата работа.[/quote]
Минавало ми е през главата но ме е малко страх от отговора![]()
Пък, и започвам да мисля дали изобщо ставам за нея.
Знаеш как е![]()
Нарочно казах - не е голямата работа.Просто някой път й кажи ,че имаш един свободен час и дали иска да ти прави компания.
Хем е лесно ,хем сякаш измежду другото. (:
Първоначално написано от Azoria
Ще пробвам, но гадното е че тя е от моя клас![]()