Здр.Имам проблем с момичетата,май до сега съм нямал сериозна връзка.Причината е,че откакто станах на 14 се местим постоянно, не друг квартал,а държава. Сега вече съм студент и пак съм "нов" тук, но смятам да остана тук за постоянно. Отношенията ми с момичетата до сега са били пълен хаус..В България бях прекалено затворен с момичетата, но в последствие се оправих. Проблемът е, че си оставам много затворен като цяло и трудно се запознавам с нови хора. Попринцип умирам да се размотавам безцелно с авери, но повечето колеги(още ми звучи странно) не са хора, с които имам какво да си кажа. Първите хора, с които се опитах да се запозная се оказаха пълни кретени-лицемери,обратни и т.н...циркът е пълен.. От всички ми изглеждат такива..Май се отклоних от темата..Има момиче, с което си пиша, но не е нищо сериозно..нима е възможно като тя е на другия край на света...Сега ми е тъпо и депресирано, понеже пак съм сам,тъкмо когато си бях намерил приятели на старото място...За капак на всичко имам гаден изпит в четвъртак.. стискайте палци.. ..въпорсът ми е как може да си намеря приятели, които не са пълни боклуци..и смятате ли, че е възможно да поддържаш сериозна връзка с някого, когато знаеш, че няма да го видиш в близките 2-3 години..аз мисля,че не но...не се надявам да получа някакви прозрения от тук, но съм отворен за съвети мрс ако сте изтърпяли да прочетете всичко до тук ;]