.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Не искам да я загубя просто ей така !

Здравейте сфорумници. Имам проблем и чесно казано си нямам на идея от къде да започна. С приятелката ми ходим вече почти два месеца. Аз много силно се влюбих в нея. Тя знае, че я обичам... казвал й съм го , но тя не ми е отврщала. Отговори ми, че още не е готова за това , тябвало и много време за да се влюби в някого. ОК приех го дадох й време. Това за мен не е проблем мога да я чакам вечено. Но снощи ми заяви, че както си има чувства към мен , което не го отричам, не са толкова силни като мойто, но все пак има някакви чувства което е добре.Та да се върна на проблема, заяви ми, че тези чувства, който ги има могат ра изчезнат с времето , защото винаги така се получавало при нея. Аз се оптах да я разобедя ... че не винаги се случва така... че сме ще е различно.... Правя всичко възможно за да я накарам да се влюби, но явно не зависи от мен. Бих наравил всичко за нея. Не искам да я загубя просто ей така. Не искам тези чувста който има към мен да изчезнат ... искам да ги усиля да я накрам да повярва. Не знам какво да направя ........

ооооо колко тъжно

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Кой знае в какъв ПМС е била като го е казала. Не се впечатлявай от тези думи засега. Някой път я гушни и си поговорете сериозно. Без драми, без сръдни и тн. Попитай я какво очаква от връзката ви и накъде мисля да я карате. Може да сте с различни очаквания, което не е добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ами не знам ние до сега не сме се карали за нищо.Проблемът е че аз съм много чувствителен ...сериозно. И в абсолютно всяна нея дума търся някакв под текст или нещо такова.

Повече от фен Аватара на bbadass
    Навярно все още не си се превърнал в достатъчно важна част от живота й. Бъди по-често до нея, подкрепяй я, помагай й, направи така, че да не може да си представи да остане без теб

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LorenzovonMatterhorn
    Ами не знам ние до сега не сме се карали за нищо.Проблемът е че аз съм много чувствителен ...сериозно. И в абсолютно всяна нея дума търся някакв под текст или нещо такова.
    Ами тогава просто спри да се филмираш и се успокои. Момичетата обичаме до себе си стабилни мъже, на които можем да разчитаме.
    Може би просто и трябва време. Хубаво е, че не е някоя пикла, която казва "Обичам те" постоянно и на всеки срещнат. Ако иначе отношенията ви си вървят добре, не я пришпорвай, а и дай време.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Начина да задържиш вниманието на такова момиче :
    Не й бъди лепка. Спри да й повтаряш колко много я обичаш. Нека усети,че може и тя да те загуби. / Поне за мен действа /
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

намери си живот някъде другаде, не тя да е твоят
    REGGAE BOOM <3

Град
    София
    1.Много добре не е на добре.
    2.Там ти е грешката.

Цитирай Първоначално написано от bbadass
    Навярно все още не си се превърнал в достатъчно важна част от живота й. Бъди по-често до нея, подкрепяй я, помагай й, направи така, че да не може да си представи да остане без теб

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Изчакай я , два месеца са твърде малко време , за да искаш да има чувства. На някои хора им трябва повече време , не я притискай с въпроси , бъдете си двойка , излизайте , правете нормалните неща и с времето тя сама ще ти каже , че те обича. С въпроси и натякване само ще навредиш!

anonymous708973
    Guest
    Мацката е била искрена. Да, в повечето случаи чувствата изчезват с времето.
    Не мога да разбера обаче защо толкова държиш да чуеш самите думички? Наистина е трогващ момент, но ще ти е приятно ли да знаеш, че са изпросени? Аз, например, не казвам първа "Обичам те.", за да не притискам човека отсреща да ми отговори със същото, въпреки че може и да не го чувства наистина. Притиснал си я, дай й време.

Да бе хора ок ... ще и дам време за това. Нали ви казвам проблема не е в това ... мога да почакам. Няма да я притискам ... просто не искам да й изчезнат чувствата към мен .. защотото спроде нея така ще стане ... тя била такава и винаги това се било случвало с нейните връзки .. еми ок , аз просто искма да я обедея че не е права и с мен ще е различно.

anonymous708973
    Guest
    Не я убеждавай с думи, а с дела.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^не е до убеждаването. като и натякваш постоянно, че е различно, че е силно, че не знам си какво - само и помагаш да забрави чувствата си. толкова ли е трудно да се радваш на момента? подтекст във всяка дума... ако се захващаш за всяка думица, която е продумала и се филмираш, дори тя да не иска - ти ще и помогнеш да затрие чувствата. като за начало вземи се поуспокой. не бързай. минали са два месеца. само два месеца.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

пич, защо просто не бъдеш себе си когато си с нея ..... пази я както брат пази сестра си, говори с нея така все едно е най-добрия ти приятел/ка, дръж се така все едно всеки път сте на първа среща .... прави всичко останало освен това да и натякваш постоянно за чувствата си .... остави чувствата на страна и живей за момента ... ! след време чувствата сами ще се появят
    Да убиваш е като да обичаш, кълнеш се че никога повече няма да сгрешиш, но докато се усетиш пак си го направил....!!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Да бе хора ок ... ще и дам време за това. Нали ви казвам проблема не е в това ... мога да почакам. Няма да я притискам ... просто не искам да й изчезнат чувствата към мен .. защотото спроде нея така ще стане ... тя била такава и винаги това се било случвало с нейните връзки .. еми ок , аз просто искма да я обедея че не е права и с мен ще е различно.
    Пич, тя не е ТАКАВА, а просто не е намерила човек, който може да я задържи, защото всички си мислят, че с думи от рода на "ние ще сме различен случай", "аз съм различен" ще я убедят...е няма да стане Покажи й, че се различаваш от останалите, не защото се чувстваш длъжен да се доказваш, а защото си такъв [всеки е различен по един или друг начин... ]

Айде успех !

Не можеш да накараш някой да се влюби в теб. Просто няма как. И няма какво да направиш, за да се подсигуриш, че чувствата и няма да изчезнат. Трябва да спреш да я притискаш и да и повтаряш, че си различен. Как ще се развие връзката ви, времето ще покаже.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Вай ваийи ко ше праим лек хахахаха

Момчета и момичета ... положението се усложни драстично. От както се случи това не сме се виждали. Днес като си писахме постянно ми правеше намеци че ще се разделим . Каза, че иска да си поговорим .Утре се разбрахме да се видим и явно тогава ще е деня на страшния съд. Явно чувствата й са се променеили ... макар че говорим за 2-3 дена немога да разбеа както точно се случва та ние дори не сме се виждали от тогава да поговорим...Много съм шашнат не искам да се разделяме. Какво да направя ?

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако се случи така да се разделите, не го приемай зле, а постъпи мъжки и с разбиране. Тези неща се ценят и вярвам, че ако тя види, че я разбираш, ще се почувства по-добре. Много момчета не разбират, че понякога ние момичетата оценяваме жестовете, милото държание и т.н, ама ни липсват тръпката и усещането и наистина се чувстваме гадно, когато не можем да отвърнем със същото. И то на човек, който си заслужава. За тва нещо нямате вина нито ти, нито тя.

Няма как на теб да не ти стане гадно, ама понякога нещата не зависят от нас и няма какво да направим друго освен да се примирим. Ако тя иска да се разделите, не й се моли и не й се обеснявай в любов. Трудно е и е гадно да кажеш на някой, че не изпитваш същото, а с такива изляния от другата страна положението още повече се усложнява и се появява съжалението. Не вярвам да искаш тя да е с теб от съжаление.

Подготви се психически просто. Приеми, че явно не сте един за друг и че ще е по-добре всеки да си търси щастието на друго място. Насила хубост не става, пък и в тоя живот не винаги получаваш това, което искаш.

Горе главата и бъди мъж!
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Ако се случи така да се разделите, не го приемай зле, а постъпи мъжки и с разбиране. Тези неща се ценят и вярвам, че ако тя види, че я разбираш, ще се почувства по-добре. Много момчета не разбират, че понякога ние момичетата оценяваме жестовете, милото държание и т.н, ама ни липсват тръпката и усещането и наистина се чувстваме гадно, когато не можем да отвърнем със същото. И то на човек, който си заслужава. За тва нещо нямате вина нито ти, нито тя.

Няма как на теб да не ти стане гадно, ама понякога нещата не зависят от нас и няма какво да направим друго освен да се примирим. Ако тя иска да се разделите, не й се моли и не й се обеснявай в любов. Трудно е и е гадно да кажеш на някой, че не изпитваш същото, а с такива изляния от другата страна положението още повече се усложнява и се появява съжалението. Не вярвам да искаш тя да е с теб от съжаление.

Подготви се психически просто. Приеми, че явно не сте един за друг и че ще е по-добре всеки да си търси щастието на друго място. Насила хубост не става, пък и в тоя живот не винаги получаваш това, което искаш.

Горе главата и бъди мъж!

Благодаря много за съвета. Аз принципно съм оптимист колкото и не ми се иска ... психически мисля, че вече съм готов, но надеждата умира последна и това все още малко ме крепи. Ще видим утре какво ще се случи. Ще ви държа в течение . Благодаря и на останалите благоволили дам и съдействат

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Начина да задържиш вниманието на такова момиче :
    Не й бъди лепка. Спри да й повтаряш колко много я обичаш. Нека усети,че може и тя да те загуби. / Поне за мен действа /

Супер фен Аватара на djipsito
    но надеждата умира последна
    Тва за мен е заблуда
    Желанието умира последно, не надеждата ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Град
    Гората на Сенките
    Винаги щом двама души си прекарват чудесно заедно, единият решава да ака на положението и започва да говори за чувства! Поне според мен е така...
    Не съм срещала по-досадно нещо от това да ми се обясняват, че без мен живота свършвал, че аз съм била единствената, че не знам си какво - пълни глупости и самозаблуда!
    Отклоних се....
    Ако искаш да имаш хубава връзка не говори за чувствата си, а ги показвай. Поднеси цвете, направи комплимент. Думите са безсмислени, ако няма действия. А щом има действия в повечето случаи не са нужни думи.
    Не забравяй - жените не обичат лепки, хубаво е да й обръщаш внимание, но не я задушавай!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си