- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да я загубя просто ей така !
Мисля, че трябва да се върнеш към един по стар проблем.
Ограмоти се! И повярвай ми, в кърпа ти е вързана!
За съжаление се разделихме. Основния проблем на жените : Не знаете какво искате !!!. Стой мацката и ми обеснава :Аз искам да съм сама имам нужда от време ... но искам и да се виждаме . WTF !?!? В момента е много объркана и не знае какво иска. За това аз я оставих да си помисли внимателно какво иска. Да се изасни с чувствата си.И когато това стане ще се видим пак и ще си поговорим. Общо взето поговорихме си и аз едвам я обедих в това , защото тя е овен и си пада малко инат, но осъзна, че съм прав. Абе ще видим времето ще покаже. Все още не съм я отписъл
![]()
Маняк сега не й обръщай толкова внимание като те търси гледай да си зает и да не мислиш е така само за нея игнорирай я ама когато не го правиш бъди супер мил и да видиш как ще ти тича след гъза !
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Е па за 2 месеца искаш да те обича ли? Не при всеки става така... изчакай малко,имай търпение... не може от краката за кревата я ... ;Р Може би с времето ще разбере,че не е само Харесване,че е нещо по-силно... и както ти казаха другите... отръпни се малко и виж как ще реагира..ако й пука ще те търси,ще ти обръща мн по мило внимание...и сам ще разбереш...ако не иска нещо по-сериозно..може би няма да й прави впечатление...
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..