Здравейте сфорумници. Имам проблем и чесно казано си нямам на идея от къде да започна. С приятелката ми ходим вече почти два месеца. Аз много силно се влюбих в нея. Тя знае, че я обичам... казвал й съм го , но тя не ми е отврщала. Отговори ми, че още не е готова за това , тябвало и много време за да се влюби в някого. ОК приех го дадох й време. Това за мен не е проблем мога да я чакам вечено. Но снощи ми заяви, че както си има чувства към мен , което не го отричам, не са толкова силни като мойто, но все пак има някакви чувства което е добре.Та да се върна на проблема, заяви ми, че тези чувства, който ги има могат ра изчезнат с времето , защото винаги така се получавало при нея. Аз се оптах да я разобедя ... че не винаги се случва така... че сме ще е различно.... Правя всичко възможно за да я накарам да се влюби, но явно не зависи от мен. Бих наравил всичко за нея. Не искам да я загубя просто ей така. Не искам тези чувста който има към мен да изчезнат ... искам да ги усиля да я накрам да повярва. Не знам какво да направя ........