.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

кур за модераторките

Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Мега фен
    Град
    <3
    Мерси подобно
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

аз не съм модераторче па си и имам
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Ама ти като нямаш?

тролл?

Най-много да се зарадват и да ти благодарят.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Banned Супер фен
    Защо няма женски бой между струдела и цуцко, а кyрът е само един и която е бърза ще го получи.

Цитирай Първоначално написано от torVPN
    Защо няма женски бой между струдела и цуцко, а кyрът е само един и която е бърза ще го получи.
    евала

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    все едно да плашиш куче с месо...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    отстъпвам го на щрудела ..целия е за нея ! /без право да го дава(прехвърля) на друг/а/
    Hostis Honori Invidia

Мега фен
    Град
    <3
    Колко си мила. : )
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Супер фен
    Няма бой, а щом е струделката съм готов да си го предложа.

аааааа нареди се на опашка

с на митьо пищова любовната писалка бе писани :P

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цуцко ще го награби целия и ще го осмуче преди да си се усетил, но няма да каже и думичка през цялото време, защото в селото ѝ не са я научили да говори български.
    Щрудела ще почне да ти натяква какво детенце е и как е било напълно грешно да прави такива неща, докато ти върти най-мръсната свирка, която някога си получавал и ще те моли да я облееш цялата с топла обич.

Цитирай Първоначално написано от NaOH
    Цуцко ще го награби целия и ще го осмуче преди да си се усетил, но няма да каже и думичка през цялото време, защото в селото ѝ не са я научили да говори български.
    Щрудела ще почне да ти натяква какво детенце е и как е било напълно грешно да прави такива неща, докато ти върти най-мръсната свирка, която някога си получавал и ще те моли да я облееш цялата с топла обич.
    Тогава осветлението ще се затъмни и ще дойде миминко, която само с един замах може да еякулира всички пениси в радиус от 10 метра. Ще застреля щрудел и сиско, ще се съблече елегантно с едно движение и тогава сцената от книгата American Gods на Neil Gaiman, в която оная богиня поглъща оня към началото на книгата. А ако не сте чели книгата няма да знаете какво става.

(ако ще я четете я намерете на английски език, иначе няма смисъл)
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си