- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- кур за модераторките
;с
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Мерси подобно
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
аз не съм модераторчепа си и имам
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Ама ти като нямаш?
тролл?![]()
Най-много да се зарадват и да ти благодарят.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Защо няма женски бой между струдела и цуцко, а кyрът е само един и която е бърза ще го получи.
Първоначално написано от torVPN
![]()
евала
все едно да плашиш куче с месо...
отстъпвам го на щрудела ..целия е за нея ! /без право да го дава(прехвърля) на друг/а/
Hostis Honori Invidia
Колко си мила. : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Няма бой, а щом е струделката съм готов да си го предложа.
аааааа нареди се на опашка![]()
с на митьо пищова любовната писалка бе писани :P![]()
Цуцко ще го награби целия и ще го осмуче преди да си се усетил, но няма да каже и думичка през цялото време, защото в селото ѝ не са я научили да говори български.Първоначално написано от torVPN
Щрудела ще почне да ти натяква какво детенце е и как е било напълно грешно да прави такива неща, докато ти върти най-мръсната свирка, която някога си получавал и ще те моли да я облееш цялата с топла обич.
Тогава осветлението ще се затъмни и ще дойде миминко, която само с един замах може да еякулира всички пениси в радиус от 10 метра. Ще застреля щрудел и сиско, ще се съблече елегантно с едно движение и тогава сцената от книгата American Gods на Neil Gaiman, в която оная богиня поглъща оня към началото на книгата. А ако не сте чели книгата няма да знаете какво става.Първоначално написано от NaOH
(ако ще я четете я намерете на английски език, иначе няма смисъл)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga