.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Всъщност тея доводи рядко присъстват във времето точно преди боя.
    Най-честите поводи са отправяне на реплики от типа на "К'во ме гледаш бе педал", контрирани с "Майка ти Ше иба".
    Respect my authoritah

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Физическото надмощие над опонента, както и това, че ти стиска да влезеш в бой, ти осигурява определено място в социалната йерархия. Не можеш да го определиш като тъпо, защото си идва по съвсем естествен път.
    Хм
    Познавам 1 момче, което тренира от години ММА и се бие мноооооого добре
    Само че си е пълен тъпак и комплексар квото и да си говорим, и мускулите му са единственото качествено нещо у него, макар че са плод на простотия и комплексарщина.
    Освен общ работник не виждам друго място в социалната йерархия.
    Като го погледна и виждам единствено човека, който ще ми пренесе дървата до мазето
    Когато набиеш някого, не ти създава повече проблеми. Можеш да го манипулираш или просто да го отстраниш от пътя си. Психологическия ефект върху другите го има също - по-малко смелите ще се въздържат да се ебават с теб и дори ще търсят протекция от теб.

Това важи на 100% при децата и на 50% при тийнейджърите. Възрастните ценят боя само в определени среди, но причините са същите.

Твоя човек ако е тъп, ще ти носи дървата, да. Но ако е умен, е напълно възможно да заеме лидерска позиция в работата и дори в политиката - не защото може да се бие, а защото е достатъчно самоуверен и смел.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    с тази тема развали мнението, което имах за теб (не, че е било толкова позитивно, но беше над нулата)

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Joc
    шадоуче, ако си вземеш електрошок с радост ше ти дам да го пробваш на мен

сериозен съм
    Даа, аз като се видя с теб, ти все ми бягаш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Абе не знам, ама и аз се замислям тези дни да си взема бокс/спрей.
    земи си бокс...ше си 110% кифлакор
    хахаха

пс- радвам се, че ме послуша, но май спрея е по-удачен

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от needle
    Сблъска на два СЛАБИ характера обикновено завършва с махленски бой, тъй като в спор без явен победител, по някакъв начин трябва да бъде излъчен такъв, а щом няма словесно решение, то има физическо, това е заложено в гените на всички същества със социална уредба.
    едитче
    аз например съм по-силен характер от теб, освен всичко останало...
    а на всичкото отгоре мога и да те пребия

ще ме питаш как съм стигнал до извода, че съм с по-силен характер?
    МИ Е ТАКА - РЕШИХ, А АКО СЕ ОПИТАШ ДА ГО ОСПОРИШ ШЕ ТЕ ПРЕБИЯ, КОПЕЛЕНЦЕ МАЛКО, ЩЕ УМРЕШ!

Град
    Пловдив
    ^ fucking lold

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    psychopath, като си толкова силен ела да ми нацепиш дървата, че ми свършиха

Град
    София
    psychopath, като си толкова силен ела да ми нацепиш дървата, че ми свършиха
    не е нужно да бъда силен, за да те набия...
    ще ти нацепя аз...хахаха

я си кажи сега...теб момичетата бият ли те?

Мега фен Аватара на Concussion
    Пф...

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Лесно е. Ако е сблъсък на силен със слаб характер (напр. умен човек с някой бияч) - умния контрира вербално всички нападки на глупавия, глупавия се ядосва, че не може да каже нищо, затова прибягва до единственото нещо, в което е по-добър от другия - физическият контакт. Аз лично съм на мнението, че ако двама еднакво интелигентни хора спорят и не могат да достигнат до консенсус, единия трябва просто да се откаже от спора, защото очевидно това си е загуба на време. Обаче при глупавите хора се среща точно обратното - те не могат да достигнат до вербален спор, затова прибягват до цинизми и нападки върху другия, които, ако не се успокоят нещата, водят до физическа саморазправа. Винаги съм смятал побоищата за изключително просташки и селски начин за решаване на проблеми. Умните хора не прибягват до физическа саморазправа.

Цитирай Първоначално написано от NaOH
    Лесно е. Ако е сблъсък на силен със слаб характер (напр. умен човек с някой бияч) - умния контрира вербално всички нападки на глупавия, глупавия се ядосва, че не може да каже нищо, затова прибягва до единственото нещо, в което е по-добър от другия - физическият контакт. Аз лично съм на мнението, че ако двама еднакво интелигентни хора спорят и не могат да достигнат до консенсус, единия трябва просто да се откаже от спора, защото очевидно това си е загуба на време. Обаче при глупавите хора се среща точно обратното - те не могат да достигнат до вербален спор, затова прибягват до цинизми и нападки върху другия, които, ако не се успокоят нещата, водят до физическа саморазправа. Винаги съм смятал побоищата за изключително просташки и селски начин за решаване на проблеми. Умните хора не прибягват до физическа саморазправа.
    Общо взето това е моето мнение също

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    И момичетата го правят...

Факт е, че в почти всички случаи, боя е тъп, неправилен и неефективен подход. В редки случаи обаче се налага, въпреки че не мога да се сетя за пример...

А да, сетих се. Примерно ако някой тъп редовно ти се заяжда и се държи отворено, а си по-силен от него.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist
    Факт е, че в почти всички случаи, боя е тъп, неправилен и неефективен подход. В редки случаи обаче се налага, въпреки че не мога да се сетя за пример...

А да, сетих се. Примерно ако някой тъп редовно ти се заяжда и се държи отворено, а си по-силен от него.
    Това е когато си предизвикан и не се брои.
    Пример:
    Някакъв ти досажда, а ти не искаш да те занимава. Гониш го веднъж. Не се маха. Гониш го още веднъж. Не се маха пак. И така още няколко пъти. Какво можеш да направиш?

По-добър пример:
    Някакъв те удря в главата. Казваш му, че те е заболяло и го молиш да не го прави отново - преди да си се изказал те удря пак. Какво можеш да направиш?
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Град
    /dev/null
    По-добър пример:
    Някакъв те удря в главата. Казваш му, че те е заболяло и го молиш да не го прави отново - преди да си се изказал те удря пак. Какво можеш да направиш?
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z51e45W0Tdk[/youtube]

Banned Супер фен
    Номерът е да скачаш само на по-слаби, по-малки, а ако може и да са без големи братя и луди бащи.
    Забавно е да се биеш с някой силен като теб, но стига да победиш.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    По-добър пример:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z51e45W0Tdk[/youtube]
    *сън*

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Това ли Ви е идеал?
    http://vbox7.com/play:e16773b3d6
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    аз не виждам защо да удряш жена и после да ми се прави на жертва , щото много обичат да са в тази роля сите , вместо да я застреляш словестно с 33 думи в секунди с ожесточени истини , по този начин повече боли отколкото с юмруци

плюс това жена не се удря , не ни е в категорията , като тръгнеш да удряш момиче се замисли дали ако срещу теб е на твоите кила и размери някой дали ще го направип : )
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

По-добър пример:
    почвам да медитирам пращайки му любов и светлина, по този начин вибрацията ми се покачва и вселената намира начин да отдалечи този човек и други хора със сходна енергия на растояние от мен :3

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Жените винаги сме били по-свирепите. Факт. Така е и в стрелбата, шофирането и т.н.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си