- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Казвате, че жените нямат никаква логика, но....
Всъщност тея доводи рядко присъстват във времето точно преди боя.
Най-честите поводи са отправяне на реплики от типа на "К'во ме гледаш бе педал", контрирани с "Майка ти Ше иба".
Respect my authoritah
Когато набиеш някого, не ти създава повече проблеми. Можеш да го манипулираш или просто да го отстраниш от пътя си. Психологическия ефект върху другите го има също - по-малко смелите ще се въздържат да се ебават с теб и дори ще търсят протекция от теб.Първоначално написано от KumchoValcho
Това важи на 100% при децата и на 50% при тийнейджърите. Възрастните ценят боя само в определени среди, но причините са същите.
Твоя човек ако е тъп, ще ти носи дървата, да. Но ако е умен, е напълно възможно да заеме лидерска позиция в работата и дори в политиката - не защото може да се бие, а защото е достатъчно самоуверен и смел.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
с тази тема развали мнението, което имах за теб (не, че е било толкова позитивно, но беше над нулата)![]()
Даа, аз като се видя с теб, ти все ми бягаш.Първоначално написано от Joc
![]()
земи си бокс...ше си 110% кифлакорПървоначално написано от shadow4e
![]()
хахаха
пс- радвам се, че ме послуша, но май спрея е по-удачен![]()
аз например съм по-силен характер от теб, освен всичко останало...Първоначално написано от KumchoValcho
а на всичкото отгоре мога и да те пребия
ще ме питаш как съм стигнал до извода, че съм с по-силен характер?
МИ Е ТАКА - РЕШИХ, А АКО СЕ ОПИТАШ ДА ГО ОСПОРИШ ШЕ ТЕ ПРЕБИЯ, КОПЕЛЕНЦЕ МАЛКО, ЩЕ УМРЕШ!![]()
![]()
^ fucking lold![]()
psychopath, като си толкова силен ела да ми нацепиш дървата, че ми свършиха
не е нужно да бъда силен, за да те набия...Първоначално написано от KumchoValcho
ще ти нацепя аз...хахаха![]()
я си кажи сега...теб момичетата бият ли те?![]()
Лесно е. Ако е сблъсък на силен със слаб характер (напр. умен човек с някой бияч) - умния контрира вербално всички нападки на глупавия, глупавия се ядосва, че не може да каже нищо, затова прибягва до единственото нещо, в което е по-добър от другия - физическият контакт. Аз лично съм на мнението, че ако двама еднакво интелигентни хора спорят и не могат да достигнат до консенсус, единия трябва просто да се откаже от спора, защото очевидно това си е загуба на време. Обаче при глупавите хора се среща точно обратното - те не могат да достигнат до вербален спор, затова прибягват до цинизми и нападки върху другия, които, ако не се успокоят нещата, водят до физическа саморазправа. Винаги съм смятал побоищата за изключително просташки и селски начин за решаване на проблеми. Умните хора не прибягват до физическа саморазправа.
Общо взето това е моето мнение същоПървоначално написано от NaOH
Първоначално написано от LambOfGod
Факт е, че в почти всички случаи, боя е тъп, неправилен и неефективен подход. В редки случаи обаче се налага, въпреки че не мога да се сетя за пример...
А да, сетих се. Примерно ако някой тъп редовно ти се заяжда и се държи отворено, а си по-силен от него.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Това е когато си предизвикан и не се брои.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Пример:
Някакъв ти досажда, а ти не искаш да те занимава. Гониш го веднъж. Не се маха. Гониш го още веднъж. Не се маха пак. И така още няколко пъти. Какво можеш да направиш?
По-добър пример:
Някакъв те удря в главата. Казваш му, че те е заболяло и го молиш да не го прави отново - преди да си се изказал те удря пак. Какво можеш да направиш?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z51e45W0Tdk[/youtube]Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Номерът е да скачаш само на по-слаби, по-малки, а ако може и да са без големи братя и луди бащи.
Забавно е да се биеш с някой силен като теб, но стига да победиш.
Това ли Ви е идеал?
http://vbox7.com/play:e16773b3d6
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
аз не виждам защо да удряш жена и после да ми се прави на жертва , щото много обичат да са в тази роля сите , вместо да я застреляш словестно с 33 думи в секунди с ожесточени истини , по този начин повече боли отколкото с юмруци![]()
плюс това жена не се удря , не ни е в категорията , като тръгнеш да удряш момиче се замисли дали ако срещу теб е на твоите кила и размери някой дали ще го направип : )
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
почвам да медитирам пращайки му любов и светлина, по този начин вибрацията ми се покачва и вселената намира начин да отдалечи този човек и други хора със сходна енергия на растояние от мен :3Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Жените винаги сме били по-свирепите. Факт.Така е и в стрелбата, шофирането и т.н.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ