.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: UGG'S

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България

UGG'S

Видях 2/3 такива темички,но бяха от 2008-2009 и едва ли някои щеше да ми помогне. И така .... Ботушките UGG.Страшно,меки , удобни и топлички.Популярни по цял свят.Какво е мнението ви за тези ботушки?
    П.С.:Знаете ли от къде мога да си намеря такива в Пловдив?Не ме интересува да ли ще са оригинални или имитация.

Женско съм ;]

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Дали не са популярни Всяка втора се разхожда с такива.
    Има ги навсякъде, а в Тенденз гледах за 10лв такива.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Не ми харесват изобщо

Голям фен
    Град
    София
    Да, всяка втора кифла е с такова нещо, наподобяващо ботуш.
    Queen of the Damned

Град
    Пловдив,България
    На мен страшно много ми харесват.
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty
    Не ми харесват изобщо
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Мега фен Аватара на Colouring
    Никога не бих обула такова нещо.Приличат ми на гигантски панфоти и някак не се виждам да се разкарвам с тях по улиците.

Иначе има в много магазини и и то на различни цени.От супер евтини(виждала съм по 12 лв) до много скъпи.Лично аз никога не бих дала много пари за подобна обувка,защото не ми харесва,но ти си прецени.Съвет от мен-не си взимай и от тези най-евтините-пълни боклуци са.На втория ден ще са ти се разлепили,разпаднали и на парчета.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Имам UGG, но на платформа. Тези модели никак не ми харесваха отначало, но сега като се замисля, ако се съчетаят добре е друго. А и като се заглеждам има снимки на които седят супер сладко. Цените са всякакви, но ако са евтини в снежния, студен и кишав период не ги брой...

Град
    Пловдив,България
    И на мен в началото не ми харесваха.Един ден една приятелка ми ги даде да ги нося за няколко часа и като видях колко удобни и мекички са се влюбих в тях Иначе страшно много зависи с какво ще се съчетае :]
    Женско съм ;]

Ами на снимката изглеждат много грозно , но обути стоят много сладурско според мен

Град
    Пловдив,България
    Така е.
    Женско съм ;]

Е айде спрете се вече..Не ви харесват - добре ! Не са по вкуса ви - добре ! но т'ва нещо, че ,,всяка кифла се разхожда с такива''.. дали?? На вас не ви харесват, на другите им харесват..всеки си има вкус.. Да, има хора които правят абсурдни комбинаций с тези ботуши, но в правилната комбинация изглеждат супер сладурско ; ) Т'ва, че вие сте имали такива от тия за 10 лева и са ви пропускали.. Ми нормално.. Оригиналните не пропускат .. Много сте ми интересни, чесно..

всъшност първоначално и аз бях на мнение че това е нещо супер безформено и грозно докато не обух един такъв чифт, мекички са, удобни и топлят, взех си 2 чифта миналата година едните като тези на снимката само че в бежаво, другите сиви и ниски с с понпони от up town, към тях взех и един комплект за подръжка който включва спрей за почистване четка за подплатата отвътре и спрей за велура който го предпазва от намокряне

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Имам UGG, но на платформа. Тези модели никак не ми харесваха отначало, но сега като се замисля, ако се съчетаят добре е друго. А и като се заглеждам има снимки на които седят супер сладко. Цените са всякакви, но ако са евтини в снежния, студен и кишав период не ги брой...
    Може ли снимка? На ботушките с платформата.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Djuff
    Ойй много обичам такива, любимите ми За Пловдив незнам, но съм виждала в София такива, "оргинални" за 90 лв. смисъл пише си отзад ъгс, като оргиналните са, но не са оргинални.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не ми харесват.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Пловдив,България
    А съчетани така харесват ли ви ?

Женско съм ;]

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Не

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    summerxtime,не,никак не ми харесват..
    +1

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Това истински UGG li sa говоря за момичето където е създало темата(за тези от профилната снимка)защото по принцип истинските в България са над 300 лева,а тези боклуците където ги има в Terranova и New Yourker са направоо.. Китайско менте!Ако ще си купувате UGG по-добре да се охарчите отколкото да си вземете некви където ще се скъсат на 5тото ходене Аз имам..преди 1 година си ги взех от Америка и съм страшно доволна Много са сладички

BuBy

Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    Това истински UGG li sa говоря за момичето където е създало темата(за тези от профилната снимка)защото по принцип истинските в България са над 300 лева,а тези боклуците където ги има в Terranova и New Yourker са направоо.. Китайско менте!Ако ще си купувате UGG по-добре да се охарчите отколкото да си вземете некви където ще се скъсат на 5тото ходене Аз имам..преди 1 година си ги взех от Америка и съм страшно доволна Много са сладички
    Да истински са.Моите са ми подарък от Германия.Твоите колко бяха ? :]
    Женско съм ;]

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Мойте си ги взех към 150 $..заслужаваха си

BuBy

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Имам, оригинални, не от Б-я, наистина си заслужаваше <3. Сега няма студ, дъжд навън ; понякога и вкъщи за пантофки си ги ползвам .На всички около мен им харесват и ме питат откъде, как, какво, а пък ако гледате онези грозни боклуко-имитации от Манго и Тали Вейл - ест, че няма да ви харесват

изключваме, че е анорексичка

изключваме леопардовия клин, който в Б-я на всички ще ви лъха на цигания и чалгаджийница
    Love is everything!

Ми на мен и вашите скъпи "оригинални" не ми харесват..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си