.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на maistorluk

Minecraft сървър

Добър вечер! Обръщам към вас за да помоля за помощ. Наскоро с няколко приятеля се зарибихме по Майнкрафт и решихме да си направим едно сървърче. Правихме струвахме ама не можахме да го измайсторим. Какви ли не глупости писахме в гугъл ама се едно и също показваше и нищо не можахме да направим. Та въпроса ми е може ли някой да даде инфо около правенето на майнкрафт сървър и ако може да обясните ако си с рутер как става фокуса. Благодаря предварително.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

СЪрвъра иска постоянно админ вътре,иска и администратора да е налиния,трябва да имате време за него,да разбирате от плъгините,да сте справедливи в играта,да подбирате добре админите и още много неща.Най-малкото ти трябва здрава машина с доста рам,процесор и добър нет.Реално IP иии port forward

Разполагаме с всичко което изброи. То по принцип сървара който искаме да направим ще си е само за нас без да влизат и други хора защото искам да правим съвместни сгради и т.н. Мисля аз да хоствам сървара и според мен компютъра ми е добър. С 4 гигабайта рам 2 гигахерца двуядрен процесор и интернет с над 50-60 мегабита в секунда най-вероятно сървара ще е добър. А за плугините ще се оправим. На първо време да е с креатив мод за да може да строим на воля а след това ще мислим и за плугини. Само за порт форуард не те разбрах. Доколкото знам това беше да се конектват други играчи към сървара но не ми беше ясно как да го направя с рутера ми защото гледах туториал а той беше с различен рутер от моя. А и в гугъл не намерих инфо.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk
    Разполагаме с всичко което изброи. То по принцип... гугъл не намерих инфо.
    С рутер няма да можете. Тябва ти статично IP. Машинката ти е добра. За най-лесно ще е добре да направите сървара през хамачи щом ще е само за вас.

П.П.
    -По принцип нещо интересно, за да държиш сървар на Minecraft до 150 юзери ти трябва мин. 18GB Ram и intel i6 и нагоре
    -И аз съм навит да влизам. Зарибен съм по creative ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Четох че и с рутер може само че трябва да се настроят входящия и изходящия порт. Имаше туториал как става ама не беше с моя рутер а при мене май е по сложна работата и за това. А би ли казал как става фокуса без рутер. Единия от приятелите не е на рутер и ще го накараме да хостне той. Рама е малко по малък но процесора му е по хубав и мисля че по хубаво ще върви при него.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Щом има уроци за правене на сървар с рутер, би трябвало да има за правене и без, не е ли логично

Ето линк
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Ако още не сте започнали изчакай да излезе версията на bukkit за 1.0.0,че няма смисъл после пак да започвате от начало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си