- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно съм объркана...
Харесвам едно момче с 3 години по-голямо от мен и той знае, не ме харесва и ми го каза. Запознахме се по интернет от фалшив профил, той преди беше в моето даскало. Та един ден си уговорих среща с него. Видяхме се и същата вечер си чатихме и той разбра, че аз съм момичето, с което се е видял, но не се разсърди, напротив-той знае за проблемите ми с майка ми и с класа и каза че мога да споделям с него. Майка ми не знае че се виждаме и мисли че той е леке, а това не е вярно. Не знам дали да й кажа.Според баща ми(родителите ми са разделени)няма нищо нередно в това че се виждам с някакво момче и сме фр. Моля ви, помогнете ми!!
Другият ми проблем е, че в 5 клас(сега съм 7 клас) харесвах едно момче, което сега е на 18. Той е имал тежък живот досега и това го е съсипало-стана дилър и ходи с адски много момичета. Казах му "Обичам те" пред всичките му фр, а той-нищо. Всеки път като не съм го виждала известно време го позабравям, но щом го видя все едно отново се влюбвам в него. Знам, че нямам шанс, но искам да сме фр или той поне да се държи като мъж и да ми каже, че не ме харесва. Как да го забравя?
От хора като този втория стой възможно по-далеч.
А за първото момче, което харесваш... може би трябва да се откажеш от надеждите си. Вярно, че надеждата умира последна, но точно тя е тази, която ще поддържа искрите ти към него, а щом той ти е казал, че иска от теб само приятелство трябва да забравиш за тези шансове. Ако бях на твое място щях дори и приятелка да забравя да му бъда. Спирала съм подобно приятелство и знам колко е трудно, докато взимаш решението и изричаш думите, но ако не го направиш чувствата ти няма да утихнат, а ти ще се тормозиш безспирно.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
нееее, брат... УБИ МЕ!
Такааа... ако разбрах правилно, ти си направила някакъв фейк профил, за да си пишете.. Защо?!?
Това да общуваш с човек от другия пол си е нормално.. (:
Казала си, че обичаш някого, когото си харесвала? Аз лично не мисля, че е обич. Дори изобщо. И ако момиче на 13 (ако си на толкова), каже на осемнадесетгодишно момче, че го обича:
1. Няма да те вземе насериозно, тъй като имате 5 години разлика (след време може да е незначителна, но сега Е.)
2. А самият факт, че е било пред приятелите му, ме учуди, че не е последвал смях
3. Ако само си го харесвала (без той да знае) и изобщо не сте си близки, някак не върви да му изтърсиш 'Обичам те' просто ей така. (:
П.С -- не очаквай от момче, което ходи с много момичета да се държи като мъж.
*facepalm*
тъй.. от къде ли да започна...
-човекът ти е казал, че няма чувства към теб, ти какво ще обясняваш на майка си.. така или иначе няма да те огрее
-говориш глупости на поразия, най-голямата от тях е "обичам те"
-в 7ми клас се занимаваш със среди на наркомани? мноУ хубаво и кефско а?
-помисли си за училище малко, за образование, за бъдеще, не за "дилъри", "лекета"..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Когато бях в 7ми клас, промениха изпитите на тестове и се бях побъркала дали ще ги взема... Излизах само в петък и събота и играехме на криеница... (За 5ти клас нямам коментар о.о) А ти ми говориш за любов. Не казвам, че трябва да си играеш с кукли, де ... но също така ти е рано да се занимаваш с боклуци. Ще пораснеш и ще искаш пак да си на 13 и да си си изживяла тези години по-различно, ама няма връщане назад. Сега имаш избор.
Питам аз накъде върви България?! "Лекета", "дилъри" и т.н. Bitch, please.
Аз не се занимавам, дори не го познвам, само съм го виждала, а и не искам да го познавам, кой знае как ще ме съсипе. И освен това НИКОГА ама НИКОГА няма да пия, пуша или да се друсам, НИКОГА!! Пък и с първия сме си фр, затва е всПървоначално написано от LeprikonA
Може ли да излезнеш от филма за малко?
В седми клас обича дилъри, фалшиви профили, проблеми с класът..
Моля те, вземи седни да учиш, ще е по-полезно.