- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебела ли съм??
Адски мн ми се подиграват че съм дебела. Аз съм висока към 1,60 и тежа около 55кг. нося дънки 27 размер. Правила съм по 100 коремни преси всеки ден, диети и кво ли не. Всички ми казват, че съм си ОК. Една фр живее в Германия и ми казва че там на тия дето са 1,60 и са 40кг. им се подиграват и че тамще ме възприемат напълно нормално. Кажете ми дебела ли съм и кво да правя??
Не си дебела просто си ниска . Предполагам че всичко ти залепва по корема и бедрата . С коремни преси няма да се получи по този начин се стягат само коремните ти мускули но мазнините остават. Храни се здравословно,ограничи хляба и тестените изделия до минимум. Аз сам 157 и съм 45 кила,разбирам какво ти е ,била съм и 52 и са ми казвали че съм дебела .
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
И какво,мацка?Сега ще си провалиш живота,защото някой си ти там ти е казал,че си дебела?Я се стегни!Всеки човек е индивидуален и затова е също толкова интересен.
Кажи ми,наистина,абстрахирай се от чуждите приказки и сега отиди до огледалото.Погледни се и се върни тук и ми напиши дали ТИ самата се харесваш.
Е?
Мила ти не си дебела, а си просто ниска и аз съм така като тебе. Аз съм висока 1,59 и тежа 44-45 кг., но не се чувствам дебела(преди се чувствах), а просто ниска в момента се чувствам, но честно казано не ми пука.
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Добре си си!
Ако ти се харесваш въобще не им обръщай капчица внимание.
но ако не се харесваш .. опитай се да свалиш килограми.. ако искаш..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
На мен пък честно казано килограмите ми звучат доста за тая височина, но на теб пък може да ти стоят добре , така че ..![]()
To infinity and beyond.
ако ни покажеш снимка на тялото си ще ти кажем с точност как е и що е
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Абсолютно !!! Много зависи от структура ти и костите.Първоначално написано от mynichkaTanq
Защото в моите представи .. след като аз съм 1.68 и съм 50 кг. и искам да сваля 1-2 кг, за 1.60 - 55 кг са много, но може изобщо да не ти личат.
А това за подигравките - просто не им обръщай внимание. Не знам на колко си години, но по начина ти на мислене съм сигурна, че не си на повече от 15-16. То в момента растешПомисли малко
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Изобщо не си дебела. Аз съм 1.55 и никой не ми е казвал, че съм дебела.
Ако намериш германка 40 килограма пък... Излъгала те е твоята приятелка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
55кг не са малко за тази височина.. но на теб може да ти стоят супер.. зависи от много неща.. важното е ти да се харесваш..
Дай снимки, така не може да се разбере дали си дебела или не ти може да си клечка а да имаш тежки кости за да си 55кг.
Аз съм 163-4см. и тежа 46-8кг. и нося най-малкия размер дънки и съм си добре нито съм клечка нито съм дебела но така няма как да се разбере.
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
Наистина, ако ти стоят добре, няма от какво да се притесняваш! Но ако ти самата не се чувстваш комфортно, опитай се да отслабнеш...Аз съм 1,82-3 и съм 60 кила.. преди бях 65..всички ми казваха, че не съм дебела, но аз не се чувствах добре в кожата си, затова отслабнах!! Важно е ти как се чувстваш, а не другите какво мислят, защото винаги ще се намери някой, който да ти завиди и да те нагруби!
![]()
Много са ми странни такива теми. Не можете ли толкова да прецените дали килограмите ви са в повечко? Може да си отпусната просто и за това да ти се подиграват, не знам. Иначе аз съм колкото теб(160) и съм с 10 кила по-лека, а не изглеждам кльощава. Слабичка съм, мъничка, дребосъчка, но си се харесвам и си смятам тялото за съразмерно и хубаво.
Everything changes, but beauty remains ...
Ти как се чувстваш? Харесваш ли се?
А тези които са ти казали че си дебела, дали просто не завиждат защото си хубава ?
Важното е какво мислиш ти! Ако се чувстваш добре - не се променяй
~ Because the mirror hurts WAY MORE than starving ~
просто си по-пищна да го кажа, но все пак за тая височина 50 кг ще са ти най-добре, намали храната и най-вече хляба и сладките, пържените, за около месец и половина ще отслабнеш трайно
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Мии харесвам си се, даже са ми казвали, че имам хубаво тяло. Като се гледам така, не съм толкова зле,даже съм си ОК. Един ден си говорих с едно момче и той вика "Абе да си знаеш, въобще не си дебела" Ехх мс ^^Първоначално написано от Dreams12
Я кажи, наистина ли питаш дали си дебела, или искаш няколко човека да ти кажат, че си ок, за да си вдигнеш самочувствието!?Първоначално написано от LoXx
Дебела-слаба-ако се чувстваш добре в тялото си не им обръщай внимание! Подигравай им се на скелети или клечки и те така...
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Дебела си!![]()
Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно ми е как ти стоят 60кг на 182-3 височина.Може ли да качиш снимка,искам да те видя?!Първоначално написано от e_r_d
![]()
Ако си с като моята структура, са си много. Била съм 55 и си бях дебела.