.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!

Дебела ли съм??

Адски мн ми се подиграват че съм дебела. Аз съм висока към 1,60 и тежа около 55кг. нося дънки 27 размер. Правила съм по 100 коремни преси всеки ден, диети и кво ли не. Всички ми казват, че съм си ОК. Една фр живее в Германия и ми казва че там на тия дето са 1,60 и са 40кг. им се подиграват и че тамще ме възприемат напълно нормално. Кажете ми дебела ли съм и кво да правя??

Не си дебела просто си ниска . Предполагам че всичко ти залепва по корема и бедрата . С коремни преси няма да се получи по този начин се стягат само коремните ти мускули но мазнините остават. Храни се здравословно,ограничи хляба и тестените изделия до минимум. Аз сам 157 и съм 45 кила,разбирам какво ти е ,била съм и 52 и са ми казвали че съм дебела .

Senior Member Повече от фен Аватара на CBETO3APA
    Много си добре даже
    Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥

И какво,мацка?Сега ще си провалиш живота,защото някой си ти там ти е казал,че си дебела?Я се стегни!Всеки човек е индивидуален и затова е също толкова интересен.
    Кажи ми,наистина,абстрахирай се от чуждите приказки и сега отиди до огледалото.Погледни се и се върни тук и ми напиши дали ТИ самата се харесваш.
    Е?

Супер фен
    Мила ти не си дебела, а си просто ниска и аз съм така като тебе. Аз съм висока 1,59 и тежа 44-45 кг., но не се чувствам дебела(преди се чувствах), а просто ниска в момента се чувствам, но честно казано не ми пука.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Добре си си!
    Ако ти се харесваш въобще не им обръщай капчица внимание.
    но ако не се харесваш .. опитай се да свалиш килограми.. ако искаш..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Infinity
    На мен пък честно казано килограмите ми звучат доста за тая височина, но на теб пък може да ти стоят добре , така че ..
    To infinity and beyond.

Супер фен
    ако ни покажеш снимка на тялото си ще ти кажем с точност как е и що е
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq
    ако ни покажеш снимка на тялото си ще ти кажем с точност как е и що е
    Абсолютно !!! Много зависи от структура ти и костите.
    Защото в моите представи .. след като аз съм 1.68 и съм 50 кг. и искам да сваля 1-2 кг, за 1.60 - 55 кг са много, но може изобщо да не ти личат.
    А това за подигравките - просто не им обръщай внимание. Не знам на колко си години, но по начина ти на мислене съм сигурна, че не си на повече от 15-16. То в момента растеш Помисли малко
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Изобщо не си дебела. Аз съм 1.55 и никой не ми е казвал, че съм дебела.

Ако намериш германка 40 килограма пък... Излъгала те е твоята приятелка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

55кг не са малко за тази височина.. но на теб може да ти стоят супер.. зависи от много неща.. важното е ти да се харесваш..

Голям фен
    Не се притеснявай, аз съм 155 и съм 53кг (миналата година бях 58 кг ) но не ми пука много много.. сега се опитвам да сваля 2-3 кг.. важното е да се чувстваш добре.. е***ай ги другите!

P.S. на 18 съм

Дай снимки, така не може да се разбере дали си дебела или не ти може да си клечка а да имаш тежки кости за да си 55кг.

Аз съм 163-4см. и тежа 46-8кг. и нося най-малкия размер дънки и съм си добре нито съм клечка нито съм дебела но така няма как да се разбере.
    !!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161

https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)

Senior Member Фен
    Град
    софия
    Наистина, ако ти стоят добре, няма от какво да се притесняваш! Но ако ти самата не се чувстваш комфортно, опитай се да отслабнеш... Аз съм 1,82-3 и съм 60 кила.. преди бях 65..всички ми казваха, че не съм дебела, но аз не се чувствах добре в кожата си, затова отслабнах!! Важно е ти как се чувстваш, а не другите какво мислят, защото винаги ще се намери някой, който да ти завиди и да те нагруби!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много са ми странни такива теми. Не можете ли толкова да прецените дали килограмите ви са в повечко? Може да си отпусната просто и за това да ти се подиграват, не знам. Иначе аз съм колкото теб(160) и съм с 10 кила по-лека, а не изглеждам кльощава. Слабичка съм, мъничка, дребосъчка, но си се харесвам и си смятам тялото за съразмерно и хубаво.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Дай снимки, така нищо не можем да кажем.

Ти как се чувстваш? Харесваш ли се?

А тези които са ти казали че си дебела, дали просто не завиждат защото си хубава ?

Важното е какво мислиш ти! Ако се чувстваш добре - не се променяй
    ~ Because the mirror hurts WAY MORE than starving ~

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    просто си по-пищна да го кажа, но все пак за тая височина 50 кг ще са ти най-добре, намали храната и най-вече хляба и сладките, пържените, за около месец и половина ще отслабнеш трайно
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Град
    ДъЛбИнИтЕ На АдА!!
    Цитирай Първоначално написано от Dreams12
    И какво,мацка?Сега ще си провалиш живота,защото някой си ти там ти е казал,че си дебела?Я се стегни!Всеки човек е индивидуален и затова е също толкова интересен.
    Кажи ми,наистина,абстрахирай се от чуждите приказки и сега отиди до огледалото.Погледни се и се върни тук и ми напиши дали ТИ самата се харесваш.
    Е?
    Мии харесвам си се, даже са ми казвали, че имам хубаво тяло. Като се гледам така, не съм толкова зле,даже съм си ОК. Един ден си говорих с едно момче и той вика "Абе да си знаеш, въобще не си дебела" Ехх мс ^^

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от LoXx
    Цитирай Първоначално написано от Dreams12
    Е?
    Мии харесвам си се, даже са ми казвали, че имам хубаво тяло. Като се гледам така, не съм толкова зле,даже съм си ОК. Един ден си говорих с едно момче и той вика "Абе да си знаеш, въобще не си дебела" Ехх мс ^^
    Я кажи, наистина ли питаш дали си дебела, или искаш няколко човека да ти кажат, че си ок, за да си вдигнеш самочувствието!?
    Дебела-слаба-ако се чувстваш добре в тялото си не им обръщай внимание! Подигравай им се на скелети или клечки и те така...
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тая тема е тука за малко комплименти и успокоения тип ''не си дебела''

толкова ли нямаш самочувствие, че го търсиш чрез съжаление от форум?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Дебела си!

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Дебела си!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от e_r_d
    Наистина, ако ти стоят добре, няма от какво да се притесняваш! Но ако ти самата не се чувстваш комфортно, опитай се да отслабнеш... Аз съм 1,82-3 и съм 60 кила.. преди бях 65..всички ми казваха, че не съм дебела, но аз не се чувствах добре в кожата си, затова отслабнах!! Важно е ти как се чувстваш, а не другите какво мислят, защото винаги ще се намери някой, който да ти завиди и да те нагруби!
    Интересно ми е как ти стоят 60кг на 182-3 височина.Може ли да качиш снимка,искам да те видя?!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако си с като моята структура, са си много. Била съм 55 и си бях дебела.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си