.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Раничка???

Раничка???

Здравейте.. искам да пусна една тема която много ме вълнува и тя е следната: Имали ли сте "раничка" на шийката на матката и как сте я махнали ( ако е чрез горене боли ли? )

П.С. Извинявам се ако вече има такава тема но просто не успях да намеря и затова питам. Моля сериозно да ми отговаряте защото е Спешно! Благодаря!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Лично аз не съм имала. Но понеже ми се наложи да се интересувам и аз от тази тема, прочетох доста по темата. До колкото казват самата процедура на обгарянето не боляла, след това се появявала някаква болка, сходна на менструалната. Това пак казвам не е от личен опит, а от разкази. Не се притеснявай. Всичко ще мине добре, само бъди спокойна.

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Лично аз не съм имала. Но понеже ми се наложи да се интересувам и аз от тази тема, прочетох доста по темата. До колкото казват самата процедура на обгарянето не боляла, след това се появявала някаква болка, сходна на менструалната. Това пак казвам не е от личен опит, а от разкази. Не се притеснявай. Всичко ще мине добре, само бъди спокойна.
    Благодаря ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си