- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем ; х
Здравейте!
Знам,че попринцип сте свикнали на подобни теми но ...
Тази вечер с приятеля ми правихме секс но накрая презерватива се оказа менте и беше скьсан ... Обулацията ми започва утре и незнам дали трябва да взема противозачатъчни или няма опастност от бременност ... ? Иии да почи на 16 съм
Благодаря предварително (( :
прочетох ли проблем...ии...
що не пробва с търсачката
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Първо-овулация
Второ-не се къса менте презерватив, а неправилно сложен
Трето-не се пият противозачатъчни, а Ескапел.
Ако си сигурна, че овулацията ти започва утре, по-добре вземете Ескапел.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Той свършвал ли е?
Ако е свършил е възможно да е изтекла сперма в теб, тогава ходи за Ескапел до аптеката час по скоро, колкото по рано се вземе толкова по добре и не по късно от 72 часа след фала.
Първоначално написано от DragonLady
Ако е свършил по възможно най-бързия начин бягай да си купиш Ескапел! Както казаха по-нагоре менте презервативи няма, има презервативи, които не са употребени както трябва.
пий ескапел.. тая работа с " утре ми е овулацията " не важи - рискови са дните и около нея
Аспирин във вагината, ако е свършил в теб - трепе всеки сперматуз.
Първоначално написано от antifashionshit
Първоначално написано от djipsito
Т'ва за аспирина върши работа,ако нямаш 30 лв. за Ескапел...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Аз лично и да ги имам 30-те лева, ще предпочета аспирина... поне няма да ми разлашка хормоните...
Това с аспирина са на баба ми глупостите и няма никакъв ефект. Ако има сперматозид, който е стигнал яйцеклетката и цял блистер да си набуташ, резултат - никакъв.
Ми не знам дали специалист от Пирогов ще казва на "баба си глупостите", ама окей![]()
Уау, щото в България не е пълно с некадърни лекари.
Аспирин във вагината![]()
![]()
![]()
П.С. Впрочем, как предлагаш да си сложи хапче във вагината?
Тъй,ако вагината и е повече от 2пръста лесно ще го пъхнеПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Но как ще го изкара..![]()
Да си сложи аспирин сега и после цял живот ще го пие, като се роди някой идиотче : ))
Ще подскача на едно място.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Друг вариант - нека този невероятен лекар от Пирогов, открил нов начин за спешна контрацепция, да напише предложение до Борда на лекарите с идеята да се продават аспирини с въженце (както при тампоните), за да се слагат и вадят лесно.
Всъщност, аспирина не би трябвало да се вади след това, а да се разтвори във вагината (това е лично мое предположение, никога не съм ползвала такива "мерки", но е логично да се разтваря)....
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
То много неща има, ама кой да ги ползва...Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Не знам, който е сгафил да се трови с Ескапели тогава, аз нямам такива проблеми..
тя не е за украсаПървоначално написано от GrandProtector
![]()