.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как бихте реагирали?

Здравейте! Чудех се как бихте реагирали, ако се запознаете с човек от противоположния пол, харесате го много и ви се получават нещата и тн и тн., но той/тя има приятел/ка (само за приятелски отношения говоря!), с който/която се чуват непрекъснато по телефона, говорят си, общуват си много и тн. Ще ревнувате ли?

Питам понеже от известно време се сближих много с един приятел, с него имаме само приятелски отношения, нито той, нито аз имаме сериозни гаджета и засега в отношенията ни никой не се меси. Но се зачудих ако той или аз си намеря наистина сериозно гадже как той/тя би реагирал/а на нашите отношения, при условие, че в редките моменти, в които се виждам с въпросния ми приятел (той е от др град) сме непрекъснато гушнати, казваме си колко си се обичаме и тн. ))))))))))))))))))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом са си чак такива близки приятели - не бих го направила на проблем. При условие ,че те са си били такива (в смисъл добри приятели) и преди мене , ще бъдат и след мене. И аз най - малко имам правото да им разваля приятелството. Вярно е , че би било супер кофти или и аз не знам как да го нарека на моменти , но ... Случва се.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Нема да го правя на проблем стига да ги познавам и 2-мата и да знам кви са им отношенията. Малко ще ми е кофти ако всеки път като са заедно се прегръщат и си говорят че се обичат. Все си мисля че поне партниорката ми би се съобразила с мен и биха ограничили този тип испълнения, все пак сме големи хора. Приятелството е много важно нещо и въпреки че понякога забравяме приятелите си заради любовни връзки, никога не бих си позволил да разваля приятелство от този вид.

Мега фен Аватара на xoxi
    Защо да ревнувам?
    Мога само да им се радвам.
    Аз имам такова приятелство и знам колко е трудно да се изгради и запази. Ако той го е постигнал, наистина единственото, което ще правя е да се радвам.
    И спря да се върти за миг земята..

ами честно казано аз бих ревнувала , но не защото трябва или има причина,а защото съм си такава.. искам всичко за мен.. а ако го нямам и друг не трябва да го има..

Град
    София
    Не ревнувам.
    Няма смисъл.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    При условие ,че те са си били такива (в смисъл добри приятели) и преди мене , ще бъдат и след мене. И аз най - малко имам правото да им разваля приятелството. Вярно е , че би било супер кофти или и аз не знам как да го нарека на моменти , но ... Случва се.
    По-точно не мога да го кажа, обаче... аз не ходя прегърната с приятелите си по улицата и не им обяснявам колко ги обичам.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    и не им обяснявам колко ги обичам.
    Така е...
    Защото обичта не се казва,тя се доказва ,чрез постъпки и действия.

Багодаря ви за мненията. Ясно е, че обичта се доказва, а не се показва и ние си я доказваме, но като се виждаме рядко по независещи от нас обстоятелства просто си седим гушнати един в друг и можем да прекараме така с часове. Въпросът е един бъдещ партньор как ще реагира на цялата тая картинка, защото повод за ревност няма-чувствата ни са само приятелски.. но се замислих и за ответната страна. )))))
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София
    От приятелстовото между момче и момиче се получават най-здравите връзки.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Само едно ще кажа и за мен темата се изчерпва ..
    Аз НЕ вярвам в истинско приятелство между момче и момиче!
    Винаги (от лични наблюдения) има чувства първоначално или в последствие ако не от двамата, то поне от единия ..

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Само едно ще кажа и за мен темата се изчерпва ..
    Аз НЕ вярвам в истинско приятелство между момче и момиче!
    Винаги (от лични наблюдения) има чувства първоначално или в последствие ако не от двамата, то поне от единия ..
    Понякога става въпрос и само за чисто сексуални намерения... жалко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си