- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Със или без..
Със или без грим предпочитате да сте и защо?
Ако сте за грима, какво слагате?
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
Със .. Не знам защо - просто навик. Чувствам се странно, ако съм без грим. Става въпрос само молив и спирала, нищо повече.
Иначе ако ще излизам някъде вечер, вече става пълен комплект - ФДТ, руж,сенки,спирала,молив и какво ли още не![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Постът ми се отнася за малолетната аудитория на форума .
Ако става на въпрос за нещичко слабо забележимо (спирала,очна линия,молив,балсамче,гланц, светло червило...) -окей.За тях нямам нищо против,ОБАЧЕ за пудри ,фондьотени (или както там се пише),много ярък грим или червило изглежда толкова смешно на младо момиче,че думи нямам.
Аз съм на 13 години и си ходя съвсем натюр,никога не съм се гримирала.
в всеки възможен момент без грим.. !
По принцип ми е все тая, само като се погледна в огледалото понякога се дразня на разни недостатъци.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Без грим![]()
Свикнала съм да се гледам без грим, и ми е по добре за мене лично![]()
Иначе ако ще излизам някъде вечер - както каазаха пълен комплект - пудра , сенки, очна линия , спирала, молив, гланц и т.н![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
и по двата начина, не ми пречи.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Естествено,че със.Не знам защо повечето момичета се заблуждават,че без грим са по-красиви,аз лично не съм виждала такива(не говоря за 11-12 годишните)
Таа на мен ми е ясно,че ми трябва грим и си нося.Пък и обичам да се гримирам.
Обикновенно или опушен грим (сиви,черни сенки,молив,спирала) или очна линия+спирала+молив.И пудра.
Eто такъв е живота,несправeдлив...
Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!
без грим съм свикнала,но като всяка нормална жена/момиче се чувствам по-добре с грим.. и без се чувствам добре,но със по-добре.. а и моя грим е фдт. + спирала.. не е кой знае какво.. не знам.. според мен това мое решение да ходя без грим е правилно,но всеки както си прецени![]()
Ами със...Обикновено слагам само пудра и спирала,като пудрата изчезва на втория час,но се чувствам по-добре като си я сложа![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
По-скоро без.![]()
Повече се харесвам с грим (май), свикнала съм да се гледам с подчертани очи (молив и спирала), обаче .. мързела си казва тежката дума () и гримирането при мен стана рядкост.
Иначе за без грим - поне изобщо не му мисля нещо ще ми се размаже ли, да не оцапам някоя дреха, да не си потъркам окото, такива неща .![]()
Първоначално написано от moni010498
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ежедневно само спирала понякога и очна линия ако съм в настроение но много тънка чертичка а ако излизам някъде вече общо вчета същото ама дебела черта очна линия и понякога малко сенки но светлички ии чазбира се гланц винаги![]()
Попринцип със, някак по-красива се чувствам, по-комфортно ми е, когато съм със грим, но не ме е страх да изляза и без грим.
Слагам коректор, очна линия и спирала.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Аз обожавам очната линия,спиралата и червило в телесен цвятпонякога може и малко бронзант или руж
![]()
Без, понеже имам екзотични черти и мургава кожа, като сложа грим и някак ме загрозява...
Има такива хора, явно съм от тях. Достатъчно е да съм с добре хидратирана кожа, дори след море, ако имам и още тен, супер.
С грим се чувствам като мръсна.
It is a thousand pities that experience is nothing else but just a string of wrecked mistakes...
Ей, много ме радват екзотични черти, би ли ми пратила снимка на лично? Няма да я препращам на никого
В красивите си дни се харесвам и без грим, в грозните - и с грим не се понасям![]()
Без грим приличам на детенце, въпреки че като цяло изглеждам по-голяма за годините си. Слагам фон-дьо-тен, очна линия и спирала, защото ми харесва как ми се подчертават очите, придава им някакво супер ... палаво излъчване. :д
Предпочитам със грим (без грим излизам само ако ще ходя до магазина в квартала или някъде за кратко време иначе си ходя с грим)
За училище - черен молив(който вече се е размазал докато изляза от в къщи), спирала, балсам за устни, фдт(имам мн червени петънца не ме винете за това!)
когато излизам вечер - фдт,спирала,сенки,молив,чер вило(естествен цвят))
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
без грим. Когато съм в настроение си слагам спирала и то кафява, за да не си личи много, колкото да ми отвори повече очите и руж
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Когато не мога да се преборя с мързела или времето ме притиска се налага да излезна и без грим.. не ми прече. То и толкова се гримирам де.. МНОГО спирала (но не чак толкова да изглеждат миглите ми гадни и сплескани) и молив по-рядко
И по двата начина![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
Гримирам се много рядко - само когато ми е на кеф или за специален случай. Така че без.
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Първоначално написано от RalittyYy
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...