.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    аз за първи път получих 2, по математика, когато дойде новата даскалка. (8-ми клас) от тогава до сега, дори да се скъсам да уча, повече от 4.50 не ми е писала, пача с пача.. -.-
    *сън*

Banned Мега фен
    моята 1ва двойка беше в 8ми клас.. и то защото учителите не търпят някой да не се съгласи с тях,но няма значение..
    иначе ще я оправиш със сядане на дто + учене + поне четири 6тици след тая двойка .. айде успех

не се впрягам
    просто ми се искаше да завърша с 5 и 6 по повечето неща ,а така ще е малко хард ,щото отидох на училище и ми беше супер лошо,но се направих на герой и отидох
    много ми се гадеше и щеше да повърна и имах температура, но не се извиних и си направих теста,проблема е,че правех леки точици с молива за да заградя после нещата и ако чуя от някъде или препиша да сравня и да заградя друго лол
    накрая почнах да трия,но ми стана толкова гадно и щеше да повърна и не исках да се излагам и за това надрасках а б в а б в в б а и няк'ви такива за 10 секунди ,предадох и се изнесох от даскало
    и сега имам 2 :Д
    и като 80% от нещата са грешни,не знам дали няма да ми пише най-много 4 за дето сигурно ме мисли за идиот вече.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Почти завърших, а досега не съм имал Слаб. Мнението ми, че двойка в у-ще се получа много трудно си остава непроменено. Все ще можете да завържете две-три изречения (които не трябва да звучат все едно излизат от устата на 5 годишен циганин) и ето Ви поне Среден.
    Respect my authoritah

Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    и като 80% от нещата са грешни,не знам дали няма да ми пише най-много 4 за дето сигурно ме мисли за идиот вече.

Супер фен Аватара на BadAss
    lol
    до сега не съм имал двойка

първата двойка винаги се помни
    http://nagradionline.info/vote/sandero
    Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
    http://nagradionline.info/vote/sandero

Отдавна им загубих броя, ахаххаа

до 5-6 клас си учих редовно, но тогава спрях и почнаха ниските оценки... знаех колко е важно да се учи, но в крайна сметка не ми се получи и имах високи оценки само благодарение на това, че учителите ми изпитваха симпатия към мен, а училището ми не беше от най-елитните, меко казано... но винаги съм знаел колко са важни нещата, които учим в училище и колко ще ми трябват в бъдеще

всъщност, за половината от нещата по-късно осъзнах, че са важни
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    както казаха - образователната система е пълен ташак :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си