- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- за първи път в живота ми имам
аз за първи път получих 2, по математика, когато дойде новата даскалка. (8-ми клас) от тогава до сега, дори да се скъсам да уча, повече от 4.50 не ми е писала, пача с пача.. -.-
*сън*
моята 1ва двойка беше в 8ми клас.. и то защото учителите не търпят някой да не се съгласи с тях,но няма значение..
иначе ще я оправиш със сядане на дто + учене + поне четири 6тици след тая двойка.. айде успех
![]()
не се впрягам
просто ми се искаше да завърша с 5 и 6 по повечето неща ,а така ще е малко хард ,щото отидох на училище и ми беше супер лошо,но се направих на герой и отидох
много ми се гадеше и щеше да повърна и имах температура, но не се извиних и си направих теста,проблема е,че правех леки точици с молива за да заградя после нещата и ако чуя от някъде или препиша да сравня и да заградя друго лол
накрая почнах да трия,но ми стана толкова гадно и щеше да повърна и не исках да се излагам и за това надрасках а б в а б в в б а и няк'ви такива за 10 секунди ,предадох и се изнесох от даскало
и сега имам 2 :Д
и като 80% от нещата са грешни,не знам дали няма да ми пише най-много 4 за дето сигурно ме мисли за идиот вече.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Почти завърших, а досега не съм имал Слаб. Мнението ми, че двойка в у-ще се получа много трудно си остава непроменено. Все ще можете да завържете две-три изречения (които не трябва да звучат все едно излизат от устата на 5 годишен циганин) и ето Ви поне Среден.
Respect my authoritah
първата двойка винаги се помни
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-добрите награди в нета! ТАБЛЕТИ, МП3, МУЗИКАЛНИ СИСТЕМИ И ДРУГИ!
http://nagradionline.info/vote/sandero
Отдавна им загубих броя, ахаххаа
до 5-6 клас си учих редовно, но тогава спрях и почнаха ниските оценки... знаех колко е важно да се учи, но в крайна сметка не ми се получи и имах високи оценки само благодарение на това, че учителите ми изпитваха симпатия към мен, а училището ми не беше от най-елитните, меко казано... но винаги съм знаел колко са важни нещата, които учим в училище и колко ще ми трябват в бъдеще
всъщност, за половината от нещата по-късно осъзнах, че са важни
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
както казаха - образователната система е пълен ташак :>