.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Депресия и психолог

Здравейте Имам един проблем и бих искала тези, които могат да помогнат да пишат

Та тази година съм студентка за 1ва година, преместих се в друг град и проблемът е че не мога да свикна . От октомври съм тук и постоянно ми е супер сдухано, мрачно, спя почти през цялото време. Другият проблем е , че имам един приятел , с когото се виждахме постоянно, а сега няма как и това допълнително ме потиска ужасно много. Ако можете да дадете съветчета или да препоръчате психолог в Русе/Търново ще съм ви много задължена ))

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Не ти трябва психолог. Хората се адаптират към средата на живот рано или късно. Бъди по-общителна, ако това е проблема потърси начин да повишиш самооценката си. Намери хора със сходни интереси и прекарвай времето си с тях.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Ммм, нещо никой не ме грабва- смисъл имам някакви приятели, но не мога да си говоря с тях , както с останалите ми стари приятели . Просто аз съм интроверт и не мога да се отпусна. Правила съм 538483 опита

Мерси за съвета

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Намери си гадже.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Като начало спри да спиш толкова. Намери си хоби, занимание, спорт. Даже просто излизай навън, събирай светлина и слънце.

Срещай се с нови хора, прави това, което ти харесва. Угоди си примерно с някои нова дрешка, или книга, ако обичаш да четеш.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За адаптогенни мислила ли си ?!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Депресия и психолог

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky
    Здравейте Имам един проблем и бих искала тези, които могат да помогнат да пишат

Та тази година съм студентка за 1ва година, преместих се в друг град и проблемът е че не мога да свикна . От октомври съм тук и постоянно ми е супер сдухано, мрачно, спя почти през цялото време. Другият проблем е , че имам един приятел , с когото се виждахме постоянно, а сега няма как и това допълнително ме потиска ужасно много. Ако можете да дадете съветчета или да препоръчате психолог в Русе/Търново ще съм ви много задължена ))
    здр

не е проблем за психолог.
    щом съквартирантките ти по общежитие/квартира не са решили проблема.

потърси психиатър. не, НЕ си луда, съвсем нормална млада жена си явно!
    псигиатърът просто ще изпише една опаковка нещо просто и след месец всичко ще си дойде по местата на които и трябва да бъде.
    психиатърът познава финната мозъчна механика и разполага с огромен медикаментозен аресенал за нейната настройка. а има и правта за това.
    психолога - не.

Мерси за отговорите Ще потърся психиатър, когато се прибера .

Всъщност проблемът е, не толкова в липсата на приятели, а в това, че има един човек, който наистина много ми липсва и когато не съм " у дома" ми става много тегаво както казах .

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Абе я стига глупости. Психиатъри, лекарства... това е период, който трябва да си изживееш и да се справиш! Колкото и да е гадно и трудно си казваш, че не може така ... младо момиче, в нов град..имаш толкова възможности, пред това да стоиш затворена и да спичаш. Стегни се и всичко ще си дойде на мястото. Всяко начало е трудно. Не може при всяка изникнала трудност да бягаме при психолози и да се тъпчем с успокоителни.

Град
    София
    Мерси за отговорите Ще потърся психиатър,
    Психолог,не психиятър.
    При психиятъра водят лудите,или така наречените душевно-мозъчно болни.

Град
    София
    Пробвай с адаптогенни билки, няма смисъл да се тровиш с химии !!!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Пробвай с адаптогенни билки, няма смисъл да се тровиш с химии !!!
    да!
    //и аз съм емоционално създание, и на мен депресивните състояния не са ми чужди. пожелавам ти да срещнеш споделеността, от която се нуждаеш, възможно по-скоро. а до тогава, просто не се давай.

ПП: и не слушай баткодоки;

хм, не знам вече- преди личната ми беше изписала седатиф, обаче от тях освен да ми се спи нищо друго не се случва, най-много да отида и да й кажа да пробва с нещо друго... или там някакви чайове успокоителни

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Ако смяташ, че имаш нужда от професионална помощ потърси психолог. За предпочитане в градът, в който учиш.

Изумена съм от повечето мнения... По добре да пие хапчета, отколкото да се консултира със специалист? batkodoki очевидно нямаш никаква представа за характера на работата на психолога. По-добре не се изказвай, когато не си наясно, защото може да навредиш на някой със съветите си от рода "просто ще изпише една опаковка нещо просто и след месец всичко ще си дойде по местата".
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Тцтцтц...

Я по-сериозно! Оправи си дневния и нощния режим. Недей да спиш по цял ден. Явно ти е доста скучно там, където си... Излизай повече със съквартирантките, с колегите, забавлявай се, ходи на лекции... Запиши се дори на спорт, кръжок или пък си намери хоби. Какво като ти липсва този човек, има телефони, интернет - отделяй му по половин час на ден и готово. Въобще не ти е нужен психолог, а само малко повече да се стегнеш.
    Live now, this is your time!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Ако смяташ, че имаш нужда от професионална помощ потърси психолог. За предпочитане в градът, в който учиш.

Изумена съм от повечето мнения... По добре да пие хапчета, отколкото да се консултира със специалист? batkodoki очевидно нямаш никаква представа за характера на работата на психолога. По-добре не се изказвай, когато не си наясно, защото може да навредиш на някой със съветите си от рода "просто ще изпише една опаковка нещо просто и след месец всичко ще си дойде по местата".
    хайде да НЕ започваме отначало на тема професионален опит!

понеже моят е равен на твоите години + тези на твоят Тате вероятно, като минимум!

а ТИ от колко години си Лекар, че с такъв апломб ме апострофираш?

поддържам това, което съм написал - ПСИХИАТЪР е медицинското решение,
    а не "психолог", мотивите са очевадни!
    поне за тези имащи елементарна представа от невромедиатори!

Град
    София
    хм, не знам вече- преди личната ми беше изписала седатиф, обаче от тях освен да ми се спи нищо друго не се случва, най-много да отида и да й кажа да пробва с нещо друго... или там някакви чайове успокоителни
    Седатиф всъщност е хомеопатичен продукт, може би не е подходящ за теб. Обърни се към класически хомеопат за компетентно мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си