.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Умора, безсъние

Ами.. аз съм на 14 и все съм уморена... от понеделник до петък ставам в 6.30 и си лягам към 23.00 ... През целия ден съм на училище, после пиша домашни, след това изникне нещо друго.. И никога не успявам да си лягам рано. А дори и да си легна, често не мога да заспя. Не спортувам (изобщо), не се храня особено здравословно. Възможно ли е в това да е причината и и имате ли подобни проблеми?

Когато съм първа смяна и аз имам същия проблем. Но при мен причината е, че просто няма кой да ме остави да спя преди 12.

Обикновено като се прибера от училище в 2 и легна за 2 часа, се чувствам по-добре. Ако не спя следобеда след сряда съм като парцал.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

И при мен се е случвало..аз като х0дя на лекции .. и трябва да ставам всеки ден в 7 часа..ми е много трудно..но пък когато имам възможност си поспивам до към 11-12 ,дори и 13часа... затова гледай да релаксираш малко повече....и малко разх0дки мисля,че ще ти се отразят добре..после ще спиш като къпана .. хах :Р
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Храни се здравословно, пий достатъчно течности и спортувай .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си