- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя... ?
Аз съм момче на 14 години момичето е на 16г, и сме от едно училище. Значи пуснаха се слухове, че момичето ме било харесвало и аз реших да се пробвам, въпреки че малко се съмнявам дали не ме лъжат. Днес я видях и я загледах, тя погледна към мен, но веднага се направи на заинтересувана от приятелките си и се обърна. Друг път, когато тръгна на някъде тя ме гледа от тяхната стая или от вън. Онзи ден и се представих на скайпа въпреки и да се познаваме. Аз и казах, че я смятам за сладка и тя ми отвърна, че и тя мислела че съм красив, това признак ли е че и тя ме харесва, или просто го е написала, защото се е почуствала неудобно ? Вчера, я засякох че е online в скайпа и почаках тя да ми пише, но тя не ми писа. Ако тя ме харесва, ще ме потърси ли или чака аз да я потърся, защото е малко срамежлива според мен ? Какво да правя, кажете че съм объркан... ? Поне и в даскалото, ако можеше да си приказваме, щеше да е добре..![]()
Тя очаква ти да и пишеш обаче ти не си писал и си е въобразила че не я харесваш .. Щом ти е казала че си красив значи я привличаш.
Зазяпал си я вторачено и тя те е погледнала,защото се е почудила какво я зяпаш.И мен като ми кажат ,ч съм красива и после ми пратят снимка,и ме питат ''e аз харсвам ли ти?''аз от учтивост им казвам,да.Дори да не ми харесват.
Само да добавя, че днес сутринта когато влизах в училището тя беше зад мен и имах възможност да поговорим малко, но аз като най-големия тъпанар се направих че не я виждам. Дали е възможно да ми се е разсърдила, защото и обещах че ако се видим може да си поприказваме ?
Нее, аз не съм и пращал мои снимки, за да я питам дали съм хубав. Така и да ме мисли за хубав, или не ще ми каже да..Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Според мен те харесва и трябва да си малко по-настоятелен.
Ако не те харесва е можела просто да каже "благодаря", когато
си и направил комплимент, но тя ти е отвърнала със същото.
А пък каза и че е срамежлива, тоест ти трябва да поемеш
инициативата. Успех!![]()
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Може ли още мнения..
Да.Първоначално написано от ShokolaDcHo
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ами като е да, тогава си размърдай пръстите и напиши 1 роман тук, за да видя какво да правя. Веднага!Първоначално написано от ADMIRALKA14
![]()
Пишете си няколко пъти в скайп, колкото да се поотпусне и след това и подметни уж случайно да излезете след даскало примерно. Така ще имате възможност хем да сте си двамата, хем да се опознаете. До тогава като я видиш в училище, поздравявай я, заговаряй я за малко и така.
Адски грозно е по скайп да си пишете, а на живо като я видиш да я подминаваш като краейпътен знак.
Покания на някое местенце да си поприказвате, за да се опознаете по-добре. След това мисля, че тя няма да се притеснява толкова от теб. Не съм специалист по тези неща, дано и други ти кажат какво мислят.
Направо я покани да излезете, ако откаже - откаже. Ако не - супер. Не очаквай да разбереш дали те харесва само по погледа. Ние жените сме коварни.Само ще си проличи.
Ти пък какво си взел да чакаш да ти пише? Като се харесвате, като ви е приятно заедно, като има за какво да си общувате - пишете си. Какво значение има кой е първи. Така само си губиш времето в чакане. И накрая се оказва, че или тя е изгубила търпение да те чака, или ти все още не се решаваш и се чудиш дали те харесва или не. Ами пиши й и разбери вместо да чакаш за коментари по форумите! Защо винаги трябва да усложняваме нещата?![]()
Live now, this is your time!
Ъ амиии...................(без коментар) защо се карате?
![]()
I LOVE MY FRIEND BUT I LOVE ONE BOY SO MUCH!!!!!!(h)
Не съм искал да "усложнявам нещата". Извинете г-н Boyman!Първоначално написано от Boyman
![]()
Хайде давайте мненията си, защото искам да се надъхам до понеделник, защото момичето е на малка екскурзия и си идва в неделя.
И аз си харесвам едно момче което не ми обръща кои знае какво внимание и какво все пак си го харесвам и ще го убедя да си ме харесжа на всяка цена!!!![]()
I LOVE MY FRIEND BUT I LOVE ONE BOY SO MUCH!!!!!!(h)
Не, приятелю! Не се изказах правилно.![]()
Прости леко укорителния ми тон. Въпросът ми беше реторичен към всички, които така усърдно се опитват да се харесат на някого, увъртат, изчакват или хитруват с цел да въздействат на човека отсреща. А защо просто не добият малко смелост и кураж и не направят най-естествено и необходимо нещо... да предприемат действие. Първата крачка... момче или момиче... какво значение има? (реторично) :P
Така че няма нищо за чудене. Който не играе, не печели!![]()
Live now, this is your time!