Здравейте..
На 15 съм и имам менструация от година и половина.Цикълът ми е нередовен.Миналата година през лятото не ми идваше(юли,август септември).Октомври месец (края) ми дойде и всичко си беше ок.Тази година през лятото пак същото.Само че сега сме ноември,а на мен не ми е дошло и съм страшно притеснена ...През април съм имала полов контакт.Дойде си ми през април,май и юни.Юли,август септември и октомври го няма
...Не знам какво да правя...Имам бяло течение..гъсто.Иска ми се да отида на гинеколог обаче знам,че трябва да бъда с родител ...а ако майка ми разбере че не съм девствена ...
![]()
![]()
:Х
Мисля си,че не ми идва заради смяната на сезоните и заради напрежението(имам доста задачи на главата и непрекъснато съм под напрежение)Преди около 3-4 дни ми се отвори страшен апетит(имало е случаи в които преди да ми дойде ми се прияжда страшно много).Имах главоболие,болки в стомаха,сега имам леки болки в кръста.Както обикновено (преди да ми дойде) ми се появиха доста пъпки по лицето.Но резултат...никакъв..![]()
![]()
Ще се побъркам.Непрекъснато мисля за това
... Знам че като отида на гинеколог ще ме попитат дали водя полов живот и така ще преценят как да ме прегледат.Ако им кажа не т.е. че съм девствена дали има шанс майка ми да разбере че не съм ??
Охх..
Моля ви...Дайте съвет..Нямам нужда от злобни коментари и нападки...