.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Проблем..

Проблем..

1. Не ме мислете за трол, защото не съм и проблема ми е сериозен!
    2. Много ще се радвам ако някой ми помогне
    А ето го и проблема ми:
    Аз съм някъде в средата на пубертета - на 15 години .. и се занимавам от 10 години с пеене, но откакто влязох в пубертета гласът ми започна много да преграква, да изчезва .. общо взето > неща които не са нормални за гласа на човек, който се занимава с пеене от толкова време. Наскоро личната ми лекарка ме наплаши, че през пубертета не трябвало да се пее, защото тогава бил периода на най - много промени - и психически, и физически... и тогава гласът можел да се загуби завинаги. Моля ви, кажете ми някой попадал ли е в същата/подобна ситуация и .. като цяло някой ако може да ми помогне, нека пише. Много съм притеснена ... Благодаря ви предварително!

Re: Проблем..

Цитирай Първоначално написано от kpuuucu
    [b] Наскоро личната ми лекарка ме наплаши, че през пубертета не трябвало да се пее, защото тогава бил периода на най - много промени - и психически, и физически... и тогава гласът можел да се загуби завинаги.
    Moля?! Ама кажи на лекарката ти, че е много проста, честно!
    То тогава и Богомил от xfactor не трябва да пее.
    И си в пубертета.Нормално е да ти мутира гласа.

Не, че съм много компетентна, но защо пък да не са нормални
    такива неща за човек, занимаващ се с пеене от дълго време?
    Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
    out beauty's greatness, grandeur and presence.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Кви са тея глупости дето е казала тая "лекарка" с кавички на четвърта стенен??? Веднага я сменяй, не ти трябва такава. Че тя може и някой ден да ти каже че си за операция и да те оперират, а ти да си абсолютно здрава, пфффффффф
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от Amellia
    Не, че съм много компетентна, но защо пък да не са нормални
    такива неща за човек, занимаващ се с пеене от дълго време?
    +1, дори и да не се занимаваш с пеене са нормални такива неща в пубертета...Все пак, това е периода на най-много промени - и психически, и физически...

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

А ето го и проблема ми:
    Аз съм някъде в средата на пубертета - на 15 години .. и се занимавам от 10 години с пеене, но откакто влязох в пубертета гласът ми започна много да преграква, да изчезва .. общо взето > неща които не са нормални за гласа на човек, който се занимава с пеене от толкова време. Наскоро личната ми лекарка ме наплаши, че през пубертета не трябвало да се пее, защото тогава бил периода на най - много промени - и психически, и физически... и тогава гласът можел да се загуби завинаги. Моля ви, кажете ми някой попадал ли е в същата/подобна ситуация и .. като цяло някой ако може да ми помогне, нека пише. Много съм притеснена ... Благодаря ви предварително!
    Най-добрите и гениални певци са започнали да пеят от малки. Включително небеизвестните Майкъл Джексън, Кристина Агилера, Бионсе, Анна Нетребко, Таря Турунен. Главно жени, защото просто не слушам много мъжки гласове.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Гласа ти мутира, ти какво очакваш, да остане винаги детски ли ?!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

А ето го и проблема ми:
    ОПЛ е права дотолкова, доколкото промените в пубертета са драматични и изискван крайно повишено внимание, ако желаеш да се занимаваш проф с пеене.

цялата истина е в ТЕХНИКАТА на звукоизвличане.
    а тя е РАЗЛИЧНА при детският дискаунт и при зрелият гласов апарат.

добър вокален педагог!
    иначе просто ще съсипеш умението си да пееш вярно (което е продукт на мозъка) и умението си да пееш красиво (което е продукт на апарата).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си