.

Виж резултатите на анкетата: Според вас имам ли шанс с него?

Гласували
20. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

15 75,00%
  • да

5 25,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Дайте съввти ако може :)

Така ще разкажа максимално кратко на подточки :
    Знае, че го харесвам (всъщност аз не съм му го казвала, а някои от приятлките ми, да подчертая НЕ СЪМ ги молила, казаха ми, че е казла, че не ме харесва.
    Не сме говорили по тази тема, нищо не ми е казвал лично, не сме особено близки, но факт е, че от както знае, че го харесвам малко се поотдрапна, но като се замисля, има възможност това да е, защото от както аз знам, че е разбрал се отдръпнах от него защото ме е срам, преди в повечето пъти аз търсех констакт с него и се получаваше отлично,така мсиял, защото и до ден днешен през малкото пъти когато превъзмогна срама си и му кажа нещо той ми отговаря с усмивка.
    Един много важен факт - малко след като е разбрал за чувствата ми тръгна с момиче с което видимо бяха близки приятели , беше казал, Че няма да издържат много, дори скоро го попитаха какво се случва между тях и той отговаря, че тя е супер нахална и скоро ще я къса..за мен това не е любов
    Още щом го харесах забелязвах, че ме гледа, че е мил ..принципно той е мил с всички...но погледите..вчера отсъствах няколко часа от училище и помолих момичето кеото седи до мен да гледа длаи ме търси по някакъв начин , тя ми разказа как първия час гледал към празното ми място и нали аз се появих за 5 час и каза, че все пак малко му се е повдигнало настроението (но не твърдя нищо, защото не е доказателство..о боже чувствам се като в съд, моля нека не бъда обвиняемата) днес отсъствах целия ден по здравосложвни причини, тя каза, че го е видяла да се целува с приятелката си когато е отишла на училище и забелязала,ч е веднага щом момичето го е пуснало, той е излязал набързо на вън и се е изплюл...(много е смешно наистина) .
    И последно да спомена нещото което съм виждала с очите си..когато е снея през междучасията и я прегръща или целува гледа към мен.
    Та така понеже в петък съм на училище (утре няма да ходя) ми се иска с нещои да му покажа чувствата си, да му намекна ,ч е го харесвам без да го казвам в прав текст, но все пак ако имате някакви други съвети моля споделете

Град
    София
    Изписа цял роман.
    НЕ,не си заслужава.
    Няма и смисъл.

нямаш шанс пий 1 студена вода даже не ти прочетах темата

Абе я не се занимавай с този индивид, какво значи това да харесва с теб пък да тръгне с друга като тиси срамежлива той да беше направил крачка по добре не си губи времето, защото е ценно

Senior Member Повече от фен Аватара на CBETO3APA
    не си заслужава
    Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Може и да имаш шанс ,да, ама тоя е нек'ъв кретен...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на Starless
    Ами според мен не.. Момчето е казало в прав текст, че не те харесва, колкото и да е срамежлив ако те харесваше, най-малкото нямаше нищо да каже...
    Все пак преди колко време е станало това?

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-добре се прави,че го няма.За какво ти е такъв индивид?За да те смени с друга ли?Виж го само как разиграва и двете ви.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна

Re: Дайте съввти ако може :)

Цитирай Първоначално написано от niq17
    днес отсъствах целия ден по здравосложвни причини
    психически отклонения, разбирам те

мисля, че той се ласкае от вниманието ти ... и смята, че си негова ... има едни лаф "човек разбира колко държи на нещо, когато го изгуби" .. е, ако искаш да разбереш дали държи на теб ... накарай го да почуства, че вече не си негова и че той не владее мислите ти

и мисля, че при правилна игра от твоя страна ще имаш шанс

Супер фен Аватара на djipsito
    Не мисля, че той разиграва двете....

Да се надяваме, че сигналите, които си описала не са плод на въображението ти...
    Само с гледане не става... от къде знаеш, че не иска да те дразни само ? Пък и тва, чули, видяли, казали и т.н.. ква гаранция е ?

В такъв случай аз не бих направила първата крачка. Едно, че си има гадже и друго, че... той ако искаше нещо, досега да я е оставил и да се занимава с теб...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    ч е веднага щом момичето го е пуснало, той е излязал набързо на вън и се е изплюл...
    ОМГ! Сигурно момичето е яло чесън, не се превъзбуждай!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Разбрах, че днес е скъсал с нея
    .................

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    не, няма смисъл : )) .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    ч е веднага щом момичето го е пуснало, той е излязал набързо на вън и се е изплюл...
    ОМГ! Сигурно момичето е яло чесън, не се превъзбуждай!

He,не е истина просто..

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Ако искаш да си по-близка с момчето ще се наложи да преодолееш срама и да действаш. Ама не с глупости от сорта на някоя приятелка да му предложи от твое име и т.н. Отиди, хвани го за ръката, плесни му една целувка, кажи му *Благодаря* след това и си тръгни с вдигната глава. Пък после ще се види дали той иска или не иска!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Прави сте, може би наистина няма смисъл.Толкова време ги гледах как са заедно, целувайки се..прегръщайки се..нямах право на глас, понякога имах чувството, че нарочно ми демонстрира, че са заедно..търпях без да казвам нищо, сигурно и сега е най-правилно да си мълча

Град
    Bruxelles, Belgique
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Изписа цял роман.
    НЕ,не си заслужава.
    Няма и смисъл.

+1

Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Ако искаш да си по-близка с момчето ще се наложи да преодолееш срама и да действаш. Ама не с глупости от сорта на някоя приятелка да му предложи от твое име и т.н. Отиди, хвани го за ръката, плесни му една целувка, кажи му *Благодаря* след това и си тръгни с вдигната глава. Пък после ще се види дали той иска или не иска!

Много ми харесва идеята ти, но първо мисля да се сближим и да видя дали ще се държи така както се държеше преди да знае

Днес бях на училище..отначало нищо интересно..докато по средата на 1ви час забелязах, че ме гледа.В междучасието слязох на 2ри етаж да се видя с едни приятелки и се заговорих с тях до стълбите, в това време се качи момичето с което бяха заедно, отиде да си остави нещата и тъкмо вървеше по коридора той и приятелите му се качваха по стлбите, тя им каза здрасти и се прегърнаха (обичайно за нея и повечето момчета) но аз щом ги видях се отместих, направих една обиколка на коридора и когато отново стигнах там правейки тъпа физиономия (поне така ми казаха,ч е е изглеждало) го видях как ме погледна..влязохме в час..продължаваше да гледа..госпожата излезе на някъде и аз се заговорих с момчетата коитро седят зад мен..не сме си говорили нищо особено, май беше за Коледа. И докато се завъртах видях,ч е гледа , обаче така ряско ни се срещнаха погледите, че явно му стана неудобно и се отмести..тази ситуация се повтори след няколко минутки.В голямото отидохме до магазинчетат на пазар до училището ни, аз вървях пред енго и без да види влязох в един магазин, от прозореца наблюдавах как почна да се върти всякаш търси някой.Погледите продължаваха и следващите часове.Последен час имахме физическо и аз излязох от вратата точно преди него и той тръгна на едната посока, а аз дугата и след няколко крачки се обърнах и видях, че се е спрял и ме гледа.обърнах с еи продължи, видях,ч е си е сменил посоката и е зад мен.Във физкултурата той играеше волейбол, а аз седях на пейката с едно момиче, защото съм осовбодена..продължаваше да гледа и янколко пъти ме спаси от топката.Топката дойде в моята псоока и за малко да ме удари, но аз подкочих и се отместих, той веднага се приближи и ме погледна..това е за днес...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си