- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам ли го или просто ми е приятен..?
Здравейте. Дълго мислих над това, но не мога да намеря отговор или поне не съм сигурна в него.Знам, че не може да ми кажете какво чувствам аз, но може би някой е попадал в такава ситуация и ще ме посъветва...
8 клас съм.Тази година се преместих в друго училище и както се досещате в новия ми клас има едно момче.По-различен е от другите.За 2 месеца, от които го познавам мога да твърдя, че е мил, внимателен в думите си и не е някой интригант или нещо такова (аз го изкарах светец). Още от първият ни разговор разбрах, че не е някой , който гледа да тръгне с момиче само за да се целуват...даже бих казала мляскат.Търси истинските чувства - като мен
Проблема е, че ми е симпатичен, имаме доста общи неща, но...може би е само това.Нямам много опит с гаджетата защото все търся принца на бял кон...мил и внимателен като него, но винаги го има това "но"..нещо ме кара да се чувствам несигурна в чувствата си...ако му призная може да си развалим и приятелството...не знам какво да правя..Ще помисля още малко и се надявам най-сетне да измисля, а до тогава давайте съвети
п.п Съжалявам, ако има друга подобна тема или не е в правилния раздел.