- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чувствам се ужасно : (
Ще го карам направо.Проблемът ми е че постоянно съм гладна.Това го наблюдавам от около година,а сега в последните месеци се засили.Преди бях много слаба,а сега леко наддадох.Не казвам че съм дебела,но не съм същата като преди.Преди много се радвах като ми казваха че съм слаба и харесвах фигурата си.А сега никой не ми казва (но не заради това ми е зле) и някак се чувствам кофти.Не само,че съм по-едра...ами постоянно чувствам този глад и трябва да се тъпча.Опитах с диети,можех да не ям...но забелязах че като съм гладна и настроението ми се скапва и ми става едно криво и ся оправя само като хапна : (
Ако ще ме съветвам да спортувам - да правя го.Никога не съм се спирала на едно място,винаги вървя пеша...но не виждам голям ефект.Сега се старая да не ям хляб и сладко,но със второто не се справям много добре.Вече не знам какво да правя![]()
На колко години си ? Ако си в пубертета е напълно нормално.
не се ограничавай от хляб.. в хляба има някой съставки,които не се съдържат никъде другаде ... т.е. ограничавай се,но примерно по 1 филия хляб на ядене е добре.. за сладкото.. примерно купуваш си един голям шоколад и всяка седмица ядеш само по едно редче.. т.е. всеки ден по 1 кубче.. някой ден може да пропуснеш и така..колкото да ти мине,но едно редче за седмицата - повече не.. пий повечко вода.. гледай да консумираш повече зеленчуци и плодове... и вместо да се лишаваш и да спазваш диети,които след като ги спреш някой си ти връщат килцата,че понякога и по повече по-добре си яж от всичко,но по малко.. както казах.. 1 редче шоколад на седмица,по една филия хляб на ден .. т.е. по 3 филии на ден хляб.. ако си гладна примерно към 11 и си закусвала можеш да хапнеш един портокал примерно.. после да обядваш,после след обяд пак един плод примерно и вече вечеря.. виж.. не съм много компетентна по тази тема,но винаги съм била против гладуването.. днес написах в една тема.. яж от всичко,но по по-малко ... примерно ако ядеш супа и си сипваш цяла чиния - сега ще си сипваш половин,което с една филия хляб си е добре..айде дано съм ти помогнала поне малко![]()
О, и аз на тази възраст 15-17 ядях като разпрана, ама излезнах от пубертета, пак не се ограничавам, а съм минус 10 килограма, без никакви диети...
споко бе, тва ше се опраи след време. в хляба има витамин H a него го няма другаде, затова яж хляб, но по малко и като си гладна яж плодове и зеленчуци, ако ти се яде месо яж пилешко, защото е най нискокалорично от всички др видове месо. избягвай бита сметана примерно, мазни храни. аз се надявам да съм била полезна, защото не разбирам особено от тия нещауспех!!
и колко тежиш и колко тежеше? Ами свиквай да се харесваш такава каквато сии аз в момента спортувам и наистина ям много и забелязах, че съм наддала с 2-3 кг и малко дупе съм направила, но така повече ме харесват, защото преди бях като клечка
Живота е рисуване без гума за триене... : )
и аз го имам същия проблем, обаче гадното при мене е, че не мога ей така да хвана някой плод като ми се дояде.. защото не ям никви плодове и обичам само 3-4 зеленчука![]()
![]()
![]()
ми висока съм към 1.70 преди не помня колко тежах,но сега съм към 61 кг...Първоначално написано от mynichkaTanq
оо и аз имах подобен проблем но се научих да заменям вредните неща с полезни пример:
шоколад->банан
нещо сладко->ябълка или плодове
свинска пържола->пилешка
кока кола->вода или фреш
чипсове,солети -> пуканки с масло
зърнена закуска -> овесени ядки
и вече ако наистина много ми се дояде шоколад ->задължително е натурален![]()