- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- искам да се изнеса от нас
Първоначално написано от Miichelle
BTW i az slu6am nirvana
just me bratt | majko sam
![]()
![]()
Ти си най-голямото леке !!! На 14-15, даже и толкоз нямаш сигурно и вече пушиш и пиеш, а на всичкото отгоре се оплакваш, че родителите ти ти угаждат и ти държат сметка
![]()
![]()
![]()
Аз ако бях на тяхно място такъв бой щеше да падне и щеше да си наказан до декември 2012 и се сърдиш защото ти държат сметка ли ??? ХАХАХАХА ми ест, че тъй ще правят ти какво искаш да те поздравят, за дето си проваляш живота ли ??? неблагодарно псе си !!
Вярвай в мечтите си !
Абе и аз туй си викамПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
![]()
![]()
Вярвай в мечтите си !
случайно да си умствено нестабилен или нещо подобно ;/
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Значи на 14-15 години нестига че цигари ми пушиш,ами и трева.Ако съм ти родител ще те изгона да живееш на улицата и ще забрава за теб.Замисли се малко,цигари,трева,пиене-вижте ме коя съм.
Тоя пък. Заради една трева ще се изнесеш от вас? Изнеси се, скоро пак ще се върнеш като няма кой да ти дава парички
Пуснал тема "искам се изнеса от нас" аз кво да напрая да дойда да ти опаковам багажа ли...първо и да се изнесеш де ше ходиш до под кривата круша и аз искам се махна обаче къв е смисъла след 1 седмица ше се върнеш,щото всеки иска се махне от досадните и така нататaка родители обаче като няма кой да му дава пари и да го издържа в твоя случай и цигари няма има кой да ти купува тъй че сори брад тва е положението зависим си докато не спечелиш от тотото или докато не си намериш работа.
Любовта е прекрасно чувство...
За такива като тебе само един здрав бой ще ви оправи!!![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Чак се чудя има ли смисъл да ти отговарям... Айде от мен да мине, че иначе тряа седна да уча. Така ше си изгубя още 2 минути.
На 14 години пие, пуши и се друса и пак седи и реве по форуми?
Тва беше.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Е не знаете ли? Познавам поне 10 човека, които са като него! А дори няколко от тях са от по рано.. Аз съм на същите години и само им се чудя>