- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Желана, но самотна..
И така..момиче на 14 години съм. Заобиколена съм от хора всеки ден по всяко време. Това е хубаво - приятели, връзки, смях, драми, веселие, опит. Но останаха изключително малко точни и добронамерени хора.. всеки с интересите си, всеки с претенциите си.. егоизъм, алчност, надменност.. като свидетел на всичко това не знам какво да правя - да се смея, да плача ли.. Толкова жалко : ))
До вчера нормални момичета.. когато ги гледам изведнъж - разголени снимки по фейсбуци и ахата и други сайтове.. и отдолу някакъв текст от рода "вземи ме цялатааа"
![]()
, сефтета, работи, глупости , всичко пробвали, треви пушили и вече са мега яките... Смешни ми са от всеки ъгъл !
И доста често ми се случва като сме се събрали някаква голяма компания в училище, пуснали чалгиите (има и свестни хора, които ги слушат ;дд) и да става шоу... и аз както съм понякога център на внимание даже.. просто да се отделя, сложа слушалките (метЪлка съм
) и да седна някъде сама и да не мисля за нищо.. всичко ми идва до горе..и после се струпват маса хора да ме питат какво ми е, а всъщност ми е някакво никакво.. обикновено..
И сега идва редът на любовта.. не се насилвам да ходя нароочно с някой.. Чакам течението, така да се каже. И все повече имам чувството, че съм твърде тежка, за да ме помръдне това течение.. в никое момче досега не съм видяла, човекът, когото търся ..Хубавите момчета са курвари, бройкаджии и подобни. Умните пък не ми допадат, аз обожавам да се лигавя и смея по всяко време
А пък да кажем, че съм задръстена - не .. познавам се много хора, контактуваща личност съм. За външен вид.. кво да кажа ;дд Ще съдя по мнението на хората - всички казват, че съм красавица, чаровница, с красиви очи итн.
не искам да изляза сега някоя фукла, но наистина имам себе си за добре изглеждащо момиче !! : )
И така де.. времето минава, а аз все още съм човека, обкръжен с много приятели, винаги в добра компания ( момчета, момичета) и с весело настроение.. но някак си.. се чувствам самотна в известна степен и нещастна в областта любов..: )
Всякакви идеи, предложения, въпроси - добре дошли![]()
Всичко с времето си!![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
И аз съм така - заобиколена от много приятели, но чустваща се все едно не съм част от нищо. И аз съм горе долу металка, и не понасям чалга, нито пък момченца от типа на тези, които в момента с лопати се ринят. Предполагам, че е фаза на пубертета, но всичко ще се промени с времето.
![]()
Като те гледам на снимката,ако си ти ,си красиво момиче.
Спокойно и ти ще намериш.
Но съвсем идеален не можеш да намериш.
Нали знаеш,идеални хора няма.
Всеки със своя недостатък.
Ти ,ако обичаш човека,ще го обичаш,такъв какъвто е.![]()
Глупости. Ама пълни.Първоначално написано от DamnHot
Това дали някой има желание да се е*е с всяка срещната въобще не зависи от външния вид. Кви грозни мъже съм виждала с по 2 гаджета наведнъж, а какви хубави момчета го карат съвсем скромно. Това са някакви странни общи знаменатели, на които ще се смееш един ден. И кой е казал, че красивите не могат да са умни? Как само си ги разделила. Умни или красиви. Все едно няма средно положение.
Останали са супер много свястни хора. Тези кифлички са по-скоро изключения вече или в най-лошия случай карат пубертет и ще го надраснат скоро. Или си в лоша среда, или просто сте в такава възраст.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Явно средата ми е лоша ! Просто ако не си от Сливен НЯМА да можеш да ме разбереш ! : )) Е, да и признавам аз тези изключителни смесици, които изброи - хубав+свестенВСЯКА АМА ВСЯКА трета е такава, каквато по-горе изброих! А за момчета.. 14 години в този град, и все още не съм срещнала комбинациите, които ти каза :Д
малко ти е рано да си нещастна от към любов. не се заяждам, но на 14 си. още нищо не си видяла, нещата едва сега започват.
п.с. метЪлка = )
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
От сливен сити съм ;hиии да, мерси за поправката но простоо песните са в стил metal от ае. и съм свикнала думата да я виждам с А D:
И аз съм по подобен начин, но вече спряха да обръщам внимание. Всичко с времето си! Предполагам, че си в нова гимназия, така че тепърва ще опознаваш с хоратаИстината е, че и на мен понякога ми става много тъпо и самотно, но няма какво да се направи..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Прочетох го до "на 14 съм" и спрях.
Там има много ромиПървоначално написано от DamnHot
със това се слави
![]()
Ъъ.. защо?Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
колко си мила и права едновременноПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Вапмирке, вярно е , че квартал Надежда бъка от представители от третия свят, но пък да не вадим изводи от това !![]()
Нямам никаква ама никаква идея да се заяждам, но.. не може да се правят изводи за хора, които първо не познаваш и второ съдейки по тяхната възраст ! : )Първоначално написано от bogzfaggot
Рано ти е още, успокой се и се съсредоточи във училището.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
В доста тесни рамки си поставила евентуалните ти парньори, в защита на умните ще кажа, че интелигентните хора са доста по-приятна компания, имат по-развито въображение, което позволява бягство от определените стереотипи, и никой не е казал че непременно всеки който има добър успех в училище е дърво. Окликвай повече на поканите за разговор, бъди отворена личност.
Казвам си каквото ми е на езика.Първоначално написано от LeprikonA
Да ме мразят колкото си искат![]()
Без значие.
Съжалявам, не съм много добре запозната с чалга звездите. Та защо точно ти приличам на Мария?
И спокойно, не бих мразила човек, който не познавам и той също не познава мен.![]()
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
Ам силикон ли имаш в устата?Първоначално написано от Evie
Ти сериозно ли?Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Това са ми естествените устни..
Съжалявам за спама, аз спирам вече..
Той си тръгва.
gummy bears![]()
В.
И какво като се цепиш, не си по-яка.
Да не мислиш, че свестен ще те вземе, докато тесногръдо поставяш етикети - курвар, разголени тъпо по ахато , умните не ти допадали, щото обичала да се лигави.
Да ти кажа си по-тъпа от всичко хора дето изброи само, за дето се взимаш за по-велика от тях.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...