- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Желана, но самотна..
И аз,всичко имам,но не и човек,на когото мога да се доверя и който да ми е опора в трудни моменти.Човек,който да прави всичко,около мен пълноценно....ох,пак се размечтах.Първоначално написано от DamnHot
![]()
Как се казваш?Първоначално написано от DamnHot
По темата: Нищо не можеш да направиш..
+1097839869643Първоначално написано от NomNomNom
И много ясно,че мога да и вадя изводи за тебе,като си на 14.Какво по точно си видяла ти от живота?И съм сигурна,че има много свястни и нормални хора Сливен.Ти просто си едно тъпо пуберче,което си мисли,че като е метАлка,е много по-различна.
Ама защо я сравнявате с оня урунгел.Първоначално написано от fenkaaa
На снимката е много сладка и нямат много общо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
IN YOUR FACE.Първоначално написано от NomNomNom
ПП:Нищо лично към авторката.
ПП2:СтранноСиси - заради джуката.
Първоначално написано от eliyiy
Хъх, толкова ли е злеПървоначално написано от fenkaaa
![]()
То не беше Преслава, Селена Гомез, а сега пък Мария.. не са ми точно идоли![]()
Пък и смятам, че все пак устните ми изглеждат по-естествено от тези на Мария..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Сега като спомена и на 2-рата приличаш, верно![]()
По темата:Прекалено си малка, за да разграничаваш толкова много хората на стереотипи, особено когато с "умните" си имала не повече от 2-3 думи разговор, а с "курварите" не си си говорила на по-така тема.Всеки носи маска в днешни дни.
Предлагам да се напиете групово и да ходиш да си говориш с хората.Идея си нямаш колко шокираща, но откровена информация ще откриеш.
Първоначално написано от eliyiy
Едва на 14 години си.Всеки човек си има своите "временни" депресии.С времето всичко отшумява.Сега си в любовен застойтака да се каже,но сама ще видиш,че ще дойде момента в който от любов няма да се оттървеш.Така че,не унивай.Бъди себе си!Правилният ще дойде много скоро !
![]()
![]()
♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥
плюсчеПървоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Пффф, мила, не бързай, имаш толкова много време да се гаджосваш и разгаджосваш....
По-добре в тази възраст да общуваш с хората чрез главата си, а не чрез междукрачието и обмяна на лиги. Сега ти е момента да усъвършенстваш комуникацията си. Вместо да се сдухваш, че си без гадже си затвърди връзките с приятелите. Запознавай се с нови хора, общувай, обогатявай се. Когато се научиш да бъдеш себе си ще видиш, че Той сам ще те намери![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
+++Първоначално написано от NomNomNom
Имаш нужда от специално внимание просто. Почини си малко красиво момиче.![]()
My head 2 da sky, my feet on da graund..
Аз съм от Бургас и познавам двама човека от Сливен момче и момиче...Момчето е просто супер маняк, на 16 е ... абе просто голямо лице..а момичето.. имам чувството, че ако си говорихме още 5 минути щях да я изчукам вечерта...Първоначално написано от DamnHot
Колежке,не се притеснявай,всичко ще се нареди!!
И аз съм като тебе,обаче аз съм се оставил по течението и не се притеснявам!
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
И аз съм в същото положение, но просто сега ще отделя повече време на ученето и няма да мисля с кой да се зарибя само и само, за да не се чувствам самотна. Каквото ми е писано.. това ще стане. не се намесвам в съдбата си. Просто прекъсни да мислиш за това и когато най-малко очакваш тогава момчето на мечтите ти ще те срещне.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
познатои аз минах през тази фаза, а в един момент реших да не се задълбавам, изградих стена между най-дълбоките неща в себе си и останалите и започнах да се показвам повърхностна и безгрижна, за да не ми се налага постоянно да защитавам по-различните си възгледи и... да не бъда наранена.
човек винаги прави компромиси със себе си. отдавна съм приела, че типът хора, който търся, не съществува. и съм се научила да показвам това, което трябва, за да "спечеля\оцелея". в един момент дотежава, наистина. но рано или късно отнякъде се появява някой, който те поразява с... уникалността си. хем умен, хем хубав, хем още много неща. странното е, че този човек те има за част от масата така, както ти си имала за част от масата толкова много хора преди това. демек вижда маската. обаче ти си знаеш, че в теб има много повече, просто за по-удобно го криеш. и тогава почваш да се питаш дали и в другите хора в твоя живот, които ти се струват обикновени, няма нещо, което крият за по-лесно. и дали не е трябвало само да се задълбаеш малко повече в тях, вместо да съдиш прибързано.![]()
затова спри да го мислиш толкова... живей живота, не се стреми да намериш велики качества в хората и не се разочаровай, когато те не са написани на челата им. във всички ни има нещо красиво, нещо полезно, нещо уникално. това, че не го показваме и че се лигавим в компания... нищо не означава.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Амм благодаря на всички за мнениятаИ аз мисля просто да си оставя всичко пак така : ) ии относно тамм за това някой , където ме беше нарекъл тъпа - направих само общо приведение на хората. Не съм казала, че всички се делят САМО на такива групи, но .. както и да е. И за това, че съм METALKA - въобще не мисля, че ме прави различна, въпреки, че някои хора не обичат да дружат с такива личности.. цитирам реплики :" въйй кой ги слуша тия уроди слипнот например" или "вие не разбирате от музика, къде къде андреа е повече от металика пффф" и така
![]()
Иначе - благодаря на всички !![]()
На 14 си, а за любов си тръгнала да говориш, осъзнай се малко!
Първоначално написано от Nietzsche
Ами щом си от Сливен, казвай къде и се срещаме да се сприятелим![]()
Да ти кажа ако нямах тези приятели, които познавам от селото ми, направо и аз не знам какво щях да правя в тази компания от идиоти, които познавам в Сливен. Но не слагай етикети, всеки е различен.
За любов си малка, т.е. не че нямаш късмет в любовта, просто още не ти е времето.
Къде учиш?
Девойко, всеки човек си има и лоши страни, освен качествата. Недей да търсиш идеални, ангели, божества и т.н., че може да ти отнеме едно-две хилядолетия. Харесаш ли някого с еопитай да не търсиш лошото, селектирай, това което ти харесва в него.Първоначално написано от DamnHot
Второто - ти си на 14. Знам, колко е модерно сред пуберите да са "отворени" или напред с материала. За тези работи, обаче не е достатъчно да си развил тяло, нито да имаш определено интелектуално развитие. Трябва ти някакъв личен морален кодекс и фактът, че възрастта 18-21 е общо приета сред цивилизованите държави за съзряване, означава, че повечето хора съзряват в този диапазон.
Едно ще кажа на всички зажаднели да почустват какво е да си голям. Да се забиеш с някой или да бачкаш винаги можеш. Да си върнеш детъството и да изживееш - не.
много сте зле. в тийнпроблем от хора на каква възраст очаквате теми??Първоначално написано от NC
all day... all night... what the fuck?!