.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Желана, но самотна..

Цитирай Първоначално написано от DamnHot
    .. се чувствам самотна в известна степен и нещастна в областта любов..: )
    И аз,всичко имам,но не и човек,на когото мога да се доверя и който да ми е опора в трудни моменти.Човек,който да прави всичко,около мен пълноценно....ох,пак се размечтах.

Явно средата ми е лоша ! Просто ако не си от Сливен НЯМА да можеш да ме разбереш ! : )) Е, да и признавам аз тези изключителни смесици, които изброи - хубав+свестен ВСЯКА АМА ВСЯКА трета е такава, каквато по-горе изброих! А за момчета.. 14 години в този град, и все още не съм срещнала комбинациите, които ти каза :Д
    Как се казваш? По темата: Нищо не можеш да направиш..

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    И какво като се цепиш, не си по-яка.
    Да не мислиш, че свестен ще те вземе, докато тесногръдо поставяш етикети - курвар, разголени тъпо по ахато , умните не ти допадали, щото обичала да се лигави.

Да ти кажа си по-тъпа от всичко хора дето изброи само, за дето се взимаш за по-велика от тях.
    +1097839869643
    И много ясно,че мога да и вадя изводи за тебе,като си на 14.Какво по точно си видяла ти от живота?И съм сигурна,че има много свястни и нормални хора Сливен.Ти просто си едно тъпо пуберче,което си мисли,че като е метАлка,е много по-различна.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Добре де,кажи ми за къде бързаш

Evie,наистина на снимката леко приличаш на Мария ;д

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Добре де,кажи ми за къде бързаш

Ама защо я сравнявате с оня урунгел. На снимката е много сладка и нямат много общо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Да не мислиш, че свестен ще те вземе, докато тесногръдо поставяш етикети - курвар, разголени тъпо по ахато , умните не ти допадали, щото обичала да се лигави.

Да ти кажа си по-тъпа от всичко хора дето изброи само, за дето се взимаш за по-велика от тях.
    IN YOUR FACE.

ПП:Нищо лично към авторката.
    ПП2:СтранноСиси - заради джуката.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Хъх, толкова ли е зле
    То не беше Преслава, Селена Гомез, а сега пък Мария.. не са ми точно идоли
    Пък и смятам, че все пак устните ми изглеждат по-естествено от тези на Мария..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не само заради устните,по-хубави ми изглеждат от силиконите на Мария Косата също,формата на лицето,, както и да е,че взехме вече на снимки да го обръщаме.

Сега като спомена и на 2-рата приличаш, верно

По темата:Прекалено си малка, за да разграничаваш толкова много хората на стереотипи, особено когато с "умните" си имала не повече от 2-3 думи разговор, а с "курварите" не си си говорила на по-така тема.Всеки носи маска в днешни дни.
    Предлагам да се напиете групово и да ходиш да си говориш с хората.Идея си нямаш колко шокираща, но откровена информация ще откриеш.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    WonderLand
    Едва на 14 години си.Всеки човек си има своите "временни" депресии.С времето всичко отшумява.Сега си в любовен застой така да се каже,но сама ще видиш,че ще дойде момента в който от любов няма да се оттървеш.Така че,не унивай.Бъди себе си!Правилният ще дойде много скоро !
    ♥♥Това което сърцето пожелае...никои не може,да му го отнеме!♥♥

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Сега като спомена и на 2-рата приличаш, верно

По темата:Прекалено си малка, за да разграничаваш толкова много хората на стереотипи, особено когато с "умните" си имала не повече от 2-3 думи разговор, а с "курварите" не си си говорила на по-така тема.Всеки носи маска в днешни дни.
    Предлагам да се напиете групово и да ходиш да си говориш с хората.Идея си нямаш колко шокираща, но откровена информация ще откриеш.
    плюсче
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Гората на Сенките
    Пффф, мила, не бързай, имаш толкова много време да се гаджосваш и разгаджосваш....
    По-добре в тази възраст да общуваш с хората чрез главата си, а не чрез междукрачието и обмяна на лиги. Сега ти е момента да усъвършенстваш комуникацията си. Вместо да се сдухваш, че си без гадже си затвърди връзките с приятелите. Запознавай се с нови хора, общувай, обогатявай се. Когато се научиш да бъдеш себе си ще видиш, че Той сам ще те намери
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Супер фен Аватара на Irti
    На 14 няма как да си самотна.

+++
    Имаш нужда от специално внимание просто. Почини си малко красиво момиче.
    My head 2 da sky, my feet on da graund..

Явно средата ми е лоша ! Просто ако не си от Сливен НЯМА да можеш да ме разбереш ! : )) Е, да и признавам аз тези изключителни смесици, които изброи - хубав+свестен ВСЯКА АМА ВСЯКА трета е такава, каквато по-горе изброих! А за момчета.. 14 години в този град, и все още не съм срещнала комбинациите, които ти каза :Д
    Аз съм от Бургас и познавам двама човека от Сливен момче и момиче...Момчето е просто супер маняк, на 16 е ... абе просто голямо лице..а момичето.. имам чувството, че ако си говорихме още 5 минути щях да я изчукам вечерта...

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Колежке,не се притеснявай,всичко ще се нареди!!
    И аз съм като тебе,обаче аз съм се оставил по течението и не се притеснявам!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И аз съм в същото положение, но просто сега ще отделя повече време на ученето и няма да мисля с кой да се зарибя само и само, за да не се чувствам самотна. Каквото ми е писано.. това ще стане. не се намесвам в съдбата си. Просто прекъсни да мислиш за това и когато най-малко очакваш тогава момчето на мечтите ти ще те срещне.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Евието ми мяза на оная Катерина от Пловдив (филмираната) от екс фактор-кастингите

а авторката да пусне един скайп на лични да и обясня нещата, че тука не ми се пише честно казано
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ScarletBite
    познато и аз минах през тази фаза, а в един момент реших да не се задълбавам, изградих стена между най-дълбоките неща в себе си и останалите и започнах да се показвам повърхностна и безгрижна, за да не ми се налага постоянно да защитавам по-различните си възгледи и... да не бъда наранена.
    човек винаги прави компромиси със себе си. отдавна съм приела, че типът хора, който търся, не съществува. и съм се научила да показвам това, което трябва, за да "спечеля\оцелея". в един момент дотежава, наистина. но рано или късно отнякъде се появява някой, който те поразява с... уникалността си. хем умен, хем хубав, хем още много неща. странното е, че този човек те има за част от масата така, както ти си имала за част от масата толкова много хора преди това. демек вижда маската. обаче ти си знаеш, че в теб има много повече, просто за по-удобно го криеш. и тогава почваш да се питаш дали и в другите хора в твоя живот, които ти се струват обикновени, няма нещо, което крият за по-лесно. и дали не е трябвало само да се задълбаеш малко повече в тях, вместо да съдиш прибързано.

затова спри да го мислиш толкова... живей живота, не се стреми да намериш велики качества в хората и не се разочаровай, когато те не са написани на челата им. във всички ни има нещо красиво, нещо полезно, нещо уникално. това, че не го показваме и че се лигавим в компания... нищо не означава.
    all day... all night... what the fuck?!

Амм благодаря на всички за мненията И аз мисля просто да си оставя всичко пак така : ) ии относно тамм за това някой , където ме беше нарекъл тъпа - направих само общо приведение на хората. Не съм казала, че всички се делят САМО на такива групи, но .. както и да е. И за това, че съм METALKA - въобще не мисля, че ме прави различна, въпреки, че някои хора не обичат да дружат с такива личности.. цитирам реплики :" въйй кой ги слуша тия уроди слипнот например" или "вие не разбирате от музика, къде къде андреа е повече от металика пффф" и така
    Иначе - благодаря на всички !

На 14 си, а за любов си тръгнала да говориш, осъзнай се малко!
    Цитирай Първоначално написано от Nietzsche
    Whenever I climb I am followed by a dog called Ego.

Ами щом си от Сливен, казвай къде и се срещаме да се сприятелим

Да ти кажа ако нямах тези приятели, които познавам от селото ми, направо и аз не знам какво щях да правя в тази компания от идиоти, които познавам в Сливен. Но не слагай етикети, всеки е различен.
    За любов си малка, т.е. не че нямаш късмет в любовта, просто още не ти е времето.
    Къде учиш?

Re: Желана, но самотна..

[b]И така..момиче на 14 години съм. Заобиколена съм от хора всеки ден по всяко време. Това е хубаво - приятели, връзки, смях, драми, веселие, опит. Но останаха изключително малко точни и добронамерени хора.. всеки с интересите си, всеки с претенциите си.. егоизъм, алчност, надменност.. като свидетел на всичко това не знам какво да правя - да се смея, да плача ли..
    Девойко, всеки човек си има и лоши страни, освен качествата. Недей да търсиш идеални, ангели, божества и т.н., че може да ти отнеме едно-две хилядолетия. Харесаш ли някого с еопитай да не търсиш лошото, селектирай, това което ти харесва в него.

Второто - ти си на 14. Знам, колко е модерно сред пуберите да са "отворени" или напред с материала. За тези работи, обаче не е достатъчно да си развил тяло, нито да имаш определено интелектуално развитие. Трябва ти някакъв личен морален кодекс и фактът, че възрастта 18-21 е общо приета сред цивилизованите държави за съзряване, означава, че повечето хора съзряват в този диапазон.

Едно ще кажа на всички зажаднели да почустват какво е да си голям. Да се забиеш с някой или да бачкаш винаги можеш. Да си върнеш детъството и да изживееш - не.

Повече от фен Аватара на NC
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Прочетох го до "на 14 съм" и спрях.
    Same...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от NC
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Прочетох го до "на 14 съм" и спрях.
    Same...
    много сте зле. в тийнпроблем от хора на каква възраст очаквате теми??
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си