Първоначално написано от
Pamaa
Хехе.. все едно това аз съм го писала, но преди 3-4 месеца ( годините са ми същите, само където не слушам метъл ) . Да, преди 3-4 месеца.. преди да се влюбя. Голяма забава беше.. И повярвай ми не се влюбих за 1 един ден. Освен това го познавах поне от 4-5 години. В училище 'Здравей' 'Здрасти', мислех го за надут ( след време се оказа, че той е мислел същото за мен ). Аз свърших училище, той продължаваше да ходи. И една събота ( съботата, която презирам, но в същото време знам, че дори и да знаех какво щеше да се случи, не бих променила решението си да изляза с него ) с една мацка решихем да идем на кафе и се обадихме на друг приятел. На него явно много не му се идваше и ни каза, че ще дойде обаче с НЕГО. И така отидохме на кафе, след това разхождахме песовете, снимки а-у и се прибрахме. Но не беше последното излизане. Ние започнахме всеки ден да сме заедно. Пишехме си по цяла нощ. Но аз не чувствах нищо, защото знаех какъв е.. такъв, в който не бих се влюбила. Но той.. той се промени : ). Той напълно промени живота си, не бешевече същия. Беше толкова мил и вече виждах онзи, който исках до себи си. И така цяло лято заедно, почти денонощно. Започнах ме училище. Той постоянно беше при мен. Прегръдки, целувки.. той знаеше какво чувствам, и ми показваше, че чувства същото. Хората започнаха да ни питат дали ходим, а ние само се поглеждахме, усмихвахме се и отговаряхме, че това не е така. След още малко време той постоянно казваше, че ще ми обясни за всичко, което е разказваше.. за онова момиче. И аз.. аз праосто се уплаших. Знаех, че ако той ми разкаже, аз просто ще съсипя всичко. Дърпах се 2-3 дена. Явно беше, че го ядосах. А може би и затова той ме нарани така.. а може би не е чувствал нищо : ( .
И въпреки всичко, което той ми причини.. въпреки глупавото отмъщение, аз все още го обичам и не съжалявам. И пак излизам с него, пак ходим на кафе, пак си пишем всеки ден, но когато той се опита да ме прегърне аз се дърпам.. дърпам се, но си представям, че не съм го направила : ).
Със сигурнот се чудиш защо го написах всичко това.. Ами просто, защото и аз мислех, че за мен няма подходящ. Е виждаш, че го намерих. Това, че ме нарани няма значение, нали все пак го обичам, а ти точно това искаш - да се влюбиш.. пък и човек прави грешки. Той сигурно съжалява, защото като ме нарани не направи щастлива мен, нито пък него самия. Вече не ме боли, заради неговата постъпка, а просто, защото знам, че никога не бих могла да бъда с него. И то не за друго, а защото имам достойнство : ).
Благодаря на всичко, които го прочетоха.. все пак сте отделили от времето си : ) .