- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- напоследък..
спа,спа и не мога да се наспинкам като хората...![]()
![]()
Ела да ти попея за лека нощ, да видиш как хубавко ще се наспиш![]()
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
не,мерси.. не слушам музика,нито искам да слушам някой да ми пее
за първото излъга.Първоначално написано от FuCKkK13
нз.. аз се чудя дали може да е на психична основа недоспиването..щото последните дни доста неща ми се случиха.. и не знам какво да мисляПървоначално написано от musS
![]()
Ох, и аз бях така втората смяна, все се успивах... Добре, че ни смениха 1-ва, че да ставам и да се вкарвам в ред отрано. Вярно, че докато се оправя и тръгна е кошмарно, но след това се оправям.![]()
ми имашее едни хапчета на билкова основа за по-добър сънсамо дето не знам име.. иначе би трябвало в някоя аптека да ги има
кво става, чукам-се-на-13-години?
ами да.. трябва да пробвам,че иначе след това дето стана не знам как ще се оправя.. и явно съм права,че е на психична основа..Първоначално написано от musS
Пушиш един джойнт и ще спиш като новородено.
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
не искам.. искам да заспЪ като нормалните хора без хапчета и простотииПървоначално написано от WarBlaze51
![]()
ами да.. най-вероятно е от това.. от толкова малка не е мн. добре да почна с хапчетата,макар че са на билкова основа ама поне докато се оправя..Първоначално написано от Concussion
^ на мене майка ми ги даде, все 1 чая да не е полезен.. просто като заспиш, спиш по-спокойно![]()
Колкото повече спиш, толкова повече ти се спиако спиш по-малко пък ти парят очите, и въобщееееееее
![]()
Затова - спорт, движение и здравословна храна.Първоначално написано от EinGutesKind
![]()
то и на мен все ми се спи и все съм изморена![]()