.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на Ashenvale

Руски език

Лицето ми е дълго. Очите ми са кяфяви. Носа ми има лека чупка. Косата ми е кестенява. Висок съм 1.75м. Устните ми са средни.
    Предимно обличам дънки, анорак и маратонки. Лятото съм с тениска и къси гащи.

Има ли някой така добър да ми го преведе на руски ..

Супер фен Аватара на slicky
    Някои от нещата не ги знам точно как са, в смисъл ще ти напиша по подобен начин :
    У меня есть длинное лицо(дълго лице), карие глаза(кафяви очи),(за гърбав нос е -горбатый нос,ама не е с положително значение, така че напиши или прямой или длинный нос).Я высокого роста и у меня есть (средни устни не знам пиши или тонки или толстые(дебели) губы).Я обычно в джинсах,крассовках и куртке(това освен яке,може да се разбира и анорак).Летом я одеваюсь в футболку и коротких штанишках.

О мерси. Тъкмо викам никой няма да го преведе и пробвах с google translate и ми излезе е така ; Мое лицо долго. Мои глаза коричневые. Мой нос имеет небольшой изгиб. Мои волосы коричневые. Я 1,75 метра высотой. Мои губы средние.
    Небольшой платье джинсы, кроссовки и куртка с капюшоном. У меня есть рубашка лето и короткие штаны.;

А тва твоето ; У меня естъ длинное лицо, карие глаза, длинный нос. Я высокого роста и у меня есть толстые губы. .Я обычно в джинсах,крассовках и куртке. Летом я одеваюсь в футболку и коротких штанишках. ;
    Така да го пиша нали ?

пП. Мерси брат, жив и здрав. Хич не го разбирам тоя руски, стана 2 години го уча само Здравствуйте, как дела и до там D

Цитирай Първоначално написано от Ashenvale
    О мерси. Тъкмо викам никой няма да го преведе и пробвах с google translate и ми излезе е така ; Мое лицо долго. Мои глаза коричневые. Мой нос имеет небольшой изгиб. Мои волосы коричневые. Я 1,75 метра высотой. Мои губы средние.
    Небольшой платье джинсы, кроссовки и куртка с капюшоном. У меня есть рубашка лето и короткие штаны.;

А тва твоето ; У меня естъ длинное лицо, карие глаза, длинный нос. Я высокого роста и у меня есть толстые губы. .Я обычно в джинсах,крассовках и куртке. Летом я одеваюсь в футболку и коротких штанишках. ;
    Така да го пиша нали ?

пП. Мерси брат, жив и здрав. Хич не го разбирам тоя руски, стана 2 години го уча само Здравствуйте, как дела и до там D
    Да, тако го пиши,само за късите гащета не съм много сигурен с падежа, ама се 1.

Danke, братушка.

А можеш ли да ми напишеш ..
    Характер, скучен, без чувство за хумор и мълчалив.

Повече от фен

Re: Руски език

Лицето ми е дълго. Очите ми са кяфяви. Носа ми има лека чупка. Косата ми е кестенява. Висок съм 1.75м. Устните ми са средни.
    Предимно обличам дънки, анорак и маратонки. Лятото съм с тениска и къси гащи.

Има ли някой така добър да ми го преведе на руски ..
    Човек, то като цяло не звучи някак гладко дори на български. Лицето не може да бъде дълго. Дълго може да е въже например, но лице..Устните ми са средни?! Ами не звучи..Лятото съм с тениска и къси гащи?! Изглади го някак да звучи нормално. Не съм чувала някой да се изразява така. Звучи недодялано.

Абе еби му майката, не ми се занимава с глупости ... Просто чета това което ми е дадено в учебника, самите думи които трябва да използвам, капиш ?

Град
    София
    Абе е** му майката, не ми се занимава с глупости ...
    Ние няма да ти вършиме работата мързеливицо.
    Капиш?

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Абе е** му майката, не ми се занимава с глупости ...
    Ние няма да ти вършиме работата мързеливицо.
    Капиш?
    Някой да те е карал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си