- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Каква я мислехме... каква стана...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това не е снимка "преди/след".
Просто българската действителност...
Всичко в пари!
Всичко, за съжаление!
Първото момиче е толкова красиво, естествено и невинно. Но желанието за постигане на перфекционизъм води до трагикомични резултати като жената отдясно. Момичета, бъдете естествени!![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
на глас се изсмях![]()
егати ужаса
nigga stole my bike
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хммм Толкова съм заобиколена от такива същества,че и по-зле, че не ми направи голямо впечетление.![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Да благодарим на чалгата![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Всъщност нещата пак опират до зле подбрани изображение. Дамата отляво е невинна, но далеч не всяка българка изглежда така.
Ако нещата опират до ценностна система и виждания, то - да съгласен съм.
Respect my authoritah
А кое му е смешното?Първоначално написано от horacio
Тъжно е, когато тези неща спрат да ни правят впечатление.Първоначално написано от Wwwooow
Thrombocyte, разбира се, че става дума за ценностна система. И да, не всяка българка изглежда като момичето в ляво. Но както и да изглежда, все ще е по-добре от момичето в дясно.
Повръща ми се от аватара ти, бели братко.Първоначално написано от burpp
![]()
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
не я ли гледаш тая чалга дивата на кво приличаПървоначално написано от Wax
![]()
![]()
ужасна уроспия
nigga stole my bike
Тъжно, тъжно. Но тая втората снимка първоначално като я погледнеш няма как да не се изсмееш, въпреки че не е хубаво да се смее човек на чуждото нещастие.![]()
Междудругото понеже съм в езикова гимназия и имаме часове с американка, в последния час, в който бях говорехме за българската култура и обичаи. Най-големия злетак (така да се каже) от класа се изказа, че чалгата е типично българска музика. Според мен чалгата изобщо не може да се свързва с българската култура, тъй като тва е нещо, което според мен само един селяндур би боготворил. Като споменем България и традициите, културата и т.н. не би трябвало първото нещо, за което се сещаме да е чалга. Нима народната музика не съществува вече? България - чалга. Народна музика - ?
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
абе половината тука сте подлоги на османската музика на 2рата чаша "бяла мечка" ама ми се правите на реал гангста нигга блацк рапери
n00bs
кво му е на аватараПървоначално написано от AmanitaMuscaria
и защо му говориш сякаш сте от една и съща секта лол
После метълите били гнусни и мазни![]()
Не, че защитавам чалгата, но не можеш да определяш чалгарите като боклуци, само защото слушат чалга... Същото е и с певачките. Това е просо изблик на пробитата психика на обществото.
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
Няма човек на света, който може да ме убеди, че тази в ляво зачулената е по-красива от тази в дясно с големите цици...![]()
ъпвам си темата, като си изгледам филмО да я прочета и евентуално да драсна ;д
това го видях у FB днес и се чудех дали пусна тема.
само минавам
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А пък кифличките какви яки тупалки са![]()
Кой знае след 20-30 години може да е по-добре.
Creative Technologie
Няма и нужда някой да те убеждава. Всеки сам си преценява какво харесва. Ние можем само да ти съчувствамеПървоначално написано от whiteterror
![]()