- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой който си няма работа и знае Английски ..
би ли ми превeл това (не става с гугъл ,а не мога сега да сядам и да търся думите в речника защото утре съм 1 смяна ) -- >>>
В момента уча различни езици и винаги съм си мислела как ще изглежда моето бъдеще и какво ще работя , с какво изобщо ще се занимавам . ДАли ще получавам добра заплата , с какви хора ще работя и т.н
Представям си бъдещето си с поне едно висше образование. Най-много искам да съм мениджър на различни концерти, коктейли и други прояви или пък да бъда водеща в телевизията. Интересите ми са такива ,че искам да бъда в различни медии и институции . До колкото знам да си мениджът е отговорна работа и ще се изисква да бъда точна и дисциплинирана , но от друга страна ще бъда горда с това , което работя. Ако пък стана водеща ще се притеснявам много преди всяко включване на живо защото ще ме гледат много хора , но и ще бъда известна .
Общо взето везните винаги ме накланят в различни посоки . Според мен времето ще покаже , а и има много време до този етап от моят живот.
снимка в цял ръст и ще го имаш
Always wanna play but never wanna loose
Много ми помагаш .Първоначално написано от vankovvv
Tits or F(2ка)
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ех...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
хващам бас, че чак на втора страница (ако има такава) чак ще и помогне някои![]()
Това е лесно, вместо да чакаш наготово седни и си го напиши![]()
Мъжката част от форума чака
Always wanna play but never wanna loose
ти май не прочете първия ред от поста ..Първоначално написано от EinGutesKind
прочетох го ама мислиш ли че тук някой по-бързо ще ти го преведеи си се сетила в 12 през нощта
![]()
Не че сега се сетих ама цял ден писах подобни простотии по бг , мат и т,нПървоначално написано от EinGutesKind
Wir lernen verschiedene Sprachen, und ich dachte immer, wie meine Zukunft aussehen wird und was funktioniert, was Sie tun. Bekomme ich ein gutes Gehalt, was die Leute, etc. arbeiten
Ich stelle mir Ihre Zukunft mit mindestens einer Hochschulbildung. Die meisten wollen ein Manager von verschiedenen Konzerten, Cocktail-Partys und andere Veranstaltungen oder zu einem Marktf
I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.Първоначално написано от fibichkaa
DONE
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Хмм?Първоначално написано от fibichkaa
In the moment i'm wasting my time with asking other people to do my job. But that's okay because they are marvelous gorgeous and amazing people with a lot of free time and some knowledge. In the other hand I'm too lazy to do my homework by myself. Nobody from my friends does it and I want to be just like them. Whatever.. Now I'm waiting for a random looser to help me. Teacher, If you read this then I'm too stupid to understand.
Hello. My mother is a horse. My name is Sarah Jessica Parker and we're twins.Първоначално написано от diksi
Roses are brown,
Violets are brown,
Първоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I love when you do your trick
I want to see the ``helicopter dick``
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wXlcHMr3LjM[/youtube]Първоначално написано от diksi
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Вече е преведено и очаква снимката.
kkthxbai.
feed ur mother.
Roses are brown,
Violets are brown,
Действай със снимката и го имаш гаранция.Първоначално написано от fibichkaa
И тва ми го казва момче 10 клас ..Първоначално написано от fear4o
Всъщност 11ти и всъщност аз мога и да го изтрия на мен не ми трябва..Първоначално написано от fibichkaa