.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Това е...

Това е...

Здравейте,значи ще го карам на бързо.С приятелката ми ходим месец някъде и за този малък период,тя не спира да се сърди за нещо.Като се почне от това,че от най-малкото прави едва ли не скандал.Примерно казвам и че не мога да отида на училище и тя веднага-ае късаме.Така стана че аз и се извиних за нещо което и аз не разбрах,но си казах ае кво толкова.После намерила име на едно друго момиче на една от мойте тетрадки, казах й че не съм го писал аз и е от много отдавна и така ся пак се сърди...Ся кво пак ли да и се извинявам за това..Някой подобен случай или съвет няма да откажа...

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Според мен се прави на интересна. Не й обръщай внимание. Следващия път като ти се разсърди, тегли й една майна, тя сама ще си осъзнае грешката и ще се върне.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Късай я докато е време...да миряса...много зле момичето, не знам на колко е години (вече се ориентирах де ), но дори и да е по-голяма - АКЪЛА Й Е НА 12 !

Еми на 15 сме и двамата.И сега се сърди за това което написах последно за името на другата...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Това за името,ако ти си го написал,нормално да се сърди.. иначе то бива бива,ама чак така.. особено това за училището.. доста странно и тъпо от нейна страна

Голям фен Аватара на Starless
    Поговори с нея, за тетрадката до някъде я разбирам, но за училището .. Щом при най-малкото едва ли не къса с теб (било то и само заплаха), значи не означаваш толкова много за нея. Ако продължава така както каза error92 късай я докато е време.

Re: Това е...

Цитирай Първоначално написано от CraxPax
    казах й че не съм го писал аз и е от много отдавна
    FAIL!
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Това за името,ако ти си го написал,нормално да се сърди.. иначе то бива бива,ама чак така.. особено това за училището.. доста странно и тъпо от нейна страна
    Това искам да кажа,че не съм го писал аз...и ся кво пак ли да и се извинявам...

Ако в една връзка единият само дава, а другият само взема
    нищо няма да излезе. Така, че или още сега и тегли една
    майна или и кажи, че ако продължава така ще сложиш край
    на връзката.
    Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
    out beauty's greatness, grandeur and presence.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от CraxPax
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Това искам да кажа,че не съм го писал аз...и ся кво пак ли да и се извинявам...
    Ти си мъж,дръж се на място.С моят приятел като се скараме,винаги той ми се извинява 1-ви,просто е такъв човек.. Но за разлика от това,ти казвам да си стъпиш на краката и да си намериш по-свястно момиче,не такова,което някой ден ще ти каже "ако отидеш до магазина без мен,късаме" Вярно,не сте много големи,но седни и поговори с нея,обясни и кое ти допада и кое не,попитай я защо винаги се държи така.. ти си знаеш най-добре какво искаш да и кажеш,предполагам

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Само едно ми излиза на ум,едва ли не се опитва да те разкара.Това със сърденето за подобни глупости е едно от най-изтърканите номера (:А,това с името в тетрадката,ами поне да и беше казал истината,като че ли ?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Търси с причина да те зареже май...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    ако иска да късате,толкова по лошо за нея както виждам си пич тъй че ... а да и един вапрос ти я хар защото е яка или нш такова или просто за да не си без гадже? и според мен не си сбъркал например едно момиче написа на ... си името ми , но това няма общо с мен .. все пак ти си решаваш и успех! ; )
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Само едно ми излиза на ум,едва ли не се опитва да те разкара.Това със сърденето за подобни глупости е едно от най-изтърканите номера (:А,това с името в тетрадката,ами поне да и беше казал истината,като че ли ?
    Той може и истината да казва. Те са ученици. Постоянно обикалят из стаята и си драскат по тетрадките един на друг. Може наистина да не го е написал той. В старите ми училищни тетрадки има какви ли не надписи и драсканици по задните страници и даже половината не са мои. XD

Според мен, си вдига егото с тебе. Не ти трябва такава истеричка. Следващият път като ти каже: "Айде късаме." кажи: "Ок. Чао."
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София
    Късай я.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ООо яя.. да си гледа работата. Тези номера типични за 3 годишно мамино детенце няма да и изнасят цял живот. Кажи, да не се държи като бебе ако не иска да те загуби.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Хванал си се с несериозна лигла, ще ти отрови живота. Не й се връзвай, а я разкарай!
    Live now, this is your time!

Емиии .. то годините си оказват влиянието ... братовчедка ми е на 14 и представям си при теб какво е , след като аз я виждам какво представлява и как мисли... Така,че игнор от всякъде ,изчакай да отреагира...и после виж как ще се развият нещата...
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    еми..пич!кофти е така седни поговорете си ,кажи и че не ти допада нейната ревност и че ако те притиска ще прибегнеш до по-лоши мерки ( зарежеш) ! стегни я малко! Да се усети ; )

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от CraxPax Виж мнението
    Здравейте,значи ще го карам на бързо.С приятелката ми ходим месец някъде и за този малък период,тя не спира да се сърди за нещо.Като се почне от това,че от най-малкото прави едва ли не скандал.Примерно казвам и че не мога да отида на училище и тя веднага-ае късаме.Така стана че аз и се извиних за нещо което и аз не разбрах,но си казах ае кво толкова.После намерила име на едно друго момиче на една от мойте тетрадки, казах й че не съм го писал аз и е от много отдавна и така ся пак се сърди...Ся кво пак ли да и се извинявам за това..Някой подобен случай или съвет няма да откажа...
    Щом ги прави тия циркове, най-малкото не те уважава. Ти си този, който трябва да я зареже. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

Ти сам си си го докарал тва нейно отношение. Ако си тежеше на мястото, и ако беше мъж, тя нямаше и да си помисли да се държи така с теб. Кой знае колко си й се молил и каква подметка си нон-стоп. Затова си и извоювал такова отношение. Решението е да я зарежеш, и като си намериш друга, така да се държиш с нея, че тя дори да не може да си помисли да има подобно държание спрямо теб.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си