Цитирай Първоначално написано от CraxPax Виж мнението
Здравейте,значи ще го карам на бързо.С приятелката ми ходим месец някъде и за този малък период,тя не спира да се сърди за нещо.Като се почне от това,че от най-малкото прави едва ли не скандал.Примерно казвам и че не мога да отида на училище и тя веднага-ае късаме.Така стана че аз и се извиних за нещо което и аз не разбрах,но си казах ае кво толкова.После намерила име на едно друго момиче на една от мойте тетрадки, казах й че не съм го писал аз и е от много отдавна и така ся пак се сърди...Ся кво пак ли да и се извинявам за това..Някой подобен случай или съвет няма да откажа...
Щом ги прави тия циркове, най-малкото не те уважава. Ти си този, който трябва да я зареже. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

Ти сам си си го докарал тва нейно отношение. Ако си тежеше на мястото, и ако беше мъж, тя нямаше и да си помисли да се държи така с теб. Кой знае колко си й се молил и каква подметка си нон-стоп. Затова си и извоювал такова отношение. Решението е да я зарежеш, и като си намериш друга, така да се държиш с нея, че тя дори да не може да си помисли да има подобно държание спрямо теб.