Ам обикновено ми е странно да споделям проблемите си с непознати, но сега нямам избор, защото не мога да споделя дори на приятелките си.. Първо, момиче съм на 14 и тази година съм в нов клас. Има едно момче, с което преди бяхме само познати.. А сега.. не сме се сближили страшно много, но достатъчно, за да се чудя какво точно изпитвам към него и той към мен. Той е много забавен и наистина доста си приличаме. Музика, филми, начин на държание и мислене(въпреки че не го познавам толкова добре). В часовете често го хващам да гледа към мен, а и той често ме разсейва и разсмива Понякога се държи много мило, а когато е с приятели е съвсем различен.. Веднъж например го помолих да ми даде от водата си, защото бях наистина жадна, но той явно е гнуслив и ме изгледа странно. Аз казах, че няма проблем, да не ми дава, а той накрая пи една глътка и ми даде шишето, което беше наполовина пълно.. беше доста мило, даже ми стана неудобно. Работата е там, че не знам дали ме приема като приятелка или ме харесва. Всъщност аз също не знам какво точно изпитвам към него.. най-големият ми проблем е, че сега сме 8 клас и примерно ако имаме връзка, а после се разделим ще е много неловко до 12 клас Другото е, че съм почти 99 процента сигурна, че той няма да ми каже нищо(ако въобще ме харесва).. и се чудя дали аз да го поканя на някой филм и да се надявам да схване намека.. наистина съм много объркана