- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-кратката приказка
Имало едно време един мъж и една жена, които много се обичали. Един ден мъжът попитал жената "Ще се омъжиш ли за мен?". Жената казала "Не!".
И оттогава мъжът живял щастливо до края на дните си и карал мотори, и ходил за риба, и ходил на лов, и играл голф по цял ден, и пиел бира и уиски, и имал пари в банката, и оставял тоалетната седалка вдигната и пърдял винаги, когато си поискал.
КРАЙ
Коя те е отрязала?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
++Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
колко щастливо звучи![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Такъв хепи енд даже и в 21's Century Fox няма бе![]()
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
Що трябва някоя да ме е отрязала?Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Напомни ми на сегашния статус на майката на познат:
Най-лошото в една нова връзка е , че отново трябва да се учиш да пърдиш безшумно.
Питам.Първоначално написано от NaOH
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз го изчуках и го изоставих зат'ва ся дерзае педрото самичък и лъже навсяйде че е щастлив
Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
![]()
![]()
не аз го оставихПървоначално написано от Ordinary91
![]()
имало едно време една баба и едно куче. Кучето се разболяло и умряло :3
а ве селски де се губиш? Е па не съм те виждал отдавна => ЛЪЖЕШ КОПЕЛЕПървоначално написано от darkPaladin
![]()
работим бе пичПървоначално написано от Ordinary91
и в един сайт съм мод http://bg.battlestar-galactica.bigpoint.com/?lang=bg е тва е то и време йок
=>не лъжа и теб те изоставих и двамата ви изчуках треснах ви един в бъбреците извадих го рязко и насрахте чаршафа
и ви оставих да плачете при психолога![]()
Тва Вики го каза в Гласът на Българияи е вярно, аз също няма да се женя поради тия причини
![]()
Къв психолог ве,ние сме си сами психота бедни,няма пари хах, ти сигурно с тая работа се опаричи те еаПървоначално написано от darkPaladin
Гато фана една колежка ме води у твое село сигурно с бентлито ше ме вземаш да ме водиш по скъпарските ти курви ;д Иначе тая игра я праскаш още,че и се издигна гг ;д