Цитирай Първоначално написано от fibichkaa
би ли ми превeл това (не става с гугъл ,а не мога сега да сядам и да търся думите в речника защото утре съм 1 смяна ) -- >>>
В момента уча различни езици и винаги съм си мислела как ще изглежда моето бъдеще и какво ще работя , с какво изобщо ще се занимавам . ДАли ще получавам добра заплата , с какви хора ще работя и т.н
Представям си бъдещето си с поне едно висше образование. Най-много искам да съм мениджър на различни концерти, коктейли и други прояви или пък да бъда водеща в телевизията. Интересите ми са такива ,че искам да бъда в различни медии и институции . До колкото знам да си мениджът е отговорна работа и ще се изисква да бъда точна и дисциплинирана , но от друга страна ще бъда горда с това , което работя. Ако пък стана водеща ще се притеснявам много преди всяко включване на живо защото ще ме гледат много хора , но и ще бъда известна .
Общо взето везните винаги ме накланят в различни посоки . Според мен времето ще покаже , а и има много време до този етап от моят живот.
I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.I like big shiny dicks.

DONE