- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към женската част..
Здравейте,
от скоро почнах на фитнес да ходя, и миналия път като ходих видях едно момиче , беше страхотна , мноо сладка и чаровна, имаше страхотно тяло.. и нали гледах я цяла вечер имах чуството че и тя го правеше.. така де накрая излезнахме вънка с един приятел тамън да си тръгнем , гледам след 1 минута тва момиче излиза.. викам и извинявай,може ли да се запознаем.. запознахме се говорихме си малко.. поисках телефона ама тя нещо бързаше ли кво и си тръгна .. тая вечер пак я видях на входа ,тъкмо отивах ,а тя си тръгваше .. пожела ми приятна тренировка .. и т.н. не исках да нахалствам чак толкова още втория път като я видя да и се моля за телефона т..н. но според вас в такъв случай как бихте искали да действа момчето ако имате някви симпатии вие , и как мога да разбера , дали има..
Заговори я още веднъж - два пъти и после й искай телефона или я покани да излезете.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
+1Първоначално написано от Azoria
Бавно и полека, с малко повече късмет, може и да станат нещата![]()
Казваш й "Много си хубава айде да ходим на кафе някой път" ии така ако те отрази значи си й симпатичен ако не губиш маняк
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Заговори я пак съвсем непринудено. Напомни и за телефона, но без да го изискваш от нея. Ако и този път не ти го даде, а се скатае, вероятно не те харесва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нормално.
И аз не давам номера си на непознати.
Трябва да имам голямо доверие,зада си дам номера.
Т.e.в порядъка на няколко месеца.
Ми все кофти моменти. Гледай да я хванеш по време на тренировка, вържи някав разговор и питай за телефона преди да си тръгнеш.
ПС. А що само към женската част е зададен въпроса?
По-добре недей да й искаш номера без да сте излизали поне веднъж - аз лично не бих ти го дала, предполагам и повечето момичета
Покани я след фитнес на една разходка или на по чай.
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Първоначално написано от goGu
ако някой ме заговори така и аз няма да го отразя.
по-скоро започни някакъв непринуден разговор. така от дума на дума можеш да и поискаш телефона пак, този път без да бързате и може и да стане работата.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Заговори я за нещо. Като се получи разговор, вмъкни нещо от сорта на "хей, ако искаш хайде след тренировката да пием кафе? Свободна ли си?" И вече... оттам нататък можеш да си правиш изводите тя дали те харесва.
Дръж се нормално! Изчакай още малко да и поискаш тела, но не прекалено дълго. Момичетата обичаме смелите мъже!
Заговори я пак едва ли е толкова тъпа, че да не се сети. Карай го леко и я питай дали иска да излезете някой път.
Заговори я непринудено. И я попитай дали иска да излезете на разходка на кафе и тогава и поискай телефона![]()
My head 2 da sky, my feet on da graund..
Първоначално написано от Equivalence
уаууу и откога когато момчето заговори момичето това задължително означава връзка?![]()
//да ви имам малоумната логика
по темата:поговори си с нея като я видиш следващия път и може да и намекнеш че искаш да пиете кафе..![]()
Първо - може да е обвързана.
Второ - може да не те харесва.
Направи някаква крачка, но не бъркай това с прекалената наглост.
++Първоначално написано от LovEsIckk
Няма какво повече да се добави.Всичко е в твоите въце.Действай (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Заговори я, покания я да излезете... И.. то от само себе си ще дойде моментът, в който да й поискаш телефона.![]()
I'm inlove with a criminal...
Теб кой щи го иска? Залагам си почернелия бял дроб, че ако един напълно посредствен пич те заговори, на 30тата секунда ще си си изпяла дори и номера на водомера.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
темата: Искай пак номера, щом толкова ти харесва. Ако отново не ти го даде - здравей-здрасти, и не се занимаваш повече.
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от DragonLady
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞