miminko го каза - само заради децата си. И с това закри темата.

Жалко наистина, че повечето тук в този форум никога не са работили и наистина не знаят какво е да изкарваш пари с труд.. с много труд. Първо да си даваш парите за такива услуги - пълна тъпанарщина. Колкото и да си грозен все ще се уредиш с нещо.. просто малко проклет чар. Второ жена да прави това.. поне една мизерна чистачка може да стане, но въпроса е, че не ви се работи на повечето. Всички - няма работа. Работа има.. акъл няма. Докато са ти здрави ръцете да останеш без работа е.. и то млад човек. Такива дето ми разправят, че бачкат.. на някаква си работа за пръв път в живота за няма и година.. и като започнат да ми се изтъкват какви били.. подкрепям идеята, ако вече положението е НАИСТИНА гадно и НЯМА къде да спиш даже+децата си.. но да нямаш 20лв за дискотека и хоп една свирка.. тъпо.

VaMpiRKaTaaa, ако бях момиче и ако бях на твоето място винаги бих отказал тези подаръци. Всеки обича безплатни работи, но на мен не ми се вижда правилно пък и все едно ме купува. Поне това е моето мнение пък ти си знаеш.