.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Относно родителите .. ;д

С приятеля ми сме заедно година и малко повече и все още нашите не се познават,дори не са се виждали Баща му беше малко по Гърция,но си дойде април тази година,а майка му все още е там.. ( дойде си наскоро за 2 седмици и пак замина) Просто ситуацията е такава,че той може да се каже живее повече в къщи,отколкото в тях (цяло лято спа тук,дори сега понякога) вечеря с нас,помага на нашите,по семейни празници е с нас,.. как може при такива обстоятелства родителите ни да не се познават все още

Та въпроса ми е.. От колко време сте заедно и запознали ли сте родителите на половинката си с вашите ?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    От половин година сме заедно. Аз вече познавам техните, той отдавна се знае с нашите, но да запознавам родителите ни...? За какво точно ти е това? Според мен е стъпка, която се предприема, ако си тръгнал да се жениш вече.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    От половин година сме заедно. Аз вече познавам техните, той отдавна се знае с нашите, но да запознавам родителите ни...? За какво точно ти е това? Според мен е стъпка, която се предприема, ако си тръгнал да се жениш вече.
    +1
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    От година и 9 месеца сме заедно , познава родителите ми , аз неговите също. Но не са се виждали , защото не живеят в един град и е малко трудно. Но предполагам , че по Коледните празници ще се запознаят вече , тъй като с приятеля ми няма как да се разделим по празниците (живеем заедно) . Запознаването според мен не трябва да е признак , че ще се жените. Хубаво е да се познават няма нищо лошо в това. Всичките ми приятели със сериозни връзки от години родителите им се познват , а не са се оженили !

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Запознах майка ми с родителите на бившия ми, но честно казано си мисля, че не беше най-добрата идея. Имам предвид, че те се разбираха чудесно, но ето, че вече ми е бивш, а с това запознанство едва ли не гарантираш сериозността на връзката си. Не смятам да занимавам родителски тела докато наистина не тръгна да се женя.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на breathless
    Заедно сме от 2 години, аз познавам техните + бабите и дядовците и той познава наще + баба и дядо . И родителите ни взаимно се познават, майките ни се виждат отвреме на време на по кафе.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Град
    Гората на Сенките
    Нашите се запознаха с техните на сватбата
    И предпочитам да не се познават - хубаво може да си паснат, обаче нашите не си паснаха, моите родители са народни хора-весели, откровени, малко чалнати, а неговите родители са *аристократи* - ядат с 3 различни вилици, маниери, отношение - абе хич не си паснаха... Ама все е тая - важното е, че аз и той си пасваме
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    съгласна със СиСи
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на xoxi
    Родителите ни се познаваха много преди ние с него да се запознаем.
    Дори преди години майките ни са били колежки.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    От година и 9 месеца сме заедно , познава родителите ми , аз неговите също. Но не са се виждали , защото не живеят в един град и е малко трудно. Но предполагам , че по Коледните празници ще се запознаят вече , тъй като с приятеля ми няма как да се разделим по празниците (живеем заедно) . Запознаването според мен не трябва да е признак , че ще се жените. Хубаво е да се познават няма нищо лошо в това. Всичките ми приятели със сериозни връзки от години родителите им се познват , а не са се оженили !
    Точно,че и моите приятели са така,може би затова ми е странно,пък и от друга страна,бащата на приятеля ми е малко по-особен характер,по-затворен и мълчалив,но ми е чудно,че до сега не е искал да се запознае с нашите,при положение,че сина му едва ли не живее с мен и родителите ми.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Заедно сме от година и 7 месеца и аз се познавам с техните и той с нашите (включително баби и дядовци). Майка му се е запознавала с майка ми и баща ми, въпреки че са от различни градове.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Аз се познавам с техните и той с нашите. Те само се знаят, но да ги запознаваме, защо? Имали са много възможности, но нашите казват, че не е правилно щом няма да се женим още. Ако вземем да скъсаме и те се видят и какво? Ще е неловко. Ама тази година имам бал, ще трябва да ги поканя и искат не искат, ще трябва да са цяла вечер в едно помещение
    Запознанството на мен с техните и той с нашите се случи околко 5тия-6тия месец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си