.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дали да отида на лекар ?!

Здравейте! Искам да се консултирамс вас и да споделите мнение ако може.Така значи на 15 години съм, От 4 дни вече ме боли глава, кръвното ми стига до 79 на 49, а нормлното ми кръвно е 113 на 75-80. Попитах родителите си те казаха че е добре да отида директно на лекар и не само да кажа за проблема си но и да си направя цялостен профилактичен преглед. Проблема е, че при профилкатичния преглед е нужно да ми вземат кръв- венозно! Аз изпитвам ужас от игли. Искам да отида знам, че е добре за мен, но много ме е страх от игли.Всички казват, че иглата не е много голяма ... вие как мислите ? До сгега не съм си правила. И ако може да уточните какво включва прегледа. Благодаря за отделеното време !!!!

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Отиди на лекар да те види..
    Последния път когато една идиотка ми взе кръв ми прилоша и припаднах след като излязох от вратата. Причината? Забоде ми ненормално голяма игла и плюс това не отцели вената и ме набоде няколко пъти. Болеше ме адски много..дори още имам белег..
    Утре ще ме боцкат пак и ме е страх ужасно много

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не се лигави ами отивай на лекар. Ако знаеш още колко неприятни процедури ще те чакат занапред в живота, това ще ти се струва направо любимо.

Град
    София
    Не е нормално твойто кръвно.
    Иди на лекар.
    Щом още от тази възръст имаш проблеми с кръвното...
    Мойто обикновено е 70-75а 80-85 ама мойто си е ниско попринцип.

Има доста причини НЕ ПОСТАВЯМ ДИАГНОЗА !!!! (та аз кой съм? ) Може да е от слабо оросяване на мозъка .. Може да е от ниското кръвно и доближените граници.. И все пак отиди на лекар! Той ще определи какво ти е .. Няма смисъл да се плашиш от една игличка.
    Ако не искаш все пак да отидеш пии много течности и изяш няколко парченца шоколад.
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

На мен много ми пада кръвното като не си доспивам. Пък и по принцип са ми казвали, че за хора с ниско кръвно е добре да спят по 10 часа поне.

Но ако това ти се случва за пръв път и няма явна причина, отиди на лекар!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Re: Дали да отида на лекар ?!

Цитирай Първоначално написано от LaDyPeRfEcT1
    Здравейте! Искам да се консултирамс вас и да споделите мнение ако може.Така значи на 15 години съм, От 4 дни вече ме боли глава, кръвното ми стига до 79 на 49, а нормлното ми кръвно е 113 на 75-80. Попитах родителите си те казаха че е добре да отида директно на лекар и не само да кажа за проблема си но и да си направя цялостен профилактичен преглед. Проблема е, че при профилкатичния преглед е нужно да ми вземат кръв- венозно! Аз изпитвам ужас от игли. Искам да отида знам, че е добре за мен, но много ме е страх от игли.Всички казват, че иглата не е много голяма ... вие как мислите ? До сгега не съм си правила. И ако може да уточните какво включва прегледа. Благодаря за отделеното време !!!!
    Отиди на лекар-родителите ти добре са те посъветвали.Какво включва прегледа-кръв,урина(предполагам),пре слушване,мерене на кръвното;това са главните неща,нищо страшно.Със сигурност са те боцкали като малка да ти взимат кръв.Няма да изберат игла,грамадна колкото химикалката ти,спокойно.Не е страшно.Успех!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си