Имам лош дъх.Мия си зъбите всяка сутрин,дъвча дъвки и ментови бонбонки и пак имам лош дъх.Някакви съвети как да се отърва от него?
Зъбите не се мият само по веднъж на ден.![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
По-често миене на зъбите , не по 1 път на ден , ползвай вода за уста и т.н
... Живей с мечти, а не със спомени ...
оле по 1 път си миеш зъбите, то по принцип се мият 3-ри пъти на ден.
по темата: ползвай вода за уста и какви дъвки дъвчиш?![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Лошият дъх се получава и ако имаш развалени зъби,а както и казваш -миеш си зъбите по 1 път на ден....Посети зъболекар.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Лошия дъх може да се дължи на зъбен камък или да идва от стомаха.
Зъбите се мият поне два пъти - сутрин и вечерзад четката имаш едно за езика и него измиваш и след това ползваш вода за уста
не ти трябват дъвки и други глупости
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Посети зъболекар и започни да си миеш зъбите 2-3 пъти дневно... (:
awerw♥
Първоначално написано от Rebirthing
храня се нормално смис плодове,зеленчуци,месо и т.н
зъбите си мия и вечер,но не редовно защото забравям или съм изморен
Майка ми е зъболекар,хубаво е да се мият зъбите повече от 1 път на ден,но единственият ефект,който остава миенето,е сутрин,когато се маха едни насъбрали се бактерии в устата с помощта на четката и така се и отстранява лошия дъх. И 100 пъти после да си ги миете,това не оправя дъха,или ще е за около 15-20 мин.В ресторанта "happy в тоалетните има за 2 лева едни тубички с мента,които си пръскаш в устата когато имаш лош дъх. Най-добрите 2 лева,които съм давала
![]()
|
![]()
Мий си ги и сутрин, и вечер.. Това, че имаш лош дъх не те ли е стимулирало поне малко да си превъзмогнеш мързела и да си миеш зъбите и вечер... Мий си ги хубаво, не само да сложиш четката в устата и да отбиеш номера. Както казаха, може да е проблем със стомаха, а аз съм чувала, че може да е от сливиците. Просто имало някакви налепи по тях и от тях миришело... Не знам от какво се причиняват.
Прочети това. http://zdrave.rozali.com/saveti-zdrave/p13041.html
Момиче ^^
нa 14Първоначално написано от sapphire5
PS. блaгoдaя нa вcички
Няма да помагам ..но
първо понякога е нормално за момичета..но за момчета не!
второ- някои сами се усещат други не което ме подсеща на една съученичка която ne знаеше за нея си..но говореше против друга![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
извинявам се за спама, амм не намерих абсолютно никакъв смисъл в това мнениеПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
за съученичката ми ме подсещат мненията от друугата страница- момичета които може да не знаят за 'проблема' и да го имат но дават съвети!Първоначално написано от thegreenzombie
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
сега ми стана по-ясно... винаги ще се намират такива ''разбирачи''Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Живей здравословно, друго не мога да те посъветвам. Щом ти е лош дъхът, проблемът е вътрешен или от някой развален зъб. Така, че си обърни внимание на "вътрешната красота"
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Също така лошият дъх се получава от нездравословни храни и начин на живот. Прави си изводи..
Човек,единствената причнина,поради която дъхът ти е лош е-РАЗВАЛЕНИ ЗЪБИ!!!
100%
Колкото и да миеш и триеш се освежава за момент,но след това бактериите отново се активизират и устаната кухина започва да мирише много неприиятено.
ИДИ НА ЗЪБОЛЕКР,да ти оправят зъбите.
Друго решение няма.
И СИ ОБЪЩАЙ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ НА УСТНАТА ХИГИЕНА,А НЕ ПОСЛЕ ДА СЕ ЧУДИШ КАК И ОТ КЪДЕ!
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
За миенето на зъбите сутрин и вечер, а при възможност и след всяко хранене - предполагам и сама разбра. Лошият дъх може да се дължи на много неща - развален зъб, зъбен камък - посети стоматолог за да видиш има ли проблем със зъбите. Проблемът може да е от стомаха, болно гърло или неправилно хранене. Нередовното хранене също води до лош дъх. Въобще варианти много, започни да ги игнорираш един по един и сама ще разбереш от какво е лошият дъх!
Лошият дъх може да идва и от стомаха.. Храни се здравословноИ аз имах тези проблеми.