.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив

Гномо прости хора

Бива ли такава детинщина, простотия ли незнам как да го наричам.
    Слизаме през голямото със Стоян, Чушката и Лазар. Отпред ни чака бая едър мъж (Баща на едно момиче, с което един от тея съученици флиртуваше).
    Брат и разбрал за това и казал на баща му, и после и момичето потвърдило. И бащата и брата дошли и още пред входа взеха да удрят момчето. С другото момче се заехме да ги разтърваваме, та и хвърлихме някои друг юмрук на бащата. Охраната идва чак минута по-късно с директора и се чудят кво става и накрая сичките се качихме в дирекцията и викнаха сичките родители горе.
    На другите бащите веднага тръгнаха да викат, даже щяха да се сбият, но идва и полиция, само моя тръгна да ми вика защо съм се намесил...
    В крайна сметка откараха бащата и брата на онова момиче незнайно къде, но доколкото разбрах ще има дело.
    Е мама му деба тея хора. Като че ли ще изяде дъщеря му. И тръгнал да се бие в училище...

Град
    Пловдив
    Kewl story

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Keul story

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ще ти използвам темата, за да изразя възмущението си от един шофьор

Онзи ден се качвам аз в рейса и гледам един старец, с торби в ръцете вика нещо. Първоначално си помислих, че е луд някакъв, но се оказа, че е трябвало да слезе на тази спирка, но не е успял да стане навреме, защото му тежат торбите. И всъщност викаше на шофьора (защото беше най-отзад) да отвори вратата, за да слезе. Обаче автобусът тръгна и старецът отиде напред, защото реши че не го е чул. бтв през цялото време не беше ядосан или сърдит, беше си усмихнат и даже се шегуваше. Та, отиде при шофьора и започна да го пита дали не го е чул и че иска да му отвори да слезе. Обаче онзи явно го беше чул и първия път и започна да му вика и да му се заяжда. Старецът такъв продължи да си се усмихва и да му говори нормално. Тогава шофьорът тръгна и рязко наби спирачки и човекът падна и онзи тъпак изкрещя "виждаш ли какво става като ме разсейваш". След това човекът си слезе на следващата спирка, но нито крещя, нито се ядоса - нищо, само където не се усмихваше.
    Беше ми много гадно и слязох на по-следващата.

Супер фен Аватара на nyancat
    Познато :> Наскоро имаше такъв случай,но не помня в кой град

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Ебаси детската история.

Къв е смисъла заради някакъв "флирт" да идва цялата фамилия да се бие барабар с някви деца (квито сте примерно в техните очи)..Тая или е на 11 или баща и е психичноболен.
    Само едно знам.. тая до година - две ше стане ебаси развратния,порест миндил. Точно ей тия момичета на които най се забранява в юношеските години такива елементарни работи, като флиртове,гаджета,дискотеки и т.н. , после стават абсолютни боклуци и го правят ДВОЙНО и то скришно.
    Много лошо възпитание да си ограничаваш детето от обикновените младежки емоции, които е нормално да преживява на тези години.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    И пак както казаха ще се прикрие историята, като тая с Английската и ще се извърти.

Много нервен народ станаха българите.

П.П. Момичето е на 15

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Ебаси детската история.

Къв е смисъла заради някакъв "флирт" да идва цялата фамилия да се бие барабар с някви деца (квито сте примерно в техните очи)..Тая или е на 11 или баща и е психичноболен.
    Само едно знам.. тая до година - две ше стане ебаси развратния,порест миндил. Точно ей тия момичета на които най се забранява в юношеските години такива елементарни работи, като флиртове,гаджета,дискотеки и т.н. , после стават абсолютни боклуци и го правят ДВОЙНО и то скришно.
    Много лошо възпитание да си ограничаваш детето от обикновените младежки емоции, които е нормално да преживява на тези години.
    така е. Тая рана кърви , кърви накрая....

Супер фен Аватара на Oldschool
    Идиоти...

Даже не искам и да коментирам.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Ми мене на 15 нищо не са ми забранявали. Излизах с момчета, но си знаех цената. До като имах приятелка ( мой набор) която беше с вечерен час до 10,обаче вместо да се виждаме да пием кафе, ходеше да си го слага с 3-ма. Именно защото и се забраняваше,напук го правеше..лошото е че така и си остана.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Wax
    И пак както казаха ще се прикрие историята, като тая с Английската и ще се извърти.

Много нервен народ станаха българите.

П.П. Момичето е на 15
    не знам за коя случка имаш предвид ама там на село и в двете гимназии има само филми
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И аз днес попаднах на един много симпатичен дядо. Станах, за да седне и не ме пусна, докато не ми даде от мандарините, които носеше.

Град
    София
    Алекс, обсебен си от тази идея, моето момче. Успокой се и си легни тази вечер без мисли за тийнпроблем и форумния Кадафи.

Град
    София
    да и от приятелите си и другите взаимоотношения с хората. Някак си по-смислено ми се струва. Щом за теб си заслужава да си посветиш живота на това, действай.

Град
    In the middle of nowhere
    ^ А аз мисля, че трябва да поработиш най-вече върху психиката си.
    Не върви към добро.
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Град
    София
    Тъпа работа,ама от друга страна и вие не сте прави докато разтървавате да удряте по някой юмрук Моя баща някой пикльо,ако тръгне да го удря такъв бой ще му тегли,че няма да му се вярва
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    А кво да стоят и да гледат как бият момчето ли? Или да застанат между тях и те да отнесат тупаниците.. я мисли малко с тая глава..
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Град
    София
    Можело е да ги разтърват.Аз не вярвам тоя баща веднага да е тръгнал да се бие,все пак едва ли е толкова прост човека,по-скоро е искал да му се скара на момчето и най-много да му удари 1-2 шамара,а те са му скочили 3мата...Поне аз така си го представям
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Можело е да ги разтърват.Аз не вярвам тоя баща веднага да е тръгнал да се бие,все пак едва ли е толкова прост човека,по-скоро е искал да му се скара на момчето и най-много да му удари 1-2 шамара,а те са му скочили 3мата...Поне аз така си го представям
    Я прочети пак.. Да много е вероятно, но виж какво казва Вакс.
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Град
    София
    Това с "още пред входа почна да удря момчето" ми изглежда малко съмнително,и едва ли са баш невинни,но може и така да е било
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    sf
    Каквото и да е този, който е започнал боя е виновния откъде и да го гледаш.
    за растеж на ръста
    заразени вируса.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Не ми говори.
    Бащата си го отнесе щото шибна момчето в слепоочието и му беше чупил няква кост. Аз имах само една синина и скъсан суечър.
    Брата на момичето имаше джобно ножче, ама си тръгна.
    Не съм от пасивните, дето ше стоят и ще гледат.
    Момчето неска не беше на даскало, ама по бързата процедура вчера осъдиха бащата на 1 месец обществено полезен труд и 1500лв обезщетение.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Бащата няма работа да ходи и да раздава шамари и да се прави на дерибей.

Чета, че днес в 35-то някакви келеши са се били, та единия е в Пирогов с опасност за живота, разкъсан далак и т.н. Ае, мислете малко мама му деба...

Какво съм казвал и преди, добрата страна на дебилните хора е, че често ти дават повод да злорадстваш.

Ако бях на мястото на нападнатото момче, в момента в който баща ми разбере за случката, баща му и брат му ще се скрият някъде, ако решат да проявят разум.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си