- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- тия учители
Ми и аз имам да уча много, обаче като седна сериозно, така си разпределям времето, че да ми стигне за всичко, независимо дали имам 2 или 200 домашни. Това, че ти не можеш(предполагам) да си го разпределиш така, че да ти стигне, не значи, че учителите ти са виновни.
И аз уча 2 чужди езика в момента (единия го уча от миналата година, но ми е трудно, защото знам вече един и думите и всичко ми се меши в главата) и аз имам 45819 домашни и по милион уроци на ден, както и имам да наваквам за почти половин месец отсъствие от училище.
Всеки с проблемите си, нали?
Първо намери корена на проблема и го отстрани.
Казваш, че всичко ти се меши, ами след всеки предмет, по който учиш си оставяй една 10-15 минутна почивка за мозъка, пусни си някоя песничка, пий вода и продължаваш със следващия предмет. Не е толкова трудно, колкото си мислиш. ; )
*сън*
никога не съм се занимавала с такива глупости
не ти се учи - не се занимаваш да учиш
учи ти се - учиш
няма смисъл да насилваш нещо, което не ти харесва
^ Аз имам да наваксвам за 1 месец. Да не говорим, че по Математика ми казаха, че задачите са ужасни, но не пускам теми, за да се оплаквам, а се мъча да реша проблема.
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
Добре че при нас има и разбрани учители.
NOH8
-Написа ли си домашното?
-Проверихте ли ми теста?
-Не, имах да проверявам тестовете на други ученици.
-А аз имах да пиша домашни на други учителки.
problem solved
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ми спри да се ебеш от 13 и ще имаш време
n00bs
Аз пък нямам да уча да се оплача
Creative Technologie
20 задачи,ЛИС,7 глагола,2 урока и твърдиш,че имаш много за учене?![]()
Ужас,не искам да си мисля ако беше влязла в моето училище.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
на нас не ни дават кой знае колко много домашни
ама някои даскали за егати зверовете
nigga stole my bike
Аз имам да уча за 2 матури, 2 държавни изпита и кандидат студентски изпити и не се оплаквам-а материала е страшно много от 9 до 12 клас-хич не си давам зоркво толкова се оплаквате-на мен толкова ми се ходи на даскало и ми става жал като си помисля, че остават няколко месеца до края
Няма за какво да ти е жал, якия живот започва след завършването на даскалотоПървоначално написано от mlakniwe2
![]()